San_(jagodowa:) Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Hienol + zaduma ??? :-o :mdleje::roflt: :diabloti: Quote
Itske Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 San_(jagodowa:) napisał(a):Hienol + zaduma ??? :-o :mdleje::roflt: :diabloti: Hienol i zaduma nie pasuje? to zmienimy na zadyma:diabloti: Hienol ma zdziwiona minę, bo zjadł rękawiczki i zrobił zadymę teraz patrzy niewinnym oczkiem i wycofuje się boczkiem może być?:eviltong: albo Hienol to piękny pies pręgowany choć może troszkę narwany, ale jak znajdzie swój domeczek to z narwańca zrobi się aniołeczek:evil_lol: Quote
Itske Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Drogie Cioteczki! czyżby Was moja tfurczość onieśmielała - bo coś tu rzadko zaglądacie?! A Hienolek czeka:mad: Quote
Ana_Zbyska Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Hienolku, śliczny biegiem na górę:) Quote
Macho Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Itske, Twoja tfurczość mnie zadziwia ! :) dobra jesteś ;) Quote
Itske Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Hienolek to moja muza - co mnie natycha weną:evil_lol: Quote
Itske Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Hienuś, co u Ciebie piesku? Ciocia Itske z Gdańska lubi pręgowanego narwańca i mimo, że ma pięć psiaków wciąż marzy o Hieniaku Quote
Macho Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Itske, Ty mnie serio zadziwiasz ;) Możesz napisać coś dłuższego, to wydrukuję i powieszę w CK ;) Quote
Itske Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Bardzo proszę - napisz tylko jaki sobie życzysz temat:evil_lol: ale lepiej tego nie wieszaj nigdzie - nie bądź taka okrutna dla innych:evil_lol: Quote
Itske Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Mój Hienolku cacy - cacy nie chce mi się iść do pracy! wolę z Tobą na spacerek raz ja, a raz Ty - berek! pobawimy się troszeczkę porozśmieszasz mnie - cioteczkę a pensyjka? ot, kłopocik! oddaj swoją miskę cioci! Hienuś taka dobra psina: "idź do pracy ciociu miła jak nie będziesz pracowała no to będzisz głodowała" mądry Hienuś - dobrze gada trza do pracy - trudna rada a za tydzień w wolne dzionki pobiegniemy wraz na łąki z pręgowańcem pobiegamy i humorki świetne mamy Hienuś biedak siedzi w kojcu kiedyż domek będzie w końcu? Dobry ludziu! Dobry człeku on tu siedzi już od wieków! popatrz jaka mądra psina czyściuteńki, pchełek ni ma! Lubi skakać, lubi szaleć Musisz się domeczku znaleźć! Quote
San_(jagodowa:) Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Itske,jesteś niezrównana!:loveu::loveu::loveu::lol::lol::lol: Quote
Macho Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 No cuuuuudooooowneee! :) Powieszę w CK! :) Quote
Itske Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 San_(jagodowa:) napisał(a):Itske,jesteś niezrównana!:loveu::loveu::loveu::lol::lol::lol: a to dla Was Drogie Cioteczki: :bye: Ciocia Itske niezrównana myśli sobie już od rana, że ludziska z dogomanii są niezwykle bardzo fajni Czas swój dają, zapał, siłę, wszyskie pieski są im miłe! Chcą poprawy psiego losu, pomóc wszystkim jest niesposób, lecz starają się wytrwale, kasę zdobywają stale, ogłaszają pieski wszędzie, w polskim domu niech pies będzie- dobrze, czule traktowany, bo cioteczki są jak mamy! W sercu wielkim od miłości każdy piesek u nich gości! pozdrowionka od zapracowanej cioci Itske :evil_lol::diabloti: Quote
San_(jagodowa:) Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 :loveu::loveu::loveu: Nowe allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=315080199 Quote
Itske Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Nasza ciocia Jagodowa dać allegro jest gotowa wiwat ciocia Jagodowa! piękna dusza - mądra głowa!!! :lol::loveu::lol::loveu: Quote
Macho Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Piękna nie tylko dusza, a głowa to mądrzejsza niż mądra :) Nasza San :loveu: Quote
Itske Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Oj, Hienuś, Hienuś pręgowańcu - idź do domu! Quote
Ana_Zbyska Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Itskee, pięknieeeeeee:):):loveu::loveu: Quote
Itske Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Bardzo Państwu dziękujemy! za pochwały, miłe słowa ale to zasługa Hienka, ta "poezja dogomaniowa" no Hienol do roboty - ciotka Itske żyły wypruwa:diabloti: oraz zatruwa rymom życie, a Ty się obijasz, na pierwszą! Macho - chodź na spacer nad jezioro, księżyc taki duży, latarka nie potrzebna... Quote
San_(jagodowa:) Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ciocie...:oops::oops::oops::oops::oops: A Hienek hopa;) Quote
Itske Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 San_(jagodowa:) napisał(a):Ciocie...:oops::oops::oops::oops::oops: ale co z tymi ciociami? ciocia Itske wróciła z dwudniowego szkolenia i zaraz się melduje. Hienol - na spacer nie pójdziemy, bo ciocia na pysk pada, :sleep2:ale chodź pogrzać się przy kominku Quote
Recommended Posts