Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']a WAMPIRY Z MORGANVILE ?? :diabloti:
Nie znam:shake:

Widzę Twój avek:crazyeye::loveu: ................... :evil_lol:

Czy wiadomo Ci coś na temat dopisania Zmierzchu z punktu widzenia Edwarda? - Bo ja coś takiego słyszałam:crazyeye: Jakby tak było, to na 100% przeczytam:p

Posted

[quote name='Doginka']Nie znam:shake:

Widzę Twój avek:crazyeye::loveu: ................... :evil_lol:

Czy wiadomo Ci coś na temat dopisania Zmierzchu z punktu widzenia Edwarda? - Bo ja coś takiego słyszałam:crazyeye: Jakby tak było, to na 100% przeczytam:p

TAK ...czytałam o tym ..podobno jest juz kilka rozdziałów ..tylko nie wiadomo czy zostaną skonczone bo autorka postanowila zawiesic pisanie po tym jak kilka stron przedostało sie do internetu....:eviltong:
..ale mysle ze napiszee ...w kocu na czym innym kasiory nie zbije :cool3::cool3:

ps...o tutaj o tym czytałam..

Valkiria Network - Strona Stephenie Meyer

Posted

[quote name='zuzolandia']TAK ...czytałam o tym ..podobno jest juz kilka rozdziałów ..tylko nie wiadomo czy zostaną skonczone bo autorka postanowila zawiesic pisanie po tym jak kilka stron przedostało sie do internetu....:eviltong:
..ale mysle ze napiszee ...w kocu na czym innym kasiory nie zbije :cool3::cool3:

ps...o tutaj o tym czytałam..

Valkiria Network - Strona Stephenie Meyer
Ooooooo, poczytam sobie:loveu:

Tu jest zarąbisty:crazyeye::loveu::mdleje:

Czytałaś może te 15 rozdziałów Midnight Sun?:crazyeye:

Posted

[quote name='Doginka']Ooooooo, poczytam sobie:loveu:

Tu jest zarąbisty:crazyeye::loveu::mdleje:

Czytałaś może te 15 rozdziałów Midnight Sun?:crazyeye:

no niestety nie czytałam....:shake:

Posted

no, w końcu nadrobiłam zaległości wakacyjne. zdjęcia - jak zwykle, co tu będe mówić.
zośka widziała przez chwile chłopaków, stali z twoją mamą, która ładowała się własnie do samochodu.

nie rozumiem kompletnie tego zainteresowania patisonem, czyli:

że się nastolatkom podoba, to jeszcze rozumiem, ale doginka?!?!?!

toż to chłopczyk jest, nie mężczyzna. gładziutki, dziewczęcy - gdzie męskośc, pytam się?

jak juz jakies zwierzaki , to to jest dopiero facet:

albo ten, z diabłem w oczach :diabloti::

Posted

Ola patisony są rewelacyjne w occie:loveu:
No i ten czarny potwór też superaśny jest, szkoda tylko, że ślepy:evil_lol::crazyeye::loveu:, ale ten w samochodzie nie w moim typie:shake:

A Pattinson, no cóż młody, gładki i przystojny:loveu: - pomarzyć dobra rzecz.
A poza tym nie chodzi tak o Roba, jak o postać, którą gra;).
Babcie też mają marzenia:diabloti:

Realny i od lat ten sam obiekt moich westchnień jest tu:loveu::

Posted

sleepingbyday napisał(a):
normalnie doginka, dziewczyny sobie z twojego tezeta tapetę zrobia na pulpit :evil_lol:

Mój Ci On jest i nie oddam Go nikomu:shake::diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Mój Ci On jest i nie oddam Go nikomu:shake::diabloti:
Za późno :diabloti: Jutro Cię napadnę z nowym avatarkiem :evil_lol:
Słuchaj... mam problem :roll: Nie wiem czym a w zasadzie to kim mam się najpierw zachwycać :evil_lol: Męża (Twojego) pomijam w ochaniach (jeden mąż mi wystarczy), ale córkę masz :crazyeye::-o:crazyeye::siara:
No mamuśka GRATULUJĘ :loveu:
Co do facetów (bo chyba trafiłam na galerię wampiszczy i chłopów różnych :evil_lol:) to ja tam wolę Seana Connery :loveu: im starszy tym bardziej mnie się podoba (jego GŁOS i AKCENT). Jeśli on wcieli się w wampiszcza to przyłączę się do Was :lol:

Mała z pseudo, czy nie... ale jednak w głowie zawrócić potrafi :cool3: -->http://i31.tinypic.com/dxnab.jpg

Cudne te brody Twoje -->http://i26.tinypic.com/ohkdpx.jpg
Jak Ty to robisz, że te brody takie czyste? (Pewnie już 1000 razy odpowiadałaś na to pytanie :evil_lol:)

Posted

[quote name='DorkaWD']Za późno :diabloti: Jutro Cię napadnę z nowym avatarkiem :evil_lol:
Słuchaj... mam problem :roll: Nie wiem czym a w zasadzie to kim mam się najpierw zachwycać :evil_lol: Męża (Twojego) pomijam w ochaniach (jeden mąż mi wystarczy), ale córkę masz :crazyeye::-o:crazyeye::siara:
No mamuśka GRATULUJĘ :loveu:
Co do facetów (bo chyba trafiłam na galerię wampiszczy i chłopów różnych :evil_lol:) to ja tam wolę Seana Connery :loveu: im starszy tym bardziej mnie się podoba (jego GŁOS i AKCENT). Jeśli on wcieli się w wampiszcza to przyłączę się do Was :lol:

Mała z pseudo, czy nie... ale jednak w głowie zawrócić potrafi :cool3: -->http://i31.tinypic.com/dxnab.jpg

Cudne te brody Twoje -->http://i26.tinypic.com/ohkdpx.jpg
Jak Ty to robisz, że te brody takie czyste? (Pewnie już 1000 razy odpowiadałaś na to pytanie :evil_lol:)
O tak, Seana Connery też uwielbiam - On jest jak wino - im starsze tym lepsze:loveu:
Kola jest przecudowną sunią i wcale nie widać, ze z pseudo. Co tu piesek winny, że tak mu przyszło się urodzić bez papierów:razz:

To zamiast zachwytów teraz horror :evil_lol:

I coś na złagodzenie horroru:loveu:

Posted

Doginko a gdzie ten horror bo jakos nie widzę:roll::crazyeye:!!??
Rapulek jak zwykle ślicznie na zdjęciach wygląda i nawet najbardziej znudzony piekny jest i tyle.

Posted

http://i32.tinypic.com/14d2hww.jpg

biedne dzieckoo tak zaglodzone ze sie na psie ogonki rzuca :diabloti::diabloti::diabloti:

siemankoo ...wpadłam tylko na fotaski bo mnie słuchy dosżły ze jakoweś patisony gdzies tu sie przekręcają :evil_lol::evil_lol:...mnie osobiscie smakuja lekko zamarynowane nadziewane serem ..pychotka :eviltong:

...widzialam tez dziewczyne bonda wyłażącą z wody...pijana chyba była :cool3::cool3::cool3::cool3: