Doginka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 A to chyba jest zimorodek, ale nie jestem pewna:???::niedowia: Quote
Doginka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Ale była przepaść, tylko tego foto nie oddaje:crazyeye::shake: Quote
malawaszka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 cudne cudne foty!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: ależ mi się chce jechać w góry, ale coś mi choróbsko nie przechodzi :placz: Quote
Doginka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='malawaszka']cudne cudne foty!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: ależ mi się chce jechać w góry, ale coś mi choróbsko nie przechodzi :placz:[/quote] Winka grzanego sie napij i pod ciepły kocyk wskocz:glaszcze:, albo owiń się nim i oglądnij sobie resztę moich górek;)( jeszcze ok. 100 fot) Quote
Doginka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 I przekroczyłyśmy granicę bezprawnie:cool3::razz: Quote
Doginka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Monisiu, te fotki z barankami robiłam specjalnie dla Ciebie - zobacz jakie one są cieplutkie i puszyste:loveu: Quote
malawaszka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 że niby dla mnie???? :crazyeye: ten ostatni baran owszem całkiem całkiem fajny :evil_lol: ale dzięki kochana ja już mam swojego baranka :diabloti: Quote
Doginka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Poczekaj, to jeszcze nie wszystkie baranki:diabloti::diabloti::diabloti: Oto następne:evil_lol: Quote
Doginka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Dobry baranek, grzeczny baranek, siad, zostań:crazyeye::scared::Help_2::shock::diabloti: - udało mi się zwiać:eviltong: Quote
Helga&Ares Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 super foteczki! aż niewiem, którą zacytować:) Quote
Doginka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Helga_psiaki']super foteczki! aż niewiem, którą zacytować:)[/quote] Zacytowaj baranka:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
furciaczek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 witam:) wpadlam z rewizyta i wcale nie zaluje:loveu: Piekne psy, piekne fotki i corka tez piekna:loveu: a baranki miodzio po prostu:loveu: Quote
Doginka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='furciaczek']witam:) wpadlam z rewizyta i wcale nie zaluje:loveu: Piekne psy, piekne fotki i corka tez piekna:loveu: a baranki miodzio po prostu:loveu:[/quote] :multi::multi::multi:Zapraszamy częściej - zaraz będzie trochę Gordoniastego i Raperskiego;) Quote
malawaszka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Doginka'] Dobry baranek, grzeczny baranek, siad, zostań:crazyeye::scared::Help_2::shock::diabloti: - udało mi się zwiać:eviltong: [/quote] buuuahahahaha mnie się kiedyś tak nie udało przed panią kozą, której się nie spodobało, że skończyły mi się jabłka którymi ją karmiłam :shock: franca tak mnie ubodła, że miałam siniaka przez miesiąc na udzie :angryy: a w ogóle to foty super!!!!! obie z Miśką jesteście wariatki :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Doginka']:multi::multi::multi:Zapraszamy częściej - zaraz będzie trochę Gordoniastego i Raperskiego;)[/quote] Czekam:loveu: Quote
Doginka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Gordon chciał wyciągnąć patyczek z kanałku i wpadł głową do wody - siedział tak kilka chwil, a pańcia zamiast ratować piesia cykała foty:diabloti::diabloti::diabloti: Ale po ciężkim uratowaniu się nie dał za wygraną i próbował dalej złapać patyk:cool3: - odważny jest:multi: Quote
Doginka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahahaha mnie się kiedyś tak nie udało przed panią kozą, której się nie spodobało, że skończyły mi się jabłka którymi ją karmiłam :shock: franca tak mnie ubodła, że miałam siniaka przez miesiąc na udzie :angryy: a w ogóle to foty super!!!!! obie z Miśką jesteście wariatki :evil_lol::loveu::loveu::loveu:[/quote] Kto z kim przystaje...:diabloti::diabloti::diabloti:(wirtualnie):evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='furciaczek']Czekam:loveu:[/quote] Już są:p Quote
Doginka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='furciaczek']hehe jaka zmokla kura:evil_lol:[/quote] Spocił się chłopsiak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts