jbk Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Tak weszłam w pół tematu i najpierw myślałam, że o ludzkich brwiach gadacie ;)) Quote
madziamn Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 a ja myślę ze jakie by brwi nie miały Gordonek i Rapuś to i tak przystojniacy:loveu::loveu: Quote
ariss Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='madziamn']a ja myślę ze jakie by brwi nie miały Gordonek i Rapuś to i tak przystojniacy:loveu::loveu:[/quote] w to nikt nie wątpi:eviltong: Quote
eria Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 A mi się nawet podobają rozdzielone brwi,aczkolwiek nie każdemu psu takie pasują :lol: widziałam kilka olbrzymów które tak mają i jest bosko :loveu: : o np.: [url]http://kkrzysiu.win.pl/reproduktory/images/galeria/galeria33.jpg[/url] Quote
jbk Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Na wystawie w Katowicach wszystkie miały złączone brwi.... chyba :) Quote
ariss Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 przyznaję, że Olbrzym cięty nawet nienajgorzej wygląda z rozdzielonymi, ale olbrzym uszasty nie:evil_lol: jbk, w Katowicach nie wszystkie miały złączone;) Quote
Doginka Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='eria']A mi się nawet podobają rozdzielone brwi,aczkolwiek nie każdemu psu takie pasują :lol: widziałam kilka olbrzymów które tak mają i jest bosko :loveu: : o np.: [URL]http://kkrzysiu.win.pl/reproduktory/images/galeria/galeria33.jpg[/URL][/quote] 3 z tych olbrzymków na foto to: Zenek, Antek i Tadeusz Karoliny Lutomskiej - szczególnie Antek jest bossssski:loveu::loveu::loveu: - wszystkie mają rozdzielone brwi;) Tak naprawdę, to Karolina mnie nauczyła groomingu i chwała Jej za to:p [B]Ariss[/B], ja też wolę kopiowane olbrzymy;) [B]jbk[/B], nie wiem, bo nie byłam w Katowicach, ale wydaje mi się, że Karolinowy pies miał brwi rozdzielone;) Quote
puzzle Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ewa sluszna uwaga, naturalne z rodzielonymi brwiami mi sie nie podobaja:razz:. A mi sie te olbrzymy nie wyswitlaja:placz: Quote
Doginka Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [url=http://www.youtube.com/watch?v=3CjDrHG9mXU]YouTube - Warczący Raper[/url] Końskie zaloty:diabloti: [url=http://www.youtube.com/watch?v=L8id7oPSG6E]YouTube - Końskie zaloty[/url] Quote
Justa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Jestem jestem jestem ! :multi: I tu widzę tematy strzyżeniowe - czyli mój aktualny temat na topie :loveu: Quote
Doginka Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='Justa']Jestem jestem jestem ! :multi: I tu widzę tematy strzyżeniowe - czyli mój aktualny temat na topie :loveu:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jesteś - jeszcze w to nie wierzę:evil_lol: Wczoraj złożyłam wniosek o wpis do ewidencji gospodarczej - będę legalnie strzyc sznupy:multi::multi::multi: Quote
puzzle Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Scoob tak samo warczy i tez sie go tak boje jak Miska:diabloti:, ale jak w nocy ta zaraze przesuwam bo mi niewygodnie to potrafi rodzinke obudzic tym warkotem:evil_lol:. Quote
LeCoyotte Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ale on Was terroryzuje:evil_lol: Samba też tak warczy jak chcę ją podnieść, a ona wcale nie ma na to ochoty;) ale nie zwracam na to uwagi robię swoje:diabloti: Quote
AnkaG Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Doginka ile u was kosztuje strzyżenie z trymowaniem minika? Rapciu warczący - haha jaki groźny ... Quote
Doginka Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='AnkaG']Doginka ile u was kosztuje strzyżenie z trymowaniem minika?...[/quote] To zależy u kogo strzyżesz (trymujesz) Ale na ogół to: Strzyżenie maszynką ok. 80 zł Trymowanie ok. 150 - 250 zł A z kąpielą do wszystkiego trzeba dodać ok. 10 - 20 zł Ja będę brała duuuużo mniej na początek, bo muszę ściągnąć klienta:diabloti:;) Quote
Doginka Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='puzzle']Scoob tak samo warczy i tez sie go tak boje jak Miska:diabloti:, ale jak w nocy ta zaraze przesuwam bo mi niewygodnie to potrafi rodzinke obudzic tym warkotem:evil_lol:.[/quote] Miśka się Rapera nie boi, to było celowe, żeby nagrać filmik, bo kiedyś obiecałam, że pokażę jak Rapcio warczy:evil_lol: Miśka go bierze na ręce i jeszcze nigdy jej nie ugryzł - on tak reaguje tylko na Nią:evil_lol: [quote name='LeCoyotte']ale on Was terroryzuje:evil_lol: Samba też tak warczy jak chcę ją podnieść, a ona wcale nie ma na to ochoty;) ale nie zwracam na to uwagi robię swoje:diabloti:[/quote] Rapcio nie terroryzuje nas , tylko Miśkę jak Ta chce go brać na ręce:evil_lol: Na mnie jeszcze w życiu nie warknął:shake::loveu: Quote
ariss Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 na Miske to nawet Gasska niedługo zacznie warczeć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Doginka'] Wczoraj złożyłam wniosek o wpis do ewidencji gospodarczej - będę legalnie strzyc sznupy:multi::multi::multi:[/QUOTE] a powiedz pod jakim kodem PKD zarejstrowałaś ?? masz wypelniony R1 i NIP1 ????? na dniach ,może w przyszłym tygodniu musze to w koncu załatwić;) Quote
puzzle Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Doginka']Miśka się Rapera nie boi, to było celowe, żeby nagrać filmik, bo kiedyś obiecałam, że pokażę jak Rapcio warczy:evil_lol: Miśka go bierze na ręce i jeszcze nigdy jej nie ugryzł - on tak reaguje tylko na Nią:evil_lol:[/QUOTE] :splat: dlatego napisalam, ze mojego boje sie tak samo jak Miska (czyli wcale):evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='jbk']A Samki byś obcięła? Hehe, na sznupki?[/quote] :evil_lol: to nawet ja mogę :evil_lol: Quote
AnkaG Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ja płacę 70 zł z trymowaniem - jak widac ostatnio nawet do łysa.:cool3: No ale w Warszawie wszystko drogie ... Quote
madziamn Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 no drogie ale wiecie co ten warczący Rapciulek super:loveu: Quote
Doginka Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='eria']a powiedz pod jakim kodem PKD zarejstrowałaś ?? masz wypelniony R1 i NIP1 ????? na dniach ,może w przyszłym tygodniu musze to w koncu załatwić;)[/quote] Ja mam kilka PKD, ale ten najważniejszy: 96.09.Z POZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA (Działalność usługowa związana z opieką nad zwierzętami domowymi w zakresie wyżywienia, pielęgnowania, strzyżenia, pilnowania i tresury) Resztą PKD nie bedę się chwalić:shake::diabloti: R1 i NIP1 jeszcze nie wypełniłam, bo czekam na razie na odbiór wpisu do ewidencji gospodarczej;) A wyszukanie kodów zajęło mi kilka dni, bo są nowe kody, a stare mają nowe odnośniki:roll: Quote
Doginka Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='ariss']na Miske to nawet Gasska niedługo zacznie warczeć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Miśka potrafi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...............................doprowadzić do szału:evil_lol: [B]jbk[/B], samki same zgubią portki z lekką pomocą człowieka:diabloti: - mylę się?:razz: [B]malawaszka[/B], to tak jak ja:evil_lol: [B]AnkaG[/B], tanio tam macie w tych nadmorskich krainach:diabloti: [B]madziamn[/B], Dziś Rapcio odwalił taki numeras, że jeszcze na wspomnienie się uśmiecham:diabloti: Siedział sobie w swoim łóżeczku i obserwował Dominikę. Miśka wzięła do ręki na jego oczach smaczka i zaczęła go wołać. Nawet palcem nie kiwnęła:shake:, a ten zaczął powarkiwać , nagle się zerwał jak goopi i podbiegł do Miśki(warcząc). Przed miśką usiadł, podał Jej łapkę (cały czas warcząc:evil_lol:), dostał nagrodę i poszedł sobie z powrotem na swoje łóżeczko:evil_lol::loveu::evil_lol: Ja myślę, że on warczy,bo nam się to podoba:diabloti: I nie jest to warczenie ostrzegawcze, tylko dla nagrody:evil_lol: Kiedyś Raputek był takim ciepłym kluchem, kilka razy za warczenie dostał nagrodę i teraz poprostu warczy dla tej nagrody:evil_lol: Quote
Recommended Posts