Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soniu, kochanie jestem z Ciebie dumna :) Watek swietny pomysl :D Czyzby zima byla az tak mobilizacyjna pora roku :evil_lol: Przy okazji podnosze Sauronka, dogo szwankowalo i nie bylo jak Cie odwiedzic kochaniutki...

PS: No ja wlasnie dzisiaj odkrylam ze moge wystawic bazarek dla Fundacji AST, przypomnialo mi sie ze mam cala mase psich figurek, ktore zbieralam od dziecka i ciezko bedzie mi sie z nimi rozstac, ale cel bedzie szczytny wiec sprobuje :D Jak tylko ukradne komus cyfrowke :evil_lol:

Posted

O tak, żebyś wiedziała, wizja spędzania zimy w schronie i patrzenie na to od każdej szczegłówej strony tak mnie przeraziła, że postanowiłam pomóc jak największej ilości znaleźć dom za nim zacznie się na dobre

Posted

No niestety... pogoda wybitnie nie sprzyja psiakom w schroniskach, w przeciwienstwie do mojej suczy, ta to by najchetniej caly dzien na dworzy spedzila, tak jej sie snieg podoba :D

W kazdym razie zabieram Sauronka na spacerek :) Niech i on sobie po sniezku pobiega... A jutro bedzie prawdziwy spacerek, juz ja sie o to zatroszcze :D

Posted

natalia_aa napisał(a):
A to link specjalnie dla ciotki ALicji i Clockwork :)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93951

Macie, co byscie nie mowily, ze nic nie wiecie, ze w Gdyni wiecej takich slicznosci jak Sauronik :)

specjalnie for me :razz::razz: :loveu::loveu: już sie tam melduje...:p

ja wiem że strasznie dużo bublowatych w schronach... :placz: bo gówniarze i frajerzy biorą te piesy a potem se nie radzą :roll: