Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='łapeczek']Doginko koniecznie pojaw sie u nas po odbior swojego rysuneczku :):)
Byłam i nie widziałam skończonego Edzia:shake::placz:
[quote name='AnkaG']Bieeedne psiurki - rybke wystawili i nie dali :roll: Znęcasz się psychicznie :eviltong:
A mała wg mnie za grubaśna. A ciężko odchudzić potem - a ładniutka jest
Kundle oba dostały rybkieee:diabloti:
[quote name='M@d']

Cuuuudooo!!! :evil_lol:
Tak aqrat mi się złapało uchi w locie:evil_lol::diabloti:

Posted

Pestka napisał(a):
Ładne robisz zdjecia ;)

Dziękuję:loveu:
ewka i haker napisał(a):
czemu Kola ma obcięty ogon?

Nie mam pojęcia:shake: Ja jakbym cięła to uszy + ogon, albo zostawiłabym naturszczyka:p Kola była poprostu na wakacjach ze swoimi człowiekami i tu ją moje kundle poznały. Razem się bawili i na tym koniec:p
łapeczek napisał(a):
hajoo hajooo

Siemka;)

Posted

witam
ja za szybko zaleglosci w twojej galerii nie nadrobie , slonce moje ale sie staram:multi:
i jak tylko juz wszystko poznam to zaczne sie odzywac , wiedzac co i jak mowie :evil_lol:
zgjecia super a te z wystaw to troche mnie we wlasne wspomnienia wrpowadzily ino ze kiedys wystawy troche inne byly:lol: tyz sie musze doszkolic bo zostalam na tamtym etapie

Posted

[quote name='Tekla64']witam
ja za szybko zaleglosci w twojej galerii nie nadrobie , slonce moje ale sie staram:multi:
i jak tylko juz wszystko poznam to zaczne sie odzywac , wiedzac co i jak mowie :evil_lol:
zgjecia super a te z wystaw to troche mnie we wlasne wspomnienia wrpowadzily ino ze kiedys wystawy troche inne byly:lol: tyz sie musze doszkolic bo zostalam na tamtym etapie
Spokojnie, nie musisz się spieszyć, ja nie ucieknę:p;)
[quote name='AnkaG']Słodkie są takie małolatki :lol:
To masz jeszcze kilka fot Koli:p

Posted

[quote name='Doginka']Avek odpowiada mojemu aktualnemu stanowi zaślepienia:evil_lol:

Bardzooo seksowne to zaślepienie :diabloti::diabloti:
witankooo tak po północy ...jak tak dalej pojdzie to bez pomocy ukąszenia zostane wampirzyskiem :evil_lol::evil_lol:...po przesiadywaniu po nocach mam juz lekki światłowstręt :evil_lol::evil_lol:

wowowow sznupaski sliczne a ta Kola całkiem ładniutka młoda damusia :eviltong:
...nooo szkoda ze pseudo...ale i tak pysio ma przesympatyczny :lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']Bardzooo seksowne to zaślepienie :diabloti::diabloti:
witankooo tak po północy ...jak tak dalej pojdzie to bez pomocy ukąszenia zostane wampirzyskiem :evil_lol::evil_lol:...po przesiadywaniu po nocach mam juz lekki światłowstręt :evil_lol::evil_lol:

Qrczę, ja psychicznie już jestem wampirzycą, tylko tgo ukąszenia mi brakuje:evil_lol: Dałabym się Edziowi ugryźć:loveu::loveu::loveu: