Asior Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 nooo i wystarczyło zadzwonić do wetów i już robią Balzakowi przy rogach :) Już są coraz mniejsze, a właściwie prawie ich nie widać.. jak skończą będzie jak "nowy" ;) Tylko zaczynam się niepokoić, bo warknął na mnie na spacerze.. i niewiem czy to była kwestia tego, ze wracał od weta, czy charakter mu się skrzywia :roll: Quote
Rahl Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Jaki piękny ONek... Zrobiłam banerek, przyda się? [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-ek-balzak-pies-z-rogami-szuka-domu-83646/"][IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/onek.jpg[/IMG][/URL] Quote
Asior Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 oj taaaak, bardzo :) dzięki kochana :) Quote
sugarr Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Asior']nooo i wystarczyło zadzwonić do wetów i już robią Balzakowi przy rogach :) Już są coraz mniejsze, a właściwie prawie ich nie widać.. jak skończą będzie jak "nowy" ;) Tylko zaczynam się niepokoić, bo warknął na mnie na spacerze.. i niewiem czy to była kwestia tego, ze wracał od weta, czy charakter mu się skrzywia :roll:[/quote] Oj niedobrze :shake: A wcześniej nie mrukał? Żeby on tyle nie czekał na te zabiegi, to by nie miał pewnie czasu się zmieniać w schronie bo by już dawno doopsko grzał na kanapie taki piękny :loveu: Quote
Asior Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 coty, wcześniej był kochany i taki super kontaktowy, a teraz strasznie niepewny i obojętny... Na Panią która go dziś wyprowadzała też mruknął jak go czesała.. :roll: Quote
sugarr Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 cholera no :( żeby go ktoś szybko wyciągnął, zanim się zrobi takim nieszczęśliwym, mruczącym nieprzyjaznym onkiem. bo pewnie wszystkie w schronie dziczeją, ale onek jak się nic od niego nie wymaga, nie spędza się z nim czasu, to bardzo szybko się w takiego właśnie psa "zostaw mnie w spokoju" zamieni :-( a ludzie pewnie nie po takie przychodzą Quote
1doberman Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Oj sliczny ten ONek nawet z różkami, jasne że szkoda psiurka na schronisko. Domku gdzie jesteś przygarnij Balzaczka Quote
Asior Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='1doberman']Oj sliczny ten ONek nawet z różkami, jasne że szkoda psiurka na schronisko. Domku gdzie jesteś przygarnij Balzaczka[/QUOTE] no właśnie szkoda.. normalnie nie chce mi się wierzyć, ze nikt go przez te prawie 2 lata nie wziął.. A w klatce zachowuje się zupełnie przyzwoicie.. tylko jak go wyciągnąć to taki niemiły się robi :roll: Quote
Rahl Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Balzaczku... Niechże ten domek sie znajdzie :roll: Quote
Rahl Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Co to, wszycy o Balzaku zapomnieli? :placz: Quote
wanda szostek Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Balzak dalej z różkami? Ja myślałam, że już od nich uwolniony Quote
Asior Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 jest w trakcie ich usuwania, ale robią to chyba stpniowo, po troszku.... Quote
GoskaGoska Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 on juz 2 lata w schronie:crazyeye: dziewczyny czy wy go gdzies oglaszac? przeciez taki pięknotek nie moze tyle byc w schronie ,ludzi sie musza o nim dowiedziec. macie fotow juz bez rogow Quote
Asior Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 On rogi jeszcze ma, nie takie duze, ale ma.... Ludzie się go boją brać chyba przez te rogi... Quote
Rahl Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Może jak usuną całkowiecie te rogi uda sie znaleźć tobie domek :shake: Quote
Asior Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 jak mu się całkiem charakterek na nie nie zmieni :( Quote
Zbójini Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Mam Panią której bardzo spodobał się Balzak. Ma mieszkanie, intersuje ją czy zwierzak wytrzyma bez strat 8 godzin w domu. Dlatego nie daję jej Juniora. Ale na wątku nie widziałem kontaktu telefonicznego:shake: Gdzie trzeba dzwonić? Wysłałem już PW do ASIOR w tej sprawie. Quote
Rahl Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 O jeju, jest szanska, jest szansa! Oby się tylko udało! :thumbs: Quote
karusiap Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 minusem jest to,ze nikt nie jest w stanie powiedziec czy nie bedyie strat w domu.... Quote
Asior Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 no właśnie to pisałam zbójniemu... jedyne co mogę się dowiedzieć to czy nie roznosi boksu, ale jaki będzie w domu?? tego nie da się ocenić..no i to jego burczenie ostatnimi czasy ... cholerka, niewiem co poradzić... Quote
agamika Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Asior, a na których on jest boksach ? co prawda "przez" hotel, rzadko zaglądam do schroniska , ale jak już jestem to ... ;) Quote
Zbójini Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 niestety Do pani zdaje się nikt szybko nie odezwal, później już brała na pewno Baala a później.... podobno dostała szczeniaczka od rodziców więc sprawa się .... Quote
aganela Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 no to Balzak hop!!!:multi:Trzeba go jakoś rozreklamować!!!!!Przecież Balzuś już ponad rok ma wątek na pwp!!!:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts