Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
Gassi to ciężki obiekt do rysowania:diabloti:

Jak namówisz moją mamę, to Ona da radę, bo ja nie umiem. Sama sie dziwię, ze portret mi wychodzi:crazyeye::diabloti:

ja najbardziej lubię rysować ciemne psy :evil_lol: nie wiem, może masochistką jestem ale takie mi się najlepiej robi : P

Posted

patrze i podziwiam.
jakie talenty jakie efekty, ja to tam zadnych plastycznych uzdolnien ni mam, ani muzycznych ani zadnych, no ostatnio mam talent do naleweczek ino mocne jakies malpy wychodza , za to smaczne i jak sie okazuje oszczedne bo za duzo nie wypijesz.

moje psie malpy nie chca w rzedzie usiasc do zdjecia , nawet razem nie stana , zawsze kogos nie ma albo zostaje sie ino kawalek.
Piekne te trojportrety. a moglabys mnie podeslac takie glowy portretowe do mojej nauki strzygania??? mozesz mi takie pogladowe zdjecia zrobic????
za duzo wymagam???
z gory dziekajue za rozpatrzenie mojej prosby:lol:

Posted

Unbelievable napisał(a):
ja najbardziej lubię rysować ciemne psy :evil_lol: nie wiem, może masochistką jestem ale takie mi się najlepiej robi : P

czy to propozycja:loveu::diabloti::evil_lol:?

Posted

Doginka, jakie Ty portrety umiesz robić:razz:

Unbelievable napisał(a):

ciemne psy najłatwiej się rysuje:cool3::p gorzej narysować białego psa czarnym ołowkiem na białym papierze:roll:

Posted

ariss napisał(a):
czy to propozycja:loveu::diabloti::evil_lol:?

może kiedyś:diabloti: mam jeszcze jednego sznupelka do narysowania i dokończenie jack russella:razz:

LeCoyotte napisał(a):

ciemne psy najłatwiej się rysuje:cool3::p gorzej narysować białego psa czarnym ołowkiem na białym papierze:roll:

to to jeszcze, zaznaczysz cienie, tu i tak maźniesz, ja się nigdy nie mogę ogarnąć z rudym, najcześciej wychodzi mi strasznie jasny- jak biszkoptowy:cool1:

Posted

ariss napisał(a):
http://i28.tinypic.com/2h496iv.jpg

zapomniałaś o 4 piesku:evil_lol:

Faktycznie:roll: To znajda, jeszcze nie ma imienia, wzięłam go z ziemi na tymczas i już został na stałe:diabloti:
Unbelievable napisał(a):

A ja nie umiem wcale rysować. Ten portret to mój pierwszy raz:oops: I wcale mi nie wyszedł, nawet nie podobny jest:shake: - no może oczy :diabloti:zepsółam nos i usta i nie mam pojęcia jak się rysuje włosy:angryy:
Tekla64 napisał(a):
patrze i podziwiam.
jakie talenty jakie efekty...

I jakie brudne palce od cieniowania:evil_lol:
Naleweczki lubię pić, ale nie lubię robić:diabloti:
Głowy dostaniesz - jak coś znajdę to wkleję;)
furciaczek napisał(a):
Doberek:loveu:
Ty mowisz ze nie potrafisz rysowac...ja w tym temacie zatrzymalam sie na poziomie przedszkolaka:evil_lol:

Ja też:evil_lol:, no może klasa 3 podstawówki:evil_lol:
LeCoyotte napisał(a):
Doginka, jakie Ty portrety umiesz robić:razz:

Nie umiem robić portretów:shake: Ten Robert to mój pierwszy w życiu portret. Rysuję Go, bo zostałam zmuszona:diabloti:
zuzolandia napisał(a):
http://i28.tinypic.com/24vsnj5.jpg

hihihihihihhihi ale mają minki :eviltong::eviltong:

Oj ja to zadnych talentow nie posiadam :placz:
a bardzo bym chciała Zuzola sportretowanego bo Fruziola to mam :evil_lol:

doberek :loveu:

Niestety nie umiem psów rysować. Wcale nie umiem rysować:diabloti:
AnkaG napisał(a):
Jakie grzeczne lalunie na kanapce :loveu:

Szkulone od szczeniaka do kanapek:evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):

Nie umiem robić portretów:shake: Ten Robert to mój pierwszy w życiu portret. Rysuję Go, bo zostałam zmuszona:diabloti:

to zaczynasz tak jak ja:evil_lol: ja przecież tez nie umiem:diabloti:

Posted

madziamn napisał(a):
Przecież one typowo kanapowe są to i ładnie wyglądają:eviltong:

Nie zaprzeczę:evil_lol:
LeCoyotte napisał(a):
to zaczynasz tak jak ja:evil_lol: ja przecież tez nie umiem:diabloti:

Oj taaaaaa, Ty szczególnie nie umiesz:crazyeye::eviltong:
zuzolandia napisał(a):
dziendoberek :loveu: chcialam powiedziec :loveu:

A ja mówię dobrywieczór:p Wreszcie dogo mnie wpuściło:multi:
Zuzka i shelciaki napisał(a):
Rysunek piękny! Ale więcej fotek by się przydało :evil_lol:

Będą fotki jak czasu będzie więcej;)
Pestka napisał(a):
Piękny rysunek! :loveu:

Dzięki;)Tylko który?:razz:
ewka i haker napisał(a):
więcej zdjec ale jakiś takich spacerowych

Będą spacerowe jak wrócę do domu;)

A teraz ta nieszczęsna sunia, której pani nie wiedziała, że trzeba psa czesać i pazury obcinać:mad::angryy: - już zrobiona, bo nie zrobiłam fotek jak była zakołtuniona:angryy:

Posted

No no jakie talenty rysunkowe! Ale coś nie rozumiem fascynacji tym obiektem ;)

Biedna sunia. Powala mnie bezmyślność ludzi. Dobrze że już odpicowana - oby pani już na przyszłość wiedziała o istnieniu grzebienia.

Posted

weszka napisał(a):

Biedna sunia. Powala mnie bezmyślność ludzi. Dobrze że już odpicowana - oby pani już na przyszłość wiedziała o istnieniu grzebienia.

W poniedziałek robię drugą sunię tej pani:cool3:
ewka i haker napisał(a):
ale ładnie wygląda teraz i uszy wyglądają jakby miały jej stanąć

Bo one stoją:evil_lol:
AnkaG napisał(a):
Jaka misiolinka słodka. :lol: Ja pazurów nie obcinam - moje tak ścierają, że nie ma co obcinać

Ale jak piesej chodzi tylko po miękkiej trawce, to nie ściera pazurków:shake:

Moja "miłość" od wczoraj - świeżutki nabytek, jeszcze nie przerejestrowany:loveu:

Posted

weszka napisał(a):
Niezła bryka ;) Ładny kolor. Tylko ja takiego drewna w środku to nie lubię - jakby już się chcieć czepiać ;)

Dobrze, że każdy ma inny gust, bo byłoby nudno na świecie:diabloti:

Dalszy ciąg foteczek nieszczęsnej suni, która po strzyżeniu i doprowadzeniu do normalnego stanu odżyła i zaczęła się ślicznie bawić z Gordonkiem, a jak do mnie przyszła, to była baaardzo smutna;)