eria Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 http://i33.tinypic.com/zin19g.jpg ma przepiekną brodę, ciekawe tylko czy farbowana:roll: Quote
Doginka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='eria']http://i33.tinypic.com/zin19g.jpg ma przepiekną brodę, ciekawe tylko czy farbowana:roll: Broda raczej naturalna:razz: Jakaś suczka:razz: Quote
Doginka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Jeszcze ta suczka;) - foto z moim znajomym z Węgier;) Quote
Doginka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Teraz idę z psami, za godzinkę CD.;) Quote
Tekla64 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Gratulacje i to najserdeczniejsze!!!!! Gordon naprawde pieknie sie pokazal, slicznie stawal , widac wiedzial ze nalezy sie naprawde pokazac:razz: reportaz pieknie sie oglada [zwlaszcza dla takiego ja ja, jak ktos tak jak ja lata temu wyszedl z tego i juz nic poza ogladaniem nie ma do powiedzenia , nie zna sie a ino podziwia i porownuje ot tak swoje wlasne wrazenia i odczucia] farbowalo, podrabialo i falszowalo sie psy od zawsze i fakt jest to wedle mnie ogromne swinstwo i totalna nieuczciwosc ale coz zrobic. mnie sie Gordon naprawde bardzo podoba a ze jeszcze pieknie sie ustawial to fakt Gratulacje jeszcze raz:multi: Quote
Doginka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Tekla64']Gratulacje i to najserdeczniejsze!!!!! Gordon naprawde pieknie sie pokazal, slicznie stawal , widac wiedzial ze nalezy sie naprawde pokazac:razz: reportaz pieknie sie oglada [zwlaszcza dla takiego ja ja, jak ktos tak jak ja lata temu wyszedl z tego i juz nic poza ogladaniem nie ma do powiedzenia , nie zna sie a ino podziwia i porownuje ot tak swoje wlasne wrazenia i odczucia] farbowalo, podrabialo i falszowalo sie psy od zawsze i fakt jest to wedle mnie ogromne swinstwo i totalna nieuczciwosc ale coz zrobic. mnie sie Gordon naprawde bardzo podoba a ze jeszcze pieknie sie ustawial to fakt Gratulacje jeszcze raz:multi: I tym baaardzo miłym akcentem rozpoczynamy CD sesji z WDS:loveu: Quote
Doginka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Prześliczny BANDSMAN OF BRODWAY:loveu: Quote
Recommended Posts