Hakita Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 NORBI to przekochany Pies, który około 2 miesięcy temu przybłąkał się do pewnych ludzi. Niestety nie mógł tam zostać i oddali go swojej rodzinie, która wzięła NORBIEGO do pilnowania terenu wokół firmy. Choć jak wiadomo wszystkim to nie za bardzo rasa stróżująca. :roll: Pies notorycznie ucieka z terenu, na którym przebywa. To niesamowicie przekochany Pies, który cały czas by się tylko tulił i tulił. Totalne ZERO jakiejkolwiek agresji wobec ludzi i innych zwierząt. Uwielbia dzieci - zwykł uciekać do osoby, która ma dzieci i uwielbiał się z nimi bawić. Jest trochę przestraszonym Psem, ale uwielbia kobiety, przed mężczyznami wykazuje strach - w szczególności przed określonymi typami...:cool1: NORBI był bity o czym świadczą rany na jego nóżkach, może miał spełniać rolę Psa do walk, ale się nie sprawdził i prawdopodobnie został wyrzucony. Jest niesamowitych gabarytów i pięknej budowy. Choć mam wrażenie, że może mieć coś ze stawami. Na nasze oko ma ok. 2-2,5 lat. Dziś udało nam się przekonać obecnych właścicieli do oddania NORBIEGO, dlatego pilnie szukamy dla niego domu, choćby DT, bo Pies nadal jest uwiązany na lince przy budzie. DOGOMANIACY, błagam pomóżcie!!! :modla: Quote
Hakita Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Zobaczcie sami to przekochane CUDO...:loveu: Quote
caroolcia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ale piękny pies :crazyeye: myślę, że migiem powinien znaleść dom!!!!! Quote
Hakita Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Nio przepiękny...:loveu: A jaki kochany...:loveu: Domku cudowny przybywaj!!! Quote
caroolcia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Szukamy domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Hakita Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 NORBI biegniemy na pierwszą!!! Quote
doddy Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Przecie to amstaff pelna geba :cool3: Quote
Hakita Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 doddy napisał(a):Przecie to amstaff pelna geba :cool3: Powiada Cioteczka??? :razz: Wolałam napisać, że mix...:oops: Quote
doddy Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Piekny plowy amstaff Nawet bym polecala sprawdzic tatuaz. I wykastrowac koniecznie przed adopcja :eviltong: Quote
Hakita Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Sprawdzaliśmy, tatuażu ni ma...:shake: Wiem, wiem - już myślałam o kastracji przed adopcją. :p Tylko kaska...:cool1: To co, mogę śmiało wpisać, że AMSTAFF??? :cool3: Quote
doddy Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Mozesz. I robimy zbiorke na wydmuszki ;) Quote
doddy Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 W jaki sposob Norbi ucieka z terenu? Dam go na strone Fundacji i amstaffy tylko potrzebne mi jakies dane kontaktowe czyje podawac a ponadto, czy on jest w Poznaniu? Quote
Hakita Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 doddy napisał(a):W jaki sposob Norbi ucieka z terenu? Dam go na strone Fundacji i amstaffy tylko potrzebne mi jakies dane kontaktowe czyje podawac a ponadto, czy on jest w Poznaniu? Norbi jest przy warsztacie samochodowym, gdzie w większości przyjeżdżają mężczyźni, a ich właśnie się boi. Kiedy zostaje spuszczony - nie zawsze, ale często po prostu nawiewa i biega po osiedlu. Jestem przekonana, że w domu otoczony troską i miłością byłoby wszystko OK. Do mężczyzn też się przywyczai, ponieważ na właściciela i jego znajomych reaguje normalnie. Kobiety uwielbia...:lol: Tak, Norbi jest w Poznaniu, kombinuje dla niego DT choćby na jakiś czas. Jutro powinnam wszystko wiedzieć. Najważniejsze jest to, że to po prostu PSI ANIOŁ - ze wszystkimi się zgadza...:loveu: A namiary podaj najlepiej na mnie, bo chce mieć kontrolę nad tym, gdzie pójdzie Norbi. Mój mail: [email protected] Kom.: +48 606 22 88 20 Z góry serdeczne dzięki!!! :loveu: Quote
asiak Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 no widzisz Norbisiu kochany, ledwo Cię kochany aniołku ciotki zobaczyły i już chcą Cię jajek pozbawić...#evil_lolcioteczki to naprawdę rzadko spotykany Psi Anioł tulił się do nas jak małe skrzywdzone i oczekujace miłości dziecko...taki psiaczek kochany... Quote
Hakita Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Moja kochana Asiakas...:loveu: My dziś razem byłyśmy u cudownego Norbisia...:loveu: Doddy - cudowna KOBIETO!!! :loveu: Dzięki wielkie za pomoc!!! :loveu: Właśnie miałam telefon ze stronki Fundacji. Moim skromnym zdaniem - konkretny...:loveu: Ale, że tak szybko by się udało...:crazyeye: NIC NIE MÓWIĘ!!! :cool1: W każdym bądź razie - potrzebuję WROCŁAW do pomocy!!! Wkrótce będzie konieczna wizyta przedadopcyjna, na razie jestem w kontakcie telefonicznym i mailowym - muszę dokładnie zbadać teren...:diabloti: Natomiast na dniach będzie potrzebna pomoc Dogomaniaków z Wrocławia do wizyty przedadopcyjnej. BŁAGAM o POMOC...:modla::modla::modla: Quote
doddy Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ooo we Wroclawiu masz duuzo osob: kiddy Koperek ulvhedinn KasiaK z forum amstaffow baja z forum amstaffow Quote
Hakita Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 DZIĘKUJĘ!!! :loveu: Norbiś, do góry!!! Quote
Hakita Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Dzień dobry Słoneczko kochane...:loveu: Już domek dla Ciebie Ciotki kombinują...:diabloti: Quote
caroolcia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 a nie mowiłam, że taki przystojniak nie zostanie długo na lodzie :cool3: trzymam kciuki za powodzenie!!!! Quote
Hakita Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 halbina napisał(a):Fajnie, że Norbiś ma szanse! Niestety, już nie ma...:-( Okazało się, że mieszkanie, w którym miał być Norbiś jest wynajmowane i właściciel się nie zgodził na Psa...:shake: Echhh, fatalny mam dzień...:-( Quote
Recommended Posts