Alicja Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 no teraz te mają zupełnie inną jakość Quote
Doginka Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='Alicja']no teraz te mają zupełnie inną jakość Te też wgrywam na Fotosik, ale bezpośrednio z kompa przez Fotosik Manager;-) Quote
Korenia Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Też robiłam mewy, ale dosłownie pare, bo już miejsca na karcie nie było :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [FONT=Georgia]ale się naoglądałam zdjęć...super! to musiał być na prawdę udany wypad :cool3: zdjęcia ptactwa bardzo fajne chociaż osobiście nie lubię mew...rano często śmigają nad moim blokiem i drą pyski nie do wytrzymania :roll: i trzeba na nie uważać szczególnie zimą na plaży bo potrafią wyrwać jedzenie z ręki :mad: kłębią się całymi stadami nad głową i podlatują niesamowicie blisko....wygląda to jak scena z filmu 'ptaki' :evil_lol:[/FONT] Quote
ahedok Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 super, tu mewy, u erii mewy, aż mi się wczasy przypomniały ;) Quote
Doginka Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Korenia napisał(a):Też robiłam mewy, ale dosłownie pare, bo już miejsca na karcie nie było :evil_lol: JA mam w aparacie dwa sloty na kartę i dwie pojemne karty, więc jak mi miejsca brakuje na jednej (a zdarzyło mi się to tylko raz - w Paryżu) to reszta wgrywa mi się na drugiej karcie automatycznie;-) jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]ale się naoglądałam zdjęć...super! to musiał być na prawdę udany wypad :cool3: zdjęcia ptactwa bardzo fajne chociaż osobiście nie lubię mew...rano często śmigają nad moim blokiem i drą pyski nie do wytrzymania :roll: i trzeba na nie uważać szczególnie zimą na plaży bo potrafią wyrwać jedzenie z ręki :mad: kłębią się całymi stadami nad głową i podlatują niesamowicie blisko....wygląda to jak scena z filmu 'ptaki' :evil_lol:[/FONT] Wypad był bardzo udany:multi: A przy mewach mam to samo skojarzenie z filmem "Ptaki". Boje się, ale jednocześnie podchodziłam coraz bliżej, żeby mieć fajne ujęcia;-) ahedok napisał(a):super, tu mewy, u erii mewy, aż mi się wczasy przypomniały ;) Postaram się wrzucić wieczorem foty z Wersalu, które już dawno Wam obiecałam:oops:;-) Ale na razie chwalimy się:multi: Listonosz wrzucił do skrzynki załamując w połowie:mad::angryy: Quote
Natalia&Cody Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Zły listonosz...:mad: Gratulacje dla Lotoska ! :loveu: Quote
Culineo Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 a ja nawet nie wiedziałam, że Lotosek tylko 4 msc starszy od Sharkosława :o Gratulacje ! :) Quote
Doginka Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 klaudusia0219 napisał(a):a ja nawet nie wiedziałam, że Lotosek tylko 4 msc starszy od Sharkosława :o Gratulacje ! :) Ja też nie wiedziałam:lol: Silky123 napisał(a):Zły listonosz...:mad: Gratulacje dla Lotoska ! :loveu: Dzięki:lol: Zaczynam wklejać obiecany Wersal;-) Kolejka do wejścia na zamek:lol: Quote
Alicja Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [FONT=Arial]goopi listonosz:mad: to jest ciekawe http://images8.fotosik.pl/2782/5f9589d5f01d269b.jpg[/FONT] Quote
Doginka Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]goopi listonosz:mad: to jest ciekawe http://images8.fotosik.pl/2782/5f9589d5f01d269b.jpg[/FONT] Tym bardziej, ze list był zabezpieczony sztywną tekturą, a to chyba juz na logikę listonosz powinien wiedzieć, ze nie można zginać:roll: Szkoda, ze Fotosik zepsuł te foty:mad:;-) Całe szczęście Tinypic mi już naprawili:lol: Quote
Doginka Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Wzruszenie - moje marzenie się spełnia - widzę złotą bramę Króla Słonce, czyli Ludwika XIV:multi: Quote
jonQuilla Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [FONT=Georgia]na jakie fajne wycieczki Ty nasz wszystkich zabierasz :loveu::loveu::loveu: pięknie ten złoty kolor wygląda http://i56.tinypic.com/20awitz.jpg[/FONT] Quote
Doginka Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]na jakie fajne wycieczki Ty nasz wszystkich zabierasz :loveu::loveu::loveu: pięknie ten złoty kolor wygląda http://i56.tinypic.com/20awitz.jpg[/FONT] W Wersalu wszystko złotem opływa:loveu: Quote
Recommended Posts