Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]ale się naoglądałam zdjęć...super! to musiał być na prawdę udany wypad :cool3:

zdjęcia ptactwa bardzo fajne chociaż osobiście nie lubię mew...rano często śmigają nad moim blokiem i drą pyski nie do wytrzymania :roll:
i trzeba na nie uważać szczególnie zimą na plaży bo potrafią wyrwać jedzenie z ręki :mad: kłębią się całymi stadami nad głową i podlatują niesamowicie blisko....wygląda to jak scena z filmu 'ptaki' :evil_lol:
[/FONT]

Posted

Korenia napisał(a):
Też robiłam mewy, ale dosłownie pare, bo już miejsca na karcie nie było :evil_lol:

JA mam w aparacie dwa sloty na kartę i dwie pojemne karty, więc jak mi miejsca brakuje na jednej (a zdarzyło mi się to tylko raz - w Paryżu) to reszta wgrywa mi się na drugiej karcie automatycznie;-)

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]ale się naoglądałam zdjęć...super! to musiał być na prawdę udany wypad :cool3:

zdjęcia ptactwa bardzo fajne chociaż osobiście nie lubię mew...rano często śmigają nad moim blokiem i drą pyski nie do wytrzymania :roll:
i trzeba na nie uważać szczególnie zimą na plaży bo potrafią wyrwać jedzenie z ręki :mad: kłębią się całymi stadami nad głową i podlatują niesamowicie blisko....wygląda to jak scena z filmu 'ptaki' :evil_lol:
[/FONT]

Wypad był bardzo udany:multi: A przy mewach mam to samo skojarzenie z filmem "Ptaki". Boje się, ale jednocześnie podchodziłam coraz bliżej, żeby mieć fajne ujęcia;-)

ahedok napisał(a):
super, tu mewy, u erii mewy, aż mi się wczasy przypomniały ;)

Postaram się wrzucić wieczorem foty z Wersalu, które już dawno Wam obiecałam:oops:;-)

Ale na razie chwalimy się:multi:

Listonosz wrzucił do skrzynki załamując w połowie:mad::angryy:

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
a ja nawet nie wiedziałam, że Lotosek tylko 4 msc starszy od Sharkosława :o Gratulacje ! :)

Ja też nie wiedziałam:lol:

Silky123 napisał(a):
Zły listonosz...:mad:
Gratulacje dla Lotoska ! :loveu:

Dzięki:lol:

Zaczynam wklejać obiecany Wersal;-)

Kolejka do wejścia na zamek:lol: