Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tanitka']nie ma na co czekać, wystawiam suczkę ponownie na allegro:shake:[/quote]
dzieki:oops:
tak bardzo mi przykro...:placz:
jesli cos by sie zmienilo oczywiscie dam znac...pytanie...odrezerwowac suczke w schronisku? (bo teraz oni jej nikomu oprocz mnie nie wydadza, bo czekaja na mnie...z jednej to gwarantuje, ze nie wydadza pseudohodowcy, ale moze akurat trafilby sie dobry dom)

Posted

[quote name='tanitka']To jest w porządku dom, adoptowana suczka z Kalisza była wysterylizowana. :lol:[/quote]
to super by bgylo gdyby sie udalo...jak masz jakis kontakt tanitka to skontaktuj sie z tą osoba...sunia jest zarezerwowana narazie na mnie...wlasnie sie dowiedzialam, ze byl w schronisku ten pan, ktory do mnie dzwonil(najwazniejsze dla niego bylo to zeby nie byla wysterylizowana)...chcial wziasc psa poza moimi plecami(dogadac sie z pracownikiem za pare zlotych)...trafil akurat na mojego znajomego wiec nic mu z tego nie wyszlo, ale jak bedzie probowal z innymi to ja nie wiem:roll:
sprawa sie komplikuje i teraz to jest dopiero pilna!!

Posted

niki- lidka- masz racje. Trzymam kciuki zeby szybko wypalila adopcja. niestety do pseudohodowcow wogole nie dociera fakt ze wyzly juz nie sa dochodowe...i za te 200-300 zl nadal im sie oplaca...wrrrrr

Posted

[quote name='Katcherine']niki- lidka- masz racje. Trzymam kciuki zeby szybko wypalila adopcja. niestety do pseudohodowcow wogole nie dociera fakt ze wyzly juz nie sa dochodowe...i za te 200-300 zl nadal im sie oplaca...wrrrrr[/quote]
no wlasnie oplaca im sie...bo wezmie sobie psa ze schron(50zl), da mu byle co do jedzienia, dopusci do psa...potem pare dobrych tygodni znow byle co do jedzenia...urodza sie szczeniory...ledwo skoncza 6 tygodni i za 200zeta je gdzies pusci do kolejnych pseudohodowcow lub nieswiadomych ludzi, ktorym sie psiaki spodobaja:shake:...jeden pan mnie zapytal wprost "to wolisz zeby ona zdechla z glodu lub zimna w schronisku niz ma pojsc do mnie rodzic?...niezla z ciebie milosniczka zwierzat!!"

Posted

[quote name='martaa2']A co z tym molosowatym psem? Jest nadzieja na dom?
Byc moze jutro raniutko podjade do schronu...[/quote]
z molosem narazie cisza,ponoc teraz ma byc juz wypuszcony na wybieg... ja sie tez jutro wybieram rano (autobusikiem) chce mu porobic zdjecia i watek zalozyc...no i do wyzlicy chce zajrzec...

Posted

[quote name='tanitka']Niki-lidka byłas dziś w schronisku ?[/quote]
niestety nie bylam...moj Tim zachorowal musialm z nim jechac do weta i troche nam zeszlo, teraz ide do pracy, bede poznym wieczorem na dogo...jutro wybieram sie do schroniska...

Posted

tanitka napisał(a):
trzymam kciuki!:lol:

a kiedy wybierzesz sie do Lublina w sprawie tej drugiej wyżełki?

od jutra bede jezdzic do lublina juz regularnie trzy razy w tygodniu, narazie ustalam sobie plan wiec nie bardzo jak mam czas sie przejechac do schronu ale mysle, ze w przyszlym tggodniu mi sie juz uda wygodpodarowac chwile:)
a jak z tym kim chetnym do adopcji drugiej wyzelki, udalo ci sie skotnatktowac ?

Posted

pilnie poszukiwany transport z Zamoscia do Gdańska dla malej lagodnej suni kundelka i mlodej suni wyzelki (moze byc takze oddzielnie)

czy ten transport jej dotyczy??:lol:

Posted

A to o tę sunię chodziło, gdy myślałaś nad transportem dla naszego 10-latka? ;)
Niestety z Adagirkiem też się nie udało... :( A było wszystko zaplanowe - DT, transport, DOM...
Oby, tej maleńkiej się udało!