Alicja Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Sauronku ...cioteczka Alicja już jest po Ciebie Quote
natalia_aa Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Soniu, kochanie jestem z Ciebie dumna :) Watek swietny pomysl :D Czyzby zima byla az tak mobilizacyjna pora roku :evil_lol: Przy okazji podnosze Sauronka, dogo szwankowalo i nie bylo jak Cie odwiedzic kochaniutki... PS: No ja wlasnie dzisiaj odkrylam ze moge wystawic bazarek dla Fundacji AST, przypomnialo mi sie ze mam cala mase psich figurek, ktore zbieralam od dziecka i ciezko bedzie mi sie z nimi rozstac, ale cel bedzie szczytny wiec sprobuje :D Jak tylko ukradne komus cyfrowke :evil_lol: Quote
Wola Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 O tak, żebyś wiedziała, wizja spędzania zimy w schronie i patrzenie na to od każdej szczegłówej strony tak mnie przeraziła, że postanowiłam pomóc jak największej ilości znaleźć dom za nim zacznie się na dobre Quote
Alicja Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 WStałam ..dogo działa...Sauron na 1... Quote
natalia_aa Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Nasze ranne ptaszki jak zwykle od switu gotowe do akcji :) No to moze nasz Bandos by cos zjadl? Quote
clockwork Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 dzieńdobry Sauronik.... gdzie ten Twój domek??? byłam dziś w naszym schronie... serce mi pęka że taka zimnica...i psiaczki marzną :placz::placz: Quote
Wola Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Oj zimno się robi i to coraz bardziej... I psiaki na upał nie narzekają...:shake: Quote
Alicja Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Wstawanko Sauroniku ...na cieple śniadanko Cholere ...aura całkowicie przeciwko psiakom :-( Quote
natalia_aa Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 No niestety... pogoda wybitnie nie sprzyja psiakom w schroniskach, w przeciwienstwie do mojej suczy, ta to by najchetniej caly dzien na dworzy spedzila, tak jej sie snieg podoba :D W kazdym razie zabieram Sauronka na spacerek :) Niech i on sobie po sniezku pobiega... A jutro bedzie prawdziwy spacerek, juz ja sie o to zatroszcze :D Quote
natalia_aa Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 A to link specjalnie dla ciotki ALicji i Clockwork :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93951 Macie, co byscie nie mowily, ze nic nie wiecie, ze w Gdyni wiecej takich slicznosci jak Sauronik :) Quote
Wola Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 :) Hopkamy Kochaniutki, czas zagrzać doopkę gdzies w domku;) Quote
clockwork Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 natalia_aa napisał(a):A to link specjalnie dla ciotki ALicji i Clockwork :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93951 Macie, co byscie nie mowily, ze nic nie wiecie, ze w Gdyni wiecej takich slicznosci jak Sauronik :) specjalnie for me :razz::razz: :loveu::loveu: już sie tam melduje...:p ja wiem że strasznie dużo bublowatych w schronach... :placz: bo gówniarze i frajerzy biorą te piesy a potem se nie radzą :roll: Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 natalia_aa napisał(a):A to link specjalnie dla ciotki ALicji i Clockwork :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93951 Macie, co byscie nie mowily, ze nic nie wiecie, ze w Gdyni wiecej takich slicznosci jak Sauronik :) :oops::oops::oops:już jestem ...stydam ....ale to wszystko przez te zalizane okularki .... juz się melduje na wąteczek .... aż żal że one ciągle jeszcze tam :shake: Quote
natalia_aa Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 No to jeszcze szybciutko na siusiu do lasku :) Dobrze ze Ty tak grozne wygladasz Sauronku to nikt nam krzywdy nie zrobi :) Quote
Wola Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 o tak, budzi respekt wyglądem;) A teraz znów na siusianie, choć też jeszcze ciemno:lol: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Sauroniku ....oby ten dzionek był lepszy............. Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Dziewczyny a czy sauronik ma jakies ogloszenia na innych portalach ??? Quote
natalia_aa Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Ehh kolejny weekend, masa ludzi przewila sie przez schronisko i ani jednego pytania o Sauronka :( Ja juz nie wiem co robic... Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 :loveu::loveu::loveu:Sauronku ...........oć na spacerek.... Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 a ja ponawiam pytanko czy Sauronik ma ogloszenia na portalach z ogloszeniami ??? Quote
Recommended Posts