Jump to content
Dogomania

[CK]Hienol- energiczny, śliczny, radosny i... samotny :(

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, Hienolek już w nowym, wspaniałym domku. Ludzie, którzy go wypatrzyli mają wielkie serce dla psiaków, mamy nadzieję, że niczego nie nabroi. :) Oczywiście jego leczenie na niewydolność trzustki będzie nadal kontynuowane i będzie pod stałą opieką weterynarza.
Hienek..... tyle czasu musiał czekać - ale warto było :) :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

ja mu kazałam być grzecznym pieskiem :cool3:
powiedziałam mu w zeszła niedziele że ma sie zachowywać bo to bardzo fajni państwo i że drugi raz sie taki domek nie trafi....
No i chyba zrozumiał ;):):)

Posted

dlaczego? co się takiego stało?:placz: dlaczego ludzie są tak okrutni? :angryy:

ostatnio się cieszyłam, że trzy psiaki które ogłaszałam poszły do nowych domów a teraz jestem zdołowana, że już dwa wróciły :shake::-(

Posted

diana79 napisał(a):
dlaczego? co się takiego stało?:placz: dlaczego ludzie są tak okrutni? :angryy:

ostatnio się cieszyłam, że trzy psiaki które ogłaszałam poszły do nowych domów a teraz jestem zdołowana, że już dwa wróciły :shake::-(

Diana, tym razem to nie ludzie byli okrutni tylko Hienol narozrabiał....
Narobił bardzo dużo szkód, oni go oddawali ze łzami w oczach, ale niestety nie podołali, nie potrafili sobie z nim poradzić.... Dlatego teraz Hienol będzie musiał iść do osoby doświadczonej, która poradzi sobie z jego energią i zachowaniem