Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NORBI to przekochany Pies, który około 2 miesięcy temu przybłąkał się do pewnych ludzi. Niestety nie mógł tam zostać i oddali go swojej rodzinie, która wzięła NORBIEGO do pilnowania terenu wokół firmy. Choć jak wiadomo wszystkim to nie za bardzo rasa stróżująca. :roll: Pies notorycznie ucieka z terenu, na którym przebywa.
To niesamowicie przekochany Pies, który cały czas by się tylko tulił i tulił. Totalne ZERO jakiejkolwiek agresji wobec ludzi i innych zwierząt. Uwielbia dzieci - zwykł uciekać do osoby, która ma dzieci i uwielbiał się z nimi bawić. Jest trochę przestraszonym Psem, ale uwielbia kobiety, przed mężczyznami wykazuje strach - w szczególności przed określonymi typami...:cool1: NORBI był bity o czym świadczą rany na jego nóżkach, może miał spełniać rolę Psa do walk, ale się nie sprawdził i prawdopodobnie został wyrzucony. Jest niesamowitych gabarytów i pięknej budowy. Choć mam wrażenie, że może mieć coś ze stawami. Na nasze oko ma ok. 2-2,5 lat.
Dziś udało nam się przekonać obecnych właścicieli do oddania NORBIEGO, dlatego pilnie szukamy dla niego domu, choćby DT, bo Pies nadal jest uwiązany na lince przy budzie.
DOGOMANIACY, błagam pomóżcie!!! :modla:

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawdzaliśmy, tatuażu ni ma...:shake:

Wiem, wiem - już myślałam o kastracji przed adopcją. :p Tylko kaska...:cool1:

To co, mogę śmiało wpisać, że AMSTAFF??? :cool3:

Posted

W jaki sposob Norbi ucieka z terenu?

Dam go na strone Fundacji i amstaffy tylko potrzebne mi jakies dane kontaktowe czyje podawac a ponadto, czy on jest w Poznaniu?

Posted

doddy napisał(a):
W jaki sposob Norbi ucieka z terenu?

Dam go na strone Fundacji i amstaffy tylko potrzebne mi jakies dane kontaktowe czyje podawac a ponadto, czy on jest w Poznaniu?

Norbi jest przy warsztacie samochodowym, gdzie w większości przyjeżdżają mężczyźni, a ich właśnie się boi. Kiedy zostaje spuszczony - nie zawsze, ale często po prostu nawiewa i biega po osiedlu. Jestem przekonana, że w domu otoczony troską i miłością byłoby wszystko OK. Do mężczyzn też się przywyczai, ponieważ na właściciela i jego znajomych reaguje normalnie. Kobiety uwielbia...:lol:

Tak, Norbi jest w Poznaniu, kombinuje dla niego DT choćby na jakiś czas. Jutro powinnam wszystko wiedzieć. Najważniejsze jest to, że to po prostu PSI ANIOŁ - ze wszystkimi się zgadza...:loveu:
A namiary podaj najlepiej na mnie, bo chce mieć kontrolę nad tym, gdzie pójdzie Norbi.
Mój mail: [email protected]
Kom.: +48 606 22 88 20

Z góry serdeczne dzięki!!! :loveu:

Posted

no widzisz Norbisiu kochany, ledwo Cię kochany aniołku ciotki zobaczyły i już chcą Cię jajek pozbawić...#evil_lolcioteczki to naprawdę rzadko spotykany Psi Anioł tulił się do nas jak małe skrzywdzone i oczekujace miłości dziecko...taki psiaczek kochany...

Posted

Moja kochana Asiakas...:loveu: My dziś razem byłyśmy u cudownego Norbisia...:loveu:

Doddy - cudowna KOBIETO!!! :loveu: Dzięki wielkie za pomoc!!! :loveu:

Właśnie miałam telefon ze stronki Fundacji. Moim skromnym zdaniem - konkretny...:loveu: Ale, że tak szybko by się udało...:crazyeye: NIC NIE MÓWIĘ!!! :cool1:

W każdym bądź razie - potrzebuję WROCŁAW do pomocy!!! Wkrótce będzie konieczna wizyta przedadopcyjna, na razie jestem w kontakcie telefonicznym i mailowym - muszę dokładnie zbadać teren...:diabloti:
Natomiast na dniach będzie potrzebna pomoc Dogomaniaków z Wrocławia do wizyty przedadopcyjnej.
BŁAGAM o POMOC...:modla::modla::modla:

Posted

halbina napisał(a):
Fajnie, że Norbiś ma szanse!

Niestety, już nie ma...:-(
Okazało się, że mieszkanie, w którym miał być Norbiś jest wynajmowane i właściciel się nie zgodził na Psa...:shake:

Echhh, fatalny mam dzień...:-(