jonQuilla Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ale się fajnie szurają :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Doginka']A teraz cud nad cuda - Raper się bawi:crazyeye: Obudziły mnie rano kokoszące się sznaucerki:lol: [video=youtube;Zden4j0uEJE]http://www.youtube.com/watch?v=Zden4j0uEJE[/video][/QUOTE] :lol: uwielbiam takie śmigające w powietrzu łapki i szurające plecki :) Quote
Tekla64 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 patrz amnie budza marudzace sznupki hihihi Quote
weszka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Uwielbiam twoje zdjęcia sznaucerowych "przed i po". Fajnie się chłopaki kokoszą. Zupełnie jak moje tylko mniej przy tym zamieszania ;) Quote
Doginka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ale się fajnie szurają :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Mi raczej to przypomina warczenie, a nie szuranie:roflt: [quote name='Alicja']:lol: uwielbiam takie śmigające w powietrzu łapki i szurające plecki :)[/QUOTE] Ja też uwielbiam, tym bardziej jak widzę takie zachowania u Rapcia - on się tak rzadko zachowuje, może trzeci raz w jego 7 i pół-letnim życiu:lol: [quote name='Tekla64']patrz amnie budza marudzace sznupki hihihi[/QUOTE] Moje nie marudzą, jak mnie budzą, to przeważnie buziakami;-) Na filmiku widać w pewnym momencie, jak Gordonek schodzi z łóżka:lol: - rozdawał mi buziaki, a Raper z Lotinkiem się kokosili na podłodze:roflt: [quote name='weszka']Uwielbiam twoje zdjęcia sznaucerowych "przed i po". Fajnie się chłopaki kokoszą. Zupełnie jak moje tylko mniej przy tym zamieszania ;)[/QUOTE] Mniej zamieszania, bo mniej ciałka do kokoszenia:roflt: Ile ważą twoje dziewczynki?:hmmmm: Lotos waży 7,5 kg Gordon 8 kg Raper 9,2 kg W sporym zaokrągleniu razem ważą ok. 25 kg, gdzie tymczasem Twoja jedna dziewuszka tyle chyba waży?:hmmmm::roflt: Quote
Justa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Sylwia, odgruzowałam wstępnie Brunka :mdleje: Jak miałam wątpliwości to wolałam mniej zjechać niż więcej żeby Ci roboty nie utrudniać jak przyjedzie na rwanie ;) Quote
Doginka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Justa']Sylwia, odgruzowałam wstępnie Brunka :mdleje: Jak miałam wątpliwości to wolałam mniej zjechać niż więcej żeby Ci roboty nie utrudniać jak przyjedzie na rwanie ;)[/QUOTE] Ja mam tylko nadzieję, że nie przedobrzyłaś;-) I zamorduję jak był jechany maszynką:mad: Quote
Justa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Doginka']Ja mam tylko nadzieję, że nie przedobrzyłaś;-) I zamorduję jak był jechany maszynką:mad:[/QUOTE] No był jechany tam gdzie się jedzie ;) Dupka, szyjka, poliki i uszy. Nic pozatym nie robiłam ;) Quote
Doginka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 [quote name='Justa']No był jechany tam gdzie się jedzie ;) Dupka, szyjka, poliki i uszy. Nic pozatym nie robiłam ;)[/QUOTE] No dobra, mam nadzieję, ze nie pojechałaś za daleko;-) Quote
Justa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Doginka']No dobra, mam nadzieję, ze nie pojechałaś za daleko;-)[/QUOTE] Myślę że nie, może Monika fotkę wstawi to ocenisz ;) Quote
Doginka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Chętnie zobaczę;-) Czy Monika założyła galerię Brunowi?:hmmmm: Quote
Saththa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Oooooo bedzie premiera? Ciekawe;) EDIT Widziałyście zapowiedzi? Prawdziwe zapowiedzi? Dziewne... trochę mocno inaczej niz w książce;) Quote
Darianna Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Doginka'] Mniej zamieszania, bo mniej ciałka do kokoszenia:roflt: Ile ważą twoje dziewczynki?:hmmmm: Lotos waży 7,5 kg Gordon 8 kg Raper 9,2 kg W sporym zaokrągleniu razem ważą ok. 25 kg, gdzie tymczasem Twoja jedna dziewuszka tyle chyba waży?:hmmmm::roflt:[/QUOTE] Moje anorektyczne brandulcowe waży 28 kg :D Quote
Justa Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Doginka']Chętnie zobaczę;-) Czy Monika założyła galerię Brunowi?:hmmmm:[/QUOTE] Może czas ją do tego zmusić? :diabloti: Quote
Doginka Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Właśnie wróciłam z kina. Ubawiłam się, film lekki i przyjemny - Trzech muszkieterów:lol: Znowu byłam w Wersalu:multi: Quote
Unbelievable Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 i Gordon ma 35cm w kłębie? strasznie dużo waży :mdleje: Quote
Justa Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Unbelievable']i Gordon ma 35cm w kłębie? strasznie dużo waży :mdleje:[/QUOTE] Gala też tyle waży, a uwierz bez problemu wszystkie żebra można wyczuć ;) Quote
Unbelievable Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Justa']Gala też tyle waży, a uwierz bez problemu wszystkie żebra można wyczuć ;)[/QUOTE] strasznie ciężkie :razz: myślałam że taki pies waży z 8kg maksymalnie :roll: Quote
Doginka Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [QUOTE][quote name='Unbelievable']i Gordon ma 35cm w kłębie? strasznie dużo waży :mdleje:[/QUOTE] [quote name='Unbelievable']strasznie ciężkie :razz: myślałam że taki pies waży z 8kg maksymalnie :roll:[/QUOTE][/QUOTE] To zależy od wielu rzeczy;-) Jak pies dobrze umięśniony, to może tak ważyć przy wzroście 35 cm;-) Gordon ma 8 kg i to jest u niego doskonała waga:lol: Raper ma 36 cm, wazył jeszcze 2 m-ce temu 11 kg, ale już ładnie dziś spadł do 9 kg:multi: RC Obesity czyni cuda:lol: Może dlatego wróciła Rapciowi chęć do biegania i zabawy:lol: Lotos ma 34 cm i waży 7,5 kg - też ma super wagę, ale jemu jeszcze trzeba wyrobić sylwetkę, bo to taki szczenior z wyglądu jest, a ma już 16 m-cy:lol: [quote name='Justa']Gala też tyle waży, a uwierz bez problemu wszystkie żebra można wyczuć ;)[/QUOTE] No właśnie, moim też można żeberka policzyć - nawet Rapciowi;-) Dziś robiłam Lotosa na cacy, na Poznań, jutro biorę się za Gordonka. A to próbka tego, jak Lotinek będzie wyglądał:lol: [IMG]http://i56.tinypic.com/24brtcx.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/23vgto9.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/i1bhqd.jpg[/IMG] [IMG]http://i53.tinypic.com/sm3loi.jpg[/IMG] Quote
jonQuilla Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ale wypielęgnowany, Gordon przy nim wygląda jak zapuszczony lumpek na tym zdjęciu:evil_lol: [url]http://i53.tinypic.com/sm3loi.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
ariss Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 ale go odwaliłaś!super wygląda:loveu:, a zderzenie jego wyglądy z wyglądem Gordiego rzeczywiście powalające:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Doginka']To zależy od wielu rzeczy;-) Jak pies dobrze umięśniony, to może tak ważyć przy wzroście 35 cm;-) Gordon ma 8 kg i to jest u niego doskonała waga:lol: Raper ma 36 cm, wazył jeszcze 2 m-ce temu 11 kg, ale już ładnie dziś spadł do 9 kg:multi: RC Obesity czyni cuda:lol: Może dlatego wróciła Rapciowi chęć do biegania i zabawy:lol: Lotos ma 34 cm i waży 7,5 kg - też ma super wagę, ale jemu jeszcze trzeba wyrobić sylwetkę, bo to taki szczenior z wyglądu jest, a ma już 16 m-cy:lol:[/QUOTE] 11kg to ja już sobie nawet nie wyobrażam :mdleje: mój waży 7-8kg zależnie od karmy i aktywności i te 8kg to jest max jak jest upasiony na zimę, a podejrzewam że mimo wszystko jest bardziej umięśniony niż sznaucery ze względu na budowę i rasę, dlatego uważałam że u sznaucerów te 8kg to jest już jak pies dobrze wygląda (dobrze widoczna talia, leciutko wyczuwalne żebra), ale już 3kg nadwagi przy tak małym psie jest dosyć niebezpieczne :roll: Quote
Lucky. Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 uwielbiam zdjęcia psów przed i po. miło się ogląda takie zdjęcia :) Quote
Saththa Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [url]http://i53.tinypic.com/sm3loi.jpg[/url] łoooo alez porównanie ;) Quote
Recommended Posts