Hala Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Piękny pies. Anka, a gdzie trzymasz teraz Norbisia? (może się zakradnę w nocy... ) Quote
Donvitow Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Slicznota. Widać po jego minie jaki to przytulas. No to dalej szukamy domku. Młody śliczny. Znajdzie. Carola zrób alegro. No i te jajeczka :-( ale u takiego astka bezwzględnie konieczne:shake: Quote
Helga&Ares Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 śliczny ten Astek, tylko domku brak :shake: Quote
Hakita Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Norbiś nadal jest tam, gdzie był. DT, które załatwiałam nie wypaliło...:shake: Nie wiem, co robić... DT potrzebne jest na CITO. Może jeszcze dziś uda mi się coś załatwić. Gdyby był w DT, wtedy można kombinować kaske na wydmuszki, a tak mamy ręce związane. Jedyne co, facet nie wyda Norbisia bez mojej zgody. Tak ustaliliśmy. Co do allegro, ja mogę wystawić - tylko gdyby jakaś Cioteczka pomogła mi z tekścikiem, bo coś mnie wena ostatnio totalnie opuściła... Quote
Folen Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ale oczka jakieś smutne ma Norbiś.. Śliczny szukaj domku szybko.. Ja mam słabość do astów chyba :oops: Quote
Hakita Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Norbiś jest smutny...:-( Na początku kiedy nas zobaczył cały drżał...:placz: Później wtulał się jak tylko mógł, ale nadal drżał...:placz: Dopiero po jakimś czasie zauważyłyśmy radość na jego pyszczku... Quote
dariaopole Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 no szkoda , że domek nie wypalił, ale na pewno wkrótce cos się znajdzie !!! Quote
Herspri Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 :placz: coraz więcej bid bullowatych :-( żal ściska serce jak patrze na tą niepewną mine... Quote
caroolcia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 pokazujemy smutną mordeczkę :cool1: Quote
kaLOlina Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ojej..taki pies to spelnienie mych marzen!!!! piekny!!!! znajdz sie domeczku!!!! Quote
Hakita Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 kaLOlina napisał(a):ojej..taki pies to spelnienie mych marzen!!!! piekny!!!! znajdz sie domeczku!!!! KaLOlina, nie masz kogoś z DT??? :cool3: Eeee no jak chcesz, to za chwilke to marzenie spełnimy...:diabloti: Quote
kaLOlina Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 kochana ja odpadam przez najblizsze 2tyg... a do tego- ekhm... chyba zbliza sie cieczka u Demi...:roll::roll::roll::roll:choc nie wiem jak to mozliwe bo miala w lipcu...a teraz psy znow zaczely na nia skakac i BARDZO sie nia interesuja.... wiec ekhm...ochrona jej doopki jest wazna dla mnie bardzo:roll::roll::roll: ale ten pies jest pieknyyy Quote
doddy Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Jesli nadal szukacie tymczasu to mozemy Norbiego zabrac do nas do Warszawy. Tylko musialby go ktos przywiezc. W razie co miejsce czeka. Zapraszamy :) Quote
kaLOlina Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 uuuu hakitka sie ucieszy jak to zobaczy:) Quote
Hakita Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Uuuu!!! No pewno, że się ucieszy!!! :multi::multi::multi: Dzięki kochane Cioteczki!!! :loveu::loveu::loveu: Powiem tak... Za chwilke będę dzwonić do kumpeli, która miała załatwić DT - zobaczymy, co z tego wyjdzie. Ponadto dostałam ofertę DT płatnego - w sumie oddalonego od Poznania tyle samo, co Wawa, ale...biorąc pod uwagę kastrację, na którą trzeba będzie również uzbierać, lepiej by było, żeby DT był nieodpłatny. W związku z powyższym za chwil pare będę wiedziała, czy mamy szanse w Poznaniu, a jak nie, to kombinuję transport do Wawy...:p Może sama się wybiorę...:cool1: tyle znajomych czeka na moje odwiedzinki...:diabloti: Quote
Donvitow Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 RAny transport w takich sytuacjach nie problem.:lol: Quote
Hakita Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Donvitow napisał(a):RAny transport w takich sytuacjach nie problem.:lol: Rozumiem Donvitow, że w tej sytuacji szersze grono pojedzie do Wawy na rekonesans...:evil_lol: Quote
Donvitow Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Hakita napisał(a):Rozumiem Donvitow, że w tej sytuacji szersze grono pojedzie do Wawy na rekonesans...:evil_lol: Nie trzeba jechać do w-wy. Jak trzeba coś sprawdzić ocenić polecam Bodziulkę.:lol: Quote
Donvitow Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 kaLOlina napisał(a):kochana ja odpadam przez najblizsze 2tyg... a do tego- ekhm... chyba zbliza sie cieczka u Demi...:roll::roll::roll::roll:choc nie wiem jak to mozliwe bo miala w lipcu...a teraz psy znow zaczely na nia skakac i BARDZO sie nia interesuja.... wiec ekhm...ochrona jej doopki jest wazna dla mnie bardzo:roll::roll::roll: ale ten pies jest pieknyyy KaLOina. Kurcze zawsze mi się chrzani Jej nik. Co z duzej a co z małej. Zajmuje się carolci psiakami przez dwa tygodnie i w związku z tym - leży plackiem Quote
Hakita Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Donvitow napisał(a):Nie trzeba jechać do w-wy. Jak trzeba coś sprawdzić ocenić polecam Bodziulkę.:lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No dopszzz, sprawa ma się tak... Jutro będę wiedziała, czy jest DT, jak nie to mamy szansę na transport na niedzielę do Wawy. Doddy czy niedziela by pasowała ewentualnie??? :cool3: Quote
Donvitow Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 jak niedziela daj zna ć. Bo nie wiemy co z bokserką. Lalunią. Quote
Hakita Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Donvitow napisał(a):jak niedziela daj zna ć. Bo nie wiemy co z bokserką. Lalunią. A cóże z Lalunią??? :cool3: Ma tyż jechać do Wawy??? :razz: Quote
caroolcia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 jak dobrze że cos sie dzieje :multi: No tak karolke ja zajmuje moimi dwoma potworami przez dwa tygodnie :loveu: trzymam mocno kciuki za nieodpłatny DT... Quote
doddy Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Mysle, ze jak bedzie trzeba to i w niedziele bedzie mozna przyjechac. Tylko sie nie dziwcie ze trawa jest siana ;) Potwierdzcie jutro koniecznie co i jak, bo jak macie DT to my zabierzemy amstaffa ze schroniska w Katowicach, bo tam sie cuda dzieja... Quote
Recommended Posts