Majawrc Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 :diabloti:no jakby nie było jest dominatorem.......ale tu o co innego biega.....on już potrzebujący......jutro wkleję fotki z porządków ogródka....to dopiero ubaw.....:lol: reszta jutro.....:eviltong: Quote
Majawrc Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 http://www.freetibet.pl/ proszę....też wspomóżcie. Quote
Majawrc Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Obiecane fotki, wczoraj już się nie wyrobiłam więc wklejam dzisiaj: pamiętacie że z niego mały złodziejaszek i śmieciarek? wszystko co możliwe to podkradał! i oczywiście musiał rozszarpać a ciekawy...dosłownie wszystkiego po 2 godz miał już dosyć rozrabiania :evil_lol: Quote
Majawrc Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tutaj jego powonienie daje znak że suczka gdzieś biega :evil_lol: to właśnie sąsiadce tak uporczywie pomagał odpoczynek....ale krótki Quote
Majawrc Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 tyle go widać zza lwiej grzywy istny pozer w 100% myślę że na dzisiaj wystarczy, na kolejną sesję zapraszamy niebawem, pozdrawiamy i miziamy :razz: Quote
Majawrc Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Witam, chociaż bardzo mi ciężko od 2-ch dni-najpierw 3 rocznica JPII:-(:-(:-( a dzisiaj 7 miesięcznica jak odeszła Happy :-(:-(:-( to Emiras przechodzil przez ten czas samego siebie......najnormalniej w świecie jakby czuł moje przygnębienie i na siłę próbuje mnie rozweselić....w związku z tym nie mogłam się powstrzymać i drapnęłam aparat....oto wyniki Quote
Majawrc Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 :cool3: jak zwykle jego powalające pozycje.....:diabloti: c.d.n. Quote
Majawrc Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 a to jeszcze z przedwczoraj.....już był padnięty:eviltong: dzisiaj idziemy do Hapusi-wszyscy, więc jak nie zapomnę to wezmę aparat i cosik popstrykam, na razie pozdrowionka i miłego oglądania. Quote
Majawrc Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Witamy wszystkch, oto zaległe fotki z dnia wizyty u Hapusi, trochę zamazane gdyż byłam strasznie zaryczana :-( Quote
Majawrc Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 jeszcze z wieczora, nadal starał się mnie rozweselać, chociaż już był padnięty.. i prawie zasypiał: i prosto po porannym spacerku ta fotka jest zarąbista i na koniec pozer chociaż nie lubi blysku lampy chcecie więcej?????? Quote
Moniskaa Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 oczywiście ze chcemy. Jaką Emirek ma fajną smyczke:cool3: Quote
Majawrc Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Dzięki, kupiłam ją na jego przyjazd, nie chciałam aby korzystał ze smyczy Hapusi tylko miał swoją. Oto najnowsze 3 filmiki http://pl.youtube.com/Majawrc i jeszcze z baaaardzo długiego sobotniego spacerku pozostałe wieczorkiem :evil_lol: Quote
Majawrc Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 no to na dzisiaj ostatnia już dawka i już był strasznie spragniony.... i to byłoby na tyle.....oczywiście cała reszta w naszej galerii, gorąco pozdrawiamy i bardzo mocno miziamy:cool3: Quote
Moniskaa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Emirek lubi wode :lol: fajnie. Mój Skayper nie przepada, chyba że kałuże :evil_lol: Quote
Majawrc Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Nareszcie...nie wiem co się działo z serwerem ale starałam sie już kilkakrotnie odpisać i wiecznie miałam białą stronkę! może teraz się uda? Emirasek tak bardzo uwielbia wodę....ale tylko do połowy! dalej boi się wejść i wskoczyć, nie chcę go na siłę poniewaz może mieć potem jakiś uraz.....musi sam! Wiecie ile mam fotek? Zgadnijcie! Pozdrawiamy i miaziamy jak zwykle.:cool3: To dostał na swoją kolejną miesięcznicę (pomimo że ma już chipa!) a tak go bolą łapki po długim spacerze i gdy zapowiada sie zmiana pogody....zupełnie jak mnie! takie same minki robi jak ja! Quote
Majawrc Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 i zaległe....jeżeli chcecie oczywiście? i jak zwykle ulubione pozy pełne zamyślenie.....o suni!:evil_lol: Quote
polciuaa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Piekny Emirasek.!:loveu: A prezencik super sprawa.!;DD Quote
Majawrc Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 :lol: Bardzo dziękujemy, znowu straszne problemy ze stronką, nic nie można napisać, gdy już sytuacja sie poprawi to powklejam zeległe fotki-na tę chwilę odsyłam jednak do naszej galerii z podpisiku, gorąco pozdrawiamy i oczywiście mocno miziamy :evil_lol: Quote
Majawrc Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 No i mamy nowinkę :cool3: Emirasek nauczył się wreszcie skakać do wody i pływać! Wprawdzie jest to bardziej chlapanie niż pływanie :evil_lol:..... no ale zobaczcie sami http://pl.youtube.com/watch?v=VEZyTzWBmxQ http://pl.youtube.com/watch?v=uQfCKd5Io94 http://pl.youtube.com/watch?v=rI4V49JXE78 ubaw po pachy! I może tak 2 nawet 3 godz dziennie :crazyeye: Quote
Majawrc Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 :evil_lol: no jasne, nie ma sprawuchny, a on to przecież tak uwielbia :evil_lol: Quote
Recommended Posts