Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Slicznota. Widać po jego minie jaki to przytulas. No to dalej szukamy domku. Młody śliczny. Znajdzie. Carola zrób alegro. No i te jajeczka :-( ale u takiego astka bezwzględnie konieczne:shake:

Posted

Norbiś nadal jest tam, gdzie był. DT, które załatwiałam nie wypaliło...:shake:
Nie wiem, co robić... DT potrzebne jest na CITO. Może jeszcze dziś uda mi się coś załatwić. Gdyby był w DT, wtedy można kombinować kaske na wydmuszki, a tak mamy ręce związane. Jedyne co, facet nie wyda Norbisia bez mojej zgody. Tak ustaliliśmy.
Co do allegro, ja mogę wystawić - tylko gdyby jakaś Cioteczka pomogła mi z tekścikiem, bo coś mnie wena ostatnio totalnie opuściła...

Posted

Norbiś jest smutny...:-( Na początku kiedy nas zobaczył cały drżał...:placz: Później wtulał się jak tylko mógł, ale nadal drżał...:placz: Dopiero po jakimś czasie zauważyłyśmy radość na jego pyszczku...

Posted

kaLOlina napisał(a):
ojej..taki pies to spelnienie mych marzen!!!! piekny!!!! znajdz sie domeczku!!!!

KaLOlina, nie masz kogoś z DT??? :cool3:

Eeee no jak chcesz, to za chwilke to marzenie spełnimy...:diabloti:

Posted

kochana ja odpadam przez najblizsze 2tyg...
a do tego- ekhm... chyba zbliza sie cieczka u Demi...:roll::roll::roll::roll:choc nie wiem jak to mozliwe bo miala w lipcu...a teraz psy znow zaczely na nia skakac i BARDZO sie nia interesuja....

wiec ekhm...ochrona jej doopki jest wazna dla mnie bardzo:roll::roll::roll:
ale ten pies jest pieknyyy

Posted

Uuuu!!! No pewno, że się ucieszy!!! :multi::multi::multi:
Dzięki kochane Cioteczki!!! :loveu::loveu::loveu:

Powiem tak...
Za chwilke będę dzwonić do kumpeli, która miała załatwić DT - zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Ponadto dostałam ofertę DT płatnego - w sumie oddalonego od Poznania tyle samo, co Wawa, ale...biorąc pod uwagę kastrację, na którą trzeba będzie również uzbierać, lepiej by było, żeby DT był nieodpłatny.
W związku z powyższym za chwil pare będę wiedziała, czy mamy szanse w Poznaniu, a jak nie, to kombinuję transport do Wawy...:p
Może sama się wybiorę...:cool1: tyle znajomych czeka na moje odwiedzinki...:diabloti:

Posted

Donvitow napisał(a):
RAny transport w takich sytuacjach nie problem.:lol:

Rozumiem Donvitow, że w tej sytuacji szersze grono pojedzie do Wawy na rekonesans...:evil_lol:

Posted

Hakita napisał(a):
Rozumiem Donvitow, że w tej sytuacji szersze grono pojedzie do Wawy na rekonesans...:evil_lol:

Nie trzeba jechać do w-wy. Jak trzeba coś sprawdzić ocenić polecam Bodziulkę.:lol:

Posted

kaLOlina napisał(a):
kochana ja odpadam przez najblizsze 2tyg...
a do tego- ekhm... chyba zbliza sie cieczka u Demi...:roll::roll::roll::roll:choc nie wiem jak to mozliwe bo miala w lipcu...a teraz psy znow zaczely na nia skakac i BARDZO sie nia interesuja....

wiec ekhm...ochrona jej doopki jest wazna dla mnie bardzo:roll::roll::roll:
ale ten pies jest pieknyyy

KaLOina. Kurcze zawsze mi się chrzani Jej nik. Co z duzej a co z małej. Zajmuje się carolci psiakami przez dwa tygodnie i w związku z tym - leży plackiem

Posted

Donvitow napisał(a):
Nie trzeba jechać do w-wy. Jak trzeba coś sprawdzić ocenić polecam Bodziulkę.:lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No dopszzz, sprawa ma się tak...
Jutro będę wiedziała, czy jest DT, jak nie to mamy szansę na transport na niedzielę do Wawy.
Doddy czy niedziela by pasowała ewentualnie??? :cool3:

Posted

Mysle, ze jak bedzie trzeba to i w niedziele bedzie mozna przyjechac. Tylko sie nie dziwcie ze trawa jest siana ;)

Potwierdzcie jutro koniecznie co i jak, bo jak macie DT to my zabierzemy amstaffa ze schroniska w Katowicach, bo tam sie cuda dzieja...