Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nooo i wystarczyło zadzwonić do wetów i już robią Balzakowi przy rogach :)
Już są coraz mniejsze, a właściwie prawie ich nie widać.. jak skończą będzie jak "nowy" ;)
Tylko zaczynam się niepokoić, bo warknął na mnie na spacerze.. i niewiem czy to była kwestia tego, ze wracał od weta, czy charakter mu się skrzywia :roll:

• Replies 478
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki piękny ONek...
Zrobiłam banerek, przyda się?

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-ek-balzak-pies-z-rogami-szuka-domu-83646/"][IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/onek.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Asior']nooo i wystarczyło zadzwonić do wetów i już robią Balzakowi przy rogach :)
Już są coraz mniejsze, a właściwie prawie ich nie widać.. jak skończą będzie jak "nowy" ;)
Tylko zaczynam się niepokoić, bo warknął na mnie na spacerze.. i niewiem czy to była kwestia tego, ze wracał od weta, czy charakter mu się skrzywia :roll:[/quote]
Oj niedobrze :shake: A wcześniej nie mrukał? Żeby on tyle nie czekał na te zabiegi, to by nie miał pewnie czasu się zmieniać w schronie bo by już dawno doopsko grzał na kanapie taki piękny :loveu:

Posted

coty, wcześniej był kochany i taki super kontaktowy, a teraz strasznie niepewny i obojętny...
Na Panią która go dziś wyprowadzała też mruknął jak go czesała.. :roll:

Posted

cholera no :( żeby go ktoś szybko wyciągnął, zanim się zrobi takim nieszczęśliwym, mruczącym nieprzyjaznym onkiem.
bo pewnie wszystkie w schronie dziczeją, ale onek jak się nic od niego nie wymaga, nie spędza się z nim czasu, to bardzo szybko się w takiego właśnie psa "zostaw mnie w spokoju" zamieni :-( a ludzie pewnie nie po takie przychodzą

Posted

[quote name='1doberman']Oj sliczny ten ONek nawet z różkami, jasne że szkoda psiurka na schronisko.
Domku gdzie jesteś przygarnij Balzaczka[/QUOTE]

no właśnie szkoda.. normalnie nie chce mi się wierzyć, ze nikt go przez te prawie 2 lata nie wziął..
A w klatce zachowuje się zupełnie przyzwoicie.. tylko jak go wyciągnąć to taki niemiły się robi :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Mam Panią której bardzo spodobał się Balzak.
Ma mieszkanie, intersuje ją czy zwierzak wytrzyma bez strat 8 godzin w domu. Dlatego nie daję jej Juniora.

Ale na wątku nie widziałem kontaktu telefonicznego:shake: Gdzie trzeba dzwonić?
Wysłałem już PW do ASIOR w tej sprawie.

Posted

no właśnie to pisałam zbójniemu... jedyne co mogę się dowiedzieć to czy nie roznosi boksu, ale jaki będzie w domu?? tego nie da się ocenić..no i to jego burczenie ostatnimi czasy ... cholerka, niewiem co poradzić...