Alicja Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 buziora przyszłam zostawić na dobranoc:loveu: Quote
bea_m Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 .. to ja pomyziam za uszkiem coby usnęło się dobrze........ Quote
Wola Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 jak taki wymiziany i wyspacerowany to mu się słodko śpi, aż żal budzić, ale czas na spacerek;) Quote
Wola Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Z wszystkich odwiedzanych przeze mnie wątków ten cieszy się największą frekwencją więc tu pytam: czy za sprawdzenie, czy psiak ma chipa u weterynarza pobierana jest opłata? (czysta ciekawość) Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='Wola']Z wszystkich odwiedzanych przeze mnie wątków ten cieszy się największą frekwencją więc tu pytam: czy za sprawdzenie, czy psiak ma chipa u weterynarza pobierana jest opłata? (czysta ciekawość) :hmmmm: nie spotkałam sie z taką sytuacją ....ale wg mnie nie powinien pobierać opłaty :cool1: Doberek Sauronku :loveu: Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 a może spacerek dopóki nie pada deszczyk .... Quote
natalia_aa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 To teraz ja zabieram na spacerek skoro juz po deszczu :) Przynajmniej w Gdyni... Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Kurcze ...kiedy skończą się te wirtualne spacery a zaczna spacerki z prawdziwym pańciem :roll: Quote
natalia_aa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Alicja']Kurcze ...kiedy skończą się te wirtualne spacery a zaczna spacerki z prawdziwym pańciem :roll: Dobre pytanie, bo narazie nic na to nie wskazuje... Kolejny weekend i nic, ile jeszcze? Nie rozumiem, jak tak piekny pies moze siedzie tyle czasu w schronie...jak go w maju zobaczylam bylam pewna ze na pewno bedzie budzil duze zainteresowanie, ale niestety sie pomylilam... :( Quote
Tengusia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ja sadze ze gore tu bierze opinia jaka powstala wokol psow typu bull, choc ja coraz czesciej spotykam sie z milymi gestami, ludzie zaczepiaja mnie i podziwiaja jakie to sliczne pieski mam ... wiec moze cos sie zmienia ku lepszemu ;) Quote
natalia_aa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 No ja juz wczesniej pisalam na watku, ze mimo ze moja sucz jest po przejsciach i ma swoje za uszkami to jednak ludzie podchodza, pytaja, rozmawiaja, podziwiaja, powiedza mile slowo, ale to sa wyjatki w calym lancuchu jaki powstal przeciw bullowatym... I naprawde ciezko bedzie obalic wszechobecnie panujaca opinie... na pewno Sauronik nie moze az tak dlugo czekac, wiec skacz malenki na pierwsza i wypatruj swojego nowego pana :) Quote
Wola Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 I znów na spacerek,może spotkamy na nim przyszłego właściciela... Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ...byleś na siq to ja wpadłam wymiziać z raneczka Quote
Gonitwa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Maleńki, kiedy na Ciebie przyjdzie pora? A może jakieś nowe zdjęcia, co? Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Cholewcia czy naprawde wszyscy pasjonaci rasy są już zapsieni :shake: Quote
clockwork Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 cioteczka Klocusiowa przybywa wymiziać Sauronika po długim chorobliwym łikendzie ;) ja chorowałam... nie Bandoś :cool3: ... choć pogoda pod psem :roll: i naszemu krótkowłosemu na pewno nie słuzy.... BANDOŚ szuka domciu i ciepełka przy swoim prywatnym panciu !!!!!!! Quote
natalia_aa Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Piekny, piekny tylko gdzie rownie piekny domek dla slodziaka... Skacz Bandosiu na pierwsza i wypatruj tego kochajacego pancia... Quote
Recommended Posts