Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heh Sonia a Ty jak zawsze - godzina 6.00 i gotowa do akcji... Jesoo ja len jestem i lubie sobie pospac :evil_lol: ale dobrze ze mamy Ciebie, to wiemy ze spokojnie wyprowadzisz Sauronka na poranny spacerek :D
Hehe ja bije sie tylko po poludniami o Internet, wieczorami jest caly moj :D

Posted

No mozna by sprobowac jeszcze raz wystawic, moze w koncu ktos go wypatrzy... Bo naprawde nie mam juz pomyslow gdzie go jeszcze oglosic... Pojde do telewizji kurde i powiem ze kraj sie stacza ze tak piekny pies siedzi tyle czasu w schronisku, moze pan Tusk cos wymysli :evil_lol:

Posted

[quote name='natalia_aa']No mozna by sprobowac jeszcze raz wystawic, moze w koncu ktos go wypatrzy... Bo naprawde nie mam juz pomyslow gdzie go jeszcze oglosic... Pojde do telewizji kurde i powiem ze kraj sie stacza ze tak piekny pies siedzi tyle czasu w schronisku, moze pan Tusk cos wymysli :evil_lol:

eeeehe. donald na pewno cos wymyśli :cool1:
ewentualnie eutanazje.. żeby zaoszczędzić kase... budżet.. :diabloti:

nowe Allegro ;) mówisz i masz :evil_lol:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=260415619

Posted

Slicznie dziekujemy za allegro :) Moze tym razem bedzie bardziej owocne...

Ehh co te zwierzeta zrobily ludziom ze je tak traktuja... Budżet kurde jakby Kaczor (i) Donald nie jezdzili takimi furami i nie latali samolotami wszedzie gdzie sie da to pewnie by i na zwierzaki kasy wiecej bylo...

Moze do Przemka Salety sie zglosimy on ma bandosia i 2 inne psiaki, jeden w ta jeden w tamta mu nie zrobi :D

Posted

[quote name='natalia_aa']Slicznie dziekujemy za allegro :) Moze tym razem bedzie bardziej owocne...

Ehh co te zwierzeta zrobily ludziom ze je tak traktuja... Budżet kurde jakby Kaczor (i) Donald nie jezdzili takimi furami i nie latali samolotami wszedzie gdzie sie da to pewnie by i na zwierzaki kasy wiecej bylo...

Moze do Przemka Salety sie zglosimy on ma bandosia i 2 inne psiaki, jeden w ta jeden w tamta mu nie zrobi :D

no właśnie... ma Saleta tą bandogowa panienke?/ (suczka to była o ile sie nie myle) bo kiedys doszły mnie słuchy że szukał psom domków :niewiem: że nie miał czasu czy cos tam ...

jemu by może i nie zrobił różnicy 1 w te czy wewte ... ale lipa że Sauronik sie nie zgadza z psią konkurencją :shake:

co do polityki... nie wypowiadam sie- właśnie walcze o znikające, chore, zaniedbane psy u nas w schronie- z politykami niestety.... bo kasa i psy wypływają ze schronu diabli wiedza gdzie..

ludzie i politycy... nie maja sentymentów.. jeżeli chodzi o kase to żywe stworzenie sie nie liczy :shake::shake::angryy:

Posted

No wiecie blondi ma zawsze dobre pomysly :D:D (grunt to skromnosc;)) Hmm... moze on ma wsrod znajomych kogos kto podjalby sie zabrania Sauronka do domu? Dla niego moglaby to byc jednoczesnie reklama ze pomaga bezdomnym psiakow... tylko jak ja mam sie z nim skontaktowac?

Posted

natalia_aa napisał(a):
Heh Sonia a Ty co zabalowalas ze dopiero o 9 z moim Sauronkiem wychodzisz? Afee wstydz sie, gdyby nie Alicja biedny musial by wstrzymywac a przeciez wiesz ze to nie zdrowe :)

ej,ej, ej :eviltong::eviltong::eviltong: chora jestem to mi się należy trochę wiecej spokoju a poza tym codzień rano o 8 melduje sie w przychodni a przed się nie wyrobiłam:roll:

Posted

Skacz na pierwsza bandosiu :) Juz jutro Cie odwiedze, w tym tygodniu ma szczescie bo zmiane kierowcy ma lepek ktory go kocha i sam go chcial ale nie ma warunkow, wiec spacerkow co nie miara ale tylko od 7-19 :) Wiec ta nocna pora chodź jeszcze szybciutko na siq :)