Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 No ciotka wstała ....ale ty już na psacerku byłeś ...posiedzimy sobie tu razem ... Quote
Wola Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 a bo ja taki ranny ptaszek jestem i nie daruję sobie nie powychodzić z psiakami;) Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Wola']a bo ja taki ranny ptaszek jestem i nie daruję sobie nie powychodzić z psiakami;) :oops:mi dziś zabrano rano kompecka ....;) Quote
Wola Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 a ja wygrałam wyścig z brackim i dopadłam go pierwsza:lol: Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Wola']a ja wygrałam wyścig z brackim i dopadłam go pierwsza:lol: mój syn był pierwszy ...ale pojechał do szkoły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
natalia_aa Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Heh Sonia a Ty jak zawsze - godzina 6.00 i gotowa do akcji... Jesoo ja len jestem i lubie sobie pospac :evil_lol: ale dobrze ze mamy Ciebie, to wiemy ze spokojnie wyprowadzisz Sauronka na poranny spacerek :D Hehe ja bije sie tylko po poludniami o Internet, wieczorami jest caly moj :D Quote
clockwork Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Allegro sie skończyło :placz: wystawiac jeszcze raz?? :cool3::cool3::cool3: Sauronik!!!!! misiaczku!!! szukamy domciu przed zimą... bo Twoja króciutka sierść :-( Quote
natalia_aa Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 No mozna by sprobowac jeszcze raz wystawic, moze w koncu ktos go wypatrzy... Bo naprawde nie mam juz pomyslow gdzie go jeszcze oglosic... Pojde do telewizji kurde i powiem ze kraj sie stacza ze tak piekny pies siedzi tyle czasu w schronisku, moze pan Tusk cos wymysli :evil_lol: Quote
clockwork Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='natalia_aa']No mozna by sprobowac jeszcze raz wystawic, moze w koncu ktos go wypatrzy... Bo naprawde nie mam juz pomyslow gdzie go jeszcze oglosic... Pojde do telewizji kurde i powiem ze kraj sie stacza ze tak piekny pies siedzi tyle czasu w schronisku, moze pan Tusk cos wymysli :evil_lol: eeeehe. donald na pewno cos wymyśli :cool1: ewentualnie eutanazje.. żeby zaoszczędzić kase... budżet.. :diabloti: nowe Allegro ;) mówisz i masz :evil_lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=260415619 Quote
natalia_aa Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Slicznie dziekujemy za allegro :) Moze tym razem bedzie bardziej owocne... Ehh co te zwierzeta zrobily ludziom ze je tak traktuja... Budżet kurde jakby Kaczor (i) Donald nie jezdzili takimi furami i nie latali samolotami wszedzie gdzie sie da to pewnie by i na zwierzaki kasy wiecej bylo... Moze do Przemka Salety sie zglosimy on ma bandosia i 2 inne psiaki, jeden w ta jeden w tamta mu nie zrobi :D Quote
clockwork Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='natalia_aa']Slicznie dziekujemy za allegro :) Moze tym razem bedzie bardziej owocne... Ehh co te zwierzeta zrobily ludziom ze je tak traktuja... Budżet kurde jakby Kaczor (i) Donald nie jezdzili takimi furami i nie latali samolotami wszedzie gdzie sie da to pewnie by i na zwierzaki kasy wiecej bylo... Moze do Przemka Salety sie zglosimy on ma bandosia i 2 inne psiaki, jeden w ta jeden w tamta mu nie zrobi :D no właśnie... ma Saleta tą bandogowa panienke?/ (suczka to była o ile sie nie myle) bo kiedys doszły mnie słuchy że szukał psom domków :niewiem: że nie miał czasu czy cos tam ... jemu by może i nie zrobił różnicy 1 w te czy wewte ... ale lipa że Sauronik sie nie zgadza z psią konkurencją :shake: co do polityki... nie wypowiadam sie- właśnie walcze o znikające, chore, zaniedbane psy u nas w schronie- z politykami niestety.... bo kasa i psy wypływają ze schronu diabli wiedza gdzie.. ludzie i politycy... nie maja sentymentów.. jeżeli chodzi o kase to żywe stworzenie sie nie liczy :shake::shake::angryy: Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Tu jest link o psach Przemka Salety .Jego Bandog to pies ROCKY... http://www.nocleg.nocleg.info.pl/nocleg2/codi/html/baza/imprezy/impreza_,1140213121,6441.jpg http://www.nocleg.nocleg.info.pl/nocleg2/index.php?show=impr&action=wiecej&id=2054 tylko wiem że on sam szukał dla psiaków domu ....w zwiazku z wyjazdami i sprawami rodzinnymi ale może by pomógł sprawe Sauronka nagłośnić:razz: Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 to jeszcze jesienny psacerek ...... tylko dziewczyny na to że Saleta weźmie psa nie liczcie:shake:... Quote
natalia_aa Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 No wiecie blondi ma zawsze dobre pomysly :D:D (grunt to skromnosc;)) Hmm... moze on ma wsrod znajomych kogos kto podjalby sie zabrania Sauronka do domu? Dla niego moglaby to byc jednoczesnie reklama ze pomaga bezdomnym psiakow... tylko jak ja mam sie z nim skontaktowac? Quote
natalia_aa Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 No to na dobranoc, szybko na nocne siq i do spanka :) Takze maszeruj na gore a w miedzyczasie wyjde na spacerek i z moja suczita :D Quote
Wola Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 a ja dziś z rana się nie zalapalam... Ale za to teraz spacerek choć na siuśku bo widzę że już byłeś;) Quote
natalia_aa Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Heh Sonia a Ty co zabalowalas ze dopiero o 9 z moim Sauronkiem wychodzisz? Afee wstydz sie, gdyby nie Alicja biedny musial by wstrzymywac a przeciez wiesz ze to nie zdrowe :) Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 przypominamy sie pięknym pyszczydłem...:loveu::loveu: Sauronik wysikany, wyqpkany , wyspacerowany... może coś by zjadł NA ALLEGRO 1 obserwer :roll: Quote
dariaopole Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Drogi panie/pani obserwator, prosze się nie gapić na Sauronka tylko do domku zabierać :evil_lol:, kocyk przyszykować i kochać ze wszystkich sił !!!:loveu: Quote
Wola Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 natalia_aa napisał(a):Heh Sonia a Ty co zabalowalas ze dopiero o 9 z moim Sauronkiem wychodzisz? Afee wstydz sie, gdyby nie Alicja biedny musial by wstrzymywac a przeciez wiesz ze to nie zdrowe :) ej,ej, ej :eviltong::eviltong::eviltong: chora jestem to mi się należy trochę wiecej spokoju a poza tym codzień rano o 8 melduje sie w przychodni a przed się nie wyrobiłam:roll: Quote
natalia_aa Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Skacz na pierwsza bandosiu :) Juz jutro Cie odwiedze, w tym tygodniu ma szczescie bo zmiane kierowcy ma lepek ktory go kocha i sam go chcial ale nie ma warunkow, wiec spacerkow co nie miara ale tylko od 7-19 :) Wiec ta nocna pora chodź jeszcze szybciutko na siq :) Quote
Recommended Posts