San_(jagodowa:) Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ciocia Itske ma za mało spacerków:evil_lol: Hienolek by Ci pomógł zrzucić parę kilo:evil_lol: Quote
Macho Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Itske chyba zrezygnuje z propozycji :eviltong: Quote
Itske Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Macho napisał(a):Itske chyba zrezygnuje z propozycji :eviltong: Propozycję od dawna ciocia Itske wprowadza w życie - bo ma psa z ADHD i chodzi min. 2 godz dziennie:placz:, i co? i pstro! bo w tym domu rządzi czekolada:angryy: Quote
San_(jagodowa:) Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 :lol::lol::lol: No to macie słodką niewolę:lol: Quote
Macho Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Oj... ;) Dobrze, że u mnie nie panuje, bo już bym całkiem z fotela nie wstała ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 A teraz nie wstawasz nie całkiem?:eviltong: Quote
Macho Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Ha ha ha :eviltong: czepiasz się słówek ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 :eviltong: Co można usłyszeć w kojcu Hienola? - Hienol, zostaw te rękawiczki! - Hienek, ta woda nie jest do picia! - Jak to stawiam na budzie, to nie znaczy, że już można to pić! - Gdzie ja położyłam zmiotkę..? ...i wiele innych;) Quote
Itske Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 San_(jagodowa:) napisał(a)::eviltong: Co można usłyszeć w kojcu Hienola? - Hienol, zostaw te rękawiczki! - Hienek, ta woda nie jest do picia! - Jak to stawiam na budzie, to nie znaczy, że już można to pić! - Gdzie ja położyłam zmiotkę..? ...i wiele innych;) No to kupciie mu w końcu te rękwiczki ( najlepiej z jakimiś rączkami):diabloti: dlaczego ta woda jest "nie do picia" - co tam wnosicie do Hienola? wodę;) ognistą:evil_lol: no właśnie.....nie mam Hienola - a też nie wiem, gdzie położyłam zmiotkę pozdrowienia dla Hienomaników!:lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No, to są standardowe teksty;) A ta woda to...hmmmm...:diabloti: A tak serio to po prostu była brudna, bo myłam nią miski;) [SIZE=2]Nowe allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=321746503 Quote
Itske Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A co tu nikt nie zagląda?:angryy: że sobie psinka trochę pohasała, to nie powód do obrazy! No cioteczki - ja wyjeżdżam na kilka dni, a potem przepytam, kto pręgusa odwiedzał:diabloti: Hienol - chodź z ciocią na wieczorny spacerek! Macho - co jest? czekamy! Quote
San_(jagodowa:) Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Uuuuuuuuuuuuuuuu! Przepytywanie będzie!:eek2::scared: Quote
San_(jagodowa:) Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Macho, Ty się nie boisz przepytywania??:crazyeye: Quote
Itske Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Dziaisj jest 07 marca - wracam a tu wczoraj i dzisiaj nikt nie zaglądał!:mad: No Moje Drogie - BAAACZNOŚĆ! natychnmiast meldować - co to za porządki!!!!:angryy: na trzy dni wyjechac nie można? Słucham - co macie na swoje wytłumaczenie????? Hienol - dawaj, bez litości! Quote
Itske Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 No co to za pojądki? Wczoraj nikogo, dzisiaj ja sama??? Hej, hej, jest tu kto???? Quote
Recommended Posts