Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

skończy się skończy;) zobaczysz;) znasz jakiegoś psa typu ast czy bull który by siedział po dziś dzień od niepamiętnych czasów?? znajdzie domek prędzej czy później(choć wolimy tą pierwszą opcję;))

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wola']skończy się skończy;) zobaczysz;) znasz jakiegoś psa typu ast czy bull który by siedział po dziś dzień od niepamiętnych czasów?? znajdzie domek prędzej czy później(choć wolimy tą pierwszą opcję;))

zdecydowanie jestem za tą wcześniejszą wersją ;)......no to maly ....szukamy domeczku

Posted

Zapraszam Cie na pierwsza pieknosci Ty moje... // masz racje Sonia nie ma asta ktory siedzial by od niepamietnych czasow, ale on jest chyba naprawde jakis wyjatkiem... mam nadzieje ze tak jak mowicie juz niedlugo trafi do kochajacej go rodziny :)

Posted

[quote name='natalia_aa']Coz za sliczna animacja :) A jakie podobienstwo do Sauronka :lol: (bez obrazy Sauron bez obrazy ;)) Na dobranoc jeszcze raz laduj na pierwszej...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie bylo bandosiów:evil_lol:

Posted

BYlam rano w schronisku bo moja sucz chora... Sauronik juz najedzony, po spacerku wypatrywal swojego domku... sunia astka obok niego w kojcu wlasnie dzisiaj smigala do domu rano a on biedny dalej siedzi...

Posted

Hahaha bardzo smieszne :P Skacz na pierwsza BANDOSIU :) - wiesz ciotki sie z Ciebie smieja, Sonia ja wszystko Sauronowi powiem takze pilnuj sie bo na Ciebie... skoczy z radości jak w końcu się pojawisz :)

Posted

oj pojawię się pojawię, jak tylko wytępię to paskudztwo co mnie zaatakowało (wyzdrowieje). W tym tygodniu jeszcze mi lekarka wychodzić nie pozwala, ale zobaczę jak będzie za tydzień:roll:
A Sauronik chyba się ucieszy że widzę w nim psa w przeciwieństwie do Ciebie :evil_lol:

Posted

Alicja: Jakie tam czepialskie, wydaje Ci sie ;) ale ten sama przyznaj troszke bardziej Sauronka przypomina :D
Sonia: No to zdrowiej piekna, zdrowiej... ja tez lekko przeziebiona jestem, ale to na wlasne zyczenie, jak sie wychodzi z mokra glowa jak na dworzu 2 stopnie :D

Widzisz Sauronku jakie te ciotki plotkary... zamiast na spacer to my tu gadu gadu... Juz Cie podnosze na pierwsza slicznosci...

Posted

[quote name='natalia_aa']Alicja: Jakie tam czepialskie, wydaje Ci sie ;) ale ten sama przyznaj troszke bardziej Sauronka przypomina :D
Sonia: No to zdrowiej piekna, zdrowiej... ja tez lekko przeziebiona jestem, ale to na wlasne zyczenie, jak sie wychodzi z mokra glowa jak na dworzu 2 stopnie :D

Widzisz Sauronku jakie te ciotki plotkary... zamiast na spacer to my tu gadu gadu... Juz Cie podnosze na pierwsza slicznosci...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj cioteczki ...kurde ci co emoty robia pewnie nawet nie znaja się na Bandosiach:loveu::loveu::loveu: