Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś znów jestem pierwsza :multi: Sauronik pospacerujemy:) dziś widzę czeka Cię aktywny dzionek to my teraz tak na chwilę żeby Cię nie wymęczyć ale żeby siusiu zaliczyć :cool3:

Posted

[quote name='Wola']dziś znów jestem pierwsza :multi: Sauronik pospacerujemy:) dziś widzę czeka Cię aktywny dzionek to my teraz tak na chwilę żeby Cię nie wymęczyć ale żeby siusiu zaliczyć :cool3:

A ja dziś troszke później .......

Posted

[quote name='dariaopole']Drogi panie/pani obserwator, prosze się nie gapić na Sauronka tylko do domku zabierać :evil_lol:, kocyk przyszykować i kochać ze wszystkich sił !!!:loveu:

kocyk??? :crazyeye::crazyeye: chyba dla siebie :evil_lol::evil_lol: bandosie nie śpią na kocykach a w łóżeczkach :roll::roll: a jak mają dobry humor to i panciostwo wpuszczą do siebie.... w nogi :cool1:

[quote name='Wola']czas coś zjeść :sabber:

:eek2:nie jedz Sauronika!! :placz::placz::placz::eviltong:

Posted

weekendy to najlepsza pora na adopcję :cool3: może dziś będzie ten szczęśliwy dzień?? :cool3: a teraz jeszcze po ciemku wymkniemy się na spacerek :evil_lol:

Posted

Zapomnialyscie o Sauroniku? Czy balujecie wszyscy w cieply sobotni wieczor :D U nas dzisiaj bardzo cieplutki dzionek byl, ale chetnych na Sauronka brak :( Owszem budzi zainteresowanie ale wygladem a w dalszym ciagu nie ma nikogo kto bylby w stanie dac mu dom...