ariss Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 http://i27.tinypic.com/1zay4j.jpg super foto:loveu:choć nie lubię odbytów na fotach:evil_lol: Przyznaj się, byłaś na jakis kursie:diabloti:o niebo lepsze foty ostatnio robisz:crazyeye::loveu: Quote
Doginka Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 No więc cuda się zdarzają:multi: Raper się bawi i biega i skacze i aportuje patysie!!!:multi::multi::multi: Quote
Doginka Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='ariss']http://i27.tinypic.com/1zay4j.jpg super foto:loveu:choć nie lubię odbytów na fotach:evil_lol: Przyznaj się, byłaś na jakis kursie:diabloti:o niebo lepsze foty ostatnio robisz:crazyeye::loveu: Witaj Słońce mych oczu:loveu: Poprostu naprawiony mam obiektyw i nic poza tym:diabloti:;) Quote
Doginka Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 łapeczek napisał(a):Witamy sie !!! Hejo:p:hand: Quote
ariss Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 eria napisał(a):ładne te nadmorskie fotki :loveu::loveu: zaraz sama będziesz takie robić:p Quote
eria Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ariss napisał(a):zaraz sama będziesz takie robić:p noo za tydzień o tej porze już będzie plażowe szaleństwo :loveu::loveu: Quote
ariss Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 eria napisał(a):noo za tydzień o tej porze już będzie plażowe szaleństwo :loveu::loveu: a po powrocie czyszczenie aparatu:evil_lol: Quote
eria Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ariss napisał(a):a po powrocie czyszczenie aparatu:evil_lol: i tak mnie to czeka, syf na matrycy mnie oślepia :shake::evil_lol: Quote
ariss Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 eria napisał(a):i tak mnie to czeka, syf na matrycy mnie oślepia :shake::evil_lol: witaj w gronie:roll:co się plam muszę nausówąc w PS to moje:angryy: Quote
Doginka Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Mam nadzieję, że ja nie będę musiała czyścić matrycy po powrocie:diabloti::razz: Quote
Recommended Posts