Doginka Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 [quote name='łapeczek']Doginko koniecznie pojaw sie u nas po odbior swojego rysuneczku :):) Byłam i nie widziałam skończonego Edzia:shake::placz: [quote name='AnkaG']Bieeedne psiurki - rybke wystawili i nie dali :roll: Znęcasz się psychicznie :eviltong: A mała wg mnie za grubaśna. A ciężko odchudzić potem - a ładniutka jest Kundle oba dostały rybkieee:diabloti: [quote name='M@d'] Cuuuudooo!!! :evil_lol: Tak aqrat mi się złapało uchi w locie:evil_lol::diabloti: Quote
Pestka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Doginko jakiż Ty masz piękny avatarek! :evil_lol::loveu: Quote
Doginka Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 [quote name='Pestka']Doginko jakiż Ty masz piękny avatarek! :evil_lol::loveu: Avek odpowiada mojemu aktualnemu stanowi zaślepienia:evil_lol: Quote
Doginka Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Kilka nocnych fotek Koli i moich kundli:diabloti: Quote
Doginka Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Pestka napisał(a):Ładne robisz zdjecia ;) Dziękuję:loveu: ewka i haker napisał(a):czemu Kola ma obcięty ogon? Nie mam pojęcia:shake: Ja jakbym cięła to uszy + ogon, albo zostawiłabym naturszczyka:p Kola była poprostu na wakacjach ze swoimi człowiekami i tu ją moje kundle poznały. Razem się bawili i na tym koniec:p łapeczek napisał(a):hajoo hajooo Siemka;) Quote
Tekla64 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 witam ja za szybko zaleglosci w twojej galerii nie nadrobie , slonce moje ale sie staram:multi: i jak tylko juz wszystko poznam to zaczne sie odzywac , wiedzac co i jak mowie :evil_lol: zgjecia super a te z wystaw to troche mnie we wlasne wspomnienia wrpowadzily ino ze kiedys wystawy troche inne byly:lol: tyz sie musze doszkolic bo zostalam na tamtym etapie Quote
Doginka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='Tekla64']witam ja za szybko zaleglosci w twojej galerii nie nadrobie , slonce moje ale sie staram:multi: i jak tylko juz wszystko poznam to zaczne sie odzywac , wiedzac co i jak mowie :evil_lol: zgjecia super a te z wystaw to troche mnie we wlasne wspomnienia wrpowadzily ino ze kiedys wystawy troche inne byly:lol: tyz sie musze doszkolic bo zostalam na tamtym etapie Spokojnie, nie musisz się spieszyć, ja nie ucieknę:p;) [quote name='AnkaG']Słodkie są takie małolatki :lol: To masz jeszcze kilka fot Koli:p Quote
Pestka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 http://i29.tinypic.com/nzeskm.jpg Jesso :loveu: Quote
Doginka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='Pestka']http://i29.tinypic.com/nzeskm.jpg Jesso :loveu: Wiem, ze fajna jest ta mała:loveu:, tylko szkoda, że z pseudohodowli :angryy: Quote
zuzolandia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Doginka']Avek odpowiada mojemu aktualnemu stanowi zaślepienia:evil_lol: Bardzooo seksowne to zaślepienie :diabloti::diabloti: witankooo tak po północy ...jak tak dalej pojdzie to bez pomocy ukąszenia zostane wampirzyskiem :evil_lol::evil_lol:...po przesiadywaniu po nocach mam juz lekki światłowstręt :evil_lol::evil_lol: wowowow sznupaski sliczne a ta Kola całkiem ładniutka młoda damusia :eviltong: ...nooo szkoda ze pseudo...ale i tak pysio ma przesympatyczny :lol: Quote
Doginka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='zuzolandia']Bardzooo seksowne to zaślepienie :diabloti::diabloti: witankooo tak po północy ...jak tak dalej pojdzie to bez pomocy ukąszenia zostane wampirzyskiem :evil_lol::evil_lol:...po przesiadywaniu po nocach mam juz lekki światłowstręt :evil_lol::evil_lol: Qrczę, ja psychicznie już jestem wampirzycą, tylko tgo ukąszenia mi brakuje:evil_lol: Dałabym się Edziowi ugryźć:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 http://www.celebtv.com/wp-content/uploads/2009/03/robert_pattinson.jpg to mi sie podoba i pozwole sobie to buchnąć na wlasne potrzeby :diabloti: jak lubisz DOBRE wampiry to polecam serie ..PAMIETNIKI WAMPIRÓW ..jest miłośc nienawisc walka seks itp :eviltong: ...czyli cos co lubisz :cool3: Quote
Recommended Posts