Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beka napisał(a):
Taka piękna psica i zero zainteresowania :(

wlasnie odebralam telefon od milej pani (miala kiedys wyzelka) i jest bardzo zainteresowana naszą wyzełką:cool3:
trzymac kciuki...moze cos z tego bedzie...domek bedzie:lol:

Posted

Jo37 napisał(a):
Trzymam ..........

trzymaj trzymaj...tymabardziej, ze pani jest z Twojego miasta - Wawa:cool3:
w piątek jade do schroniska, uzbieram wszystkie niezbedne informacje (wiek, stan zdrowia, relacje z psami sukami, dodatkowe zdjecia) i czekamy na decyzje pani...a do tego czasu tzrymac kciuki!!!!

Posted

martaa2 napisał(a):
Nie widziała natomiast tego molosowatego psa:(

uuu...bylaby szkoda gdyby juz go nie bylo:-( (obawialysmy sie zeby nie trafil do pseudohodowli:shake:)
niestety plany jutrzejsze pokrzyzowal mi pogrzeb:-(:-(:-(
wiec jesli nie dam rady po nim pojechac do schroniska to pojade na sto procent w sobote, bo pani od wyzelki czeka z niecierpliwoscia na informacje:lol:

Posted

jade do schroniska, nie wybralam sie rano bo choroba mnie totalnie rozlozyla...ledwo oddycham ale do schronu pojade, bo musze:diabloti:
wyzelka, rottka, CC, malutkie owczarki...jest troche do odwiedzenia psiakow, zdjec do pstrykania...
wszyscy zainteresowani, trzymac kciuki zebym sie po drodze w autobusie nie udusila:shake:
zapraszam pozniej na zdjecia wyzelki:)

Posted

wyzelka ma okolo 2-3latka, jest bardzo chudziutka, ale pan pracownik powiedzial ze nie ma problemu z apetytem...nie wdaje sie w bojki miedzy suniami, nie jest agresywna w stosunku do ludzi ale bardzo nieufna...podczas gdy wszystkie sunki doslownie rzucaja sie na pana do glaskania, ona stoi z boku i przyglada sie tylko cichutko...
...w stosunku do mnie juz taka cichutka nie byla...sami zobaczcie:lol:
http://www.youtube.com/watch?v=ARQeiY7zB5Y

Posted

martaa2 napisał(a):
A to nowina:multi:
Napisz wiecej:cool3:

nie pisalam nic wczesniej, bo mialam urwanie z telefonami i z zalatwianiem paru spraw...wczoraj odwiedzilam schronisko i ostatecznie zapadla decyzja, zarezerwowalam sunie na swoje nazwisko i teraz tylko musimy dograc tranport z warszawy i wczesniejsze jej wyciagniecie w celu kapieli i odrobaczanka i najprawdopodobniej za tydzien wyzelka pojedzie do nowego domu...
a mialam juz problem, bo zaczeli do mnie dzwonic ludzie (z alllegro) ktorzy ewidentnie byli zainetresowani rozmnazaniem:angryy:
presja byla, bo balam sie ze w koncu zanim ja jej znajde porzadny dom to ktos sie dokopie gdzies w necie do nr do schroniska i sam wezmie sunie:shake:
w koncu postanowilam ją wziasc do siebie i szukac tak domu...a dom(dobry dom) zadzwonil do mnie w koncu sam :loveu: