Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']...
a linku żadneg pod spodem nie możesz już miec bo podpis będzie nieregulaminowy, ponieważ baner ma 500x 100 pixeli a taki jest maksymalny rozmiar podpisu.

ehh codziennie tłumacze to setki razy a są wątki od tego na dogo[/quote]

Ja miałam ink pod spodem, bo nie umiałam go umieścić pod banerkiem.
A czy adres to właśnie ten link, czy musze go jakoś znaleźć? - ja troche nie kumata jestem z kompem:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Doginka']Eria, a skąd mam wziąć ten adres do mojego wątku??????:oops::oops::oops::oops::oops:
adres to własnie ten link który miałas pod starym banerem!!

wiesz co czekaj, podepne sama ten odsyłacz i Ty tylko skopiujesz i wkleisz baner

teraz kliknij tylko prawy przyciskiem kopiuj i wklej w oknie edycji podpisu

Posted

[quote name='eria']adres to własnie ten link który miałas pod starym banerem!!

wiesz co czekaj, podepne sama ten odsyłacz i Ty tylko skopiujesz i wkleisz baner[/quote]

Doopa, nie wyszło mi:-(:-(:-(:placz:
Eria możesz mi zmniejszyć troszkę ten banerek???:roll:

Posted

[quote name='eria']:multi::multi::multi::multi:[/quote]

Ale mam jeszcze jedną, ostatnią prośbe - czy możesz mi zmniejszyć tyci ten banerek? - tak, żeby był wąski jak Twój i ciut krótszy - tak żeby miał ok. 9 cm:razz::modla::modla::modla:

Posted

Doginka krótszy może być, ale węższy niestety nie :shake:- ze względu na głowę Rapera :cool3:a chyba nie chcesz żeby był o głowe niższy :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='eria']Doginka krótszy może być, ale węższy niestety nie :shake:- ze względu na głowę Rapera :cool3:a chyba nie chcesz żeby był o głowe niższy :evil_lol::evil_lol:[/quote]
No wolę go z głową:eviltong: To już niech zostanie tak jak jest - już się pomału przyzwyczajam:p

Posted

Czy to jest wielka głowa?????:crazyeye:

No i co? - mam wielką głowę? Ja myślę, że ona jest piękna - długa i wąska:loveu:

A to pięknie umaszczony boxio:loveu: