ewka i haker Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ja myslam ze haker zarosniety a tutaj jeszcze bardziej chlopaki ja oststnio hakera wyszesalam jakims takim trymerem o ile tak mozna to nazwac:evil_lol: Quote
madzior_ka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 O jak duzo tu zdjęć (w przeciwienstwie do Denisowej galeri) ale chciałam powiedziec, ze denis nie czuje sie juz samotny jako zarosniety sznaucer;)) Witamy w klubie, chociaż on to nawet głowe ma obecnie zarosnieta... no nic po sesji sie za niego trzeba wziac:) Quote
AnkaG Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Doginko a co to za szare cosidełko podobne do sznupa??? Pzrzynajmniej chłopakom nie zimno :lol::diabloti: Quote
puzzle Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 To szare sznupkowate to czyjes? A ten rudy pemborkowaty, ma blaszki ze szczepien z ostatnich trzech lat:lol:. Pogoda brzydka, ale focisze fajne:loveu:. Jak u was jest z policja? Widze ciagle w warszawskich galeriach tyle psow luzem, nie scigaja was?:razz: U mnie jest masakra, psy chodze spuszczac na bardzo opuszczony skwer w oklolicach 21-22:shake:. Jeszcze ostatnio policjant mnie sie zapytal czy ma Hebe odstrzelic, bo na niego naszcekala:angryy:... Quote
malawaszka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [url]http://images6.fotosik.pl/382/bcf968be77d18cf0.jpg[/url] ejjj a to maleństwo miało pana? Quote
ariss Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 u nas są miejsca gdzie można normalnie chodzić z psami bez smyczy:razz: mamy też nie pisaną umowe ze SM żeby nam w droge nie wchodzili:diabloti: Jak mi ostatnio gass poleciała obszczekać mundurowych(byłyśmy w tym miejscu 1 raz)to już miałam czarną wizje mandatu,ale pan ją pogłaskał i powiedział że uwielbia psy i nie wie jak mają się wybiegać chodząc na smyczy-takich to ja lubie:loveu: Quote
puzzle Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='ariss']u nas są miejsca gdzie można normalnie chodzić z psami bez smyczy:razz: mamy też nie pisaną umowe ze SM żeby nam w droge nie wchodzili:diabloti: Jak mi ostatnio gass poleciała obszczekać mundurowych(byłyśmy w tym miejscu 1 raz)to już miałam czarną wizje mandatu,ale pan ją pogłaskał i powiedział że uwielbia psy i nie wie jak mają się wybiegać chodząc na smyczy-takich to ja lubie:loveu:[/QUOTE] U mnie o ile pies nie zarobilby palka, to mandat za cos takiego mialabys od razu:roll:. Przy ostatnim spotkaniu prawie dostalam mandat za brak kaganca, u psa, ktory nie jest agresywny tylko idzie i szczeka. Pomijajac fakt, ze za spuszczanie jestem spisana przez SM 4 razy, a u policji raz, co w efekcie kolejne spotkanie z policja da mi juz mandat, a za oba spuszczone dostane 500zl:cool1:. Szczerze zazdroszcze wam takich warunkow, kiedys u mnie tez tak bylo, w mojej galerii sa jeszcze zdjecia z parkow, teraz to juz tylko las, albo moj kochany skwer, na ktorym jescze nie spotkalam tych palantow:cool1:.... Quote
M@d Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 U nas też kiedyś straszyli, ale większość z nich już pracuje w ... ochronie ... :diabloti: Taki co by mnie straszył odstrzeleniem psa zastał by po powrocie na komendę skargę za przekroczenie uprawnień, groźby karalne etc :evil_lol: ... a taki co walnął by bez powodu pałką miał by sprawę w sądzie ... :mad: Prowadzanie całe życie psa na smyczy jest niehumanitarne, a więc obowiązek prowadzania jest w kolizji z ustawą o humanitarnym traktowaniu zwierząt! A dodajmy do tego enigmatyczny zapis, ze wolno spuszczać w miejscach "mało uczęszczanych" ... :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='ewka i haker']ja myslam ze haker zarosniety a tutaj jeszcze bardziej chlopaki ja oststnio hakera wyszesalam jakims takim trymerem o ile tak mozna to nazwac:evil_lol:[/quote] Ja w połowie lutego rwę chłopaków na łyso, żeby na maj były gotowe:diabloti: [quote name='madzior_ka']O jak duzo tu zdjęć (w przeciwienstwie do Denisowej galeri) ale chciałam powiedziec, ze denis nie czuje sie juz samotny jako zarosniety sznaucer;)) Witamy w klubie, chociaż on to nawet głowe ma obecnie zarosnieta... no nic po sesji sie za niego trzeba wziac:)[/quote] Gordonkowi tak zarosła głowa, że nie widać uszu w tych kudłach - wystają mu jakieś malutkie różki:evil_lol: [B]AnkaG[/B] - to szare cosidełko, to nibysznupka sąsiadki - bardzo już wiekowa;) [B]puzzle[/B] - jak widać, nasze pieski chodzą luzem po bulwarku - nawet te większe:razz: - a spacerków w stresie i ciągłym strachu przed SM współczuję:roll: [B]malawaszka [/B]- miało, to starowinka sąsiadki - nibysznupka (chyba jej mama w trakcie krycia patrzyła na sznaucera:evil_lol:):diabloti: [B]ariss[/B] - wyjęłaś mi to spod paluszków, którymi klikam w klawiszki:diabloti: [EMAIL="M@d"][B][COLOR=black]M@d[/COLOR][/B][/EMAIL] - w pełni się z Tobą zgadzam:razz: A teraz wiadomość z ostatniej chwili - [B][SIZE=3][COLOR=red]Gordon za ok. 2 tygodnie zostanie tatą - szczonki rosną w brzuszku na potęgę:multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Doginka Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Cheritka']Fajny masz banerek :loveu::loveu:[/quote] I napisała Ta, która ma brzydki banerek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ale super wieści przyniosłaś:multi::multi::multi:już jestem ciekawa kluseczek i mam nadzieje,że kontakt z "mamuśką"maluszków będzie dobry i będziemy mogli oglądać dużo foteczek:razz: Quote
Doginka Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='ariss']ale super wieści przyniosłaś:multi::multi::multi:już jestem ciekawa kluseczek i mam nadzieje,że kontakt z "mamuśką"maluszków będzie dobry i będziemy mogli oglądać dużo foteczek:razz:[/quote] Kontakt z hodowlą i mamusią Gordonkowych szczeniąt mam nieprzerwanie od 2 lat:p - Pani Hiary jest bardzo miła i ponad wszystko kocha swoje 3 sznupki:p:loveu: Quote
Doginka Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='ariss']coś Ci się podpis rozjechał:crazyeye:[/quote] Szopki się dzieją z moim podpisem:angryy: - teraz zniknął mi link do fotogalerii na dogo, a został do www:razz: - chociaż tyla:cool3: Ile z takiej ciężarówki może być szczonków?:hmmmm::niewiem: Na 2 tygodnie przed porodem:p - bardzo zarośnięta:razz: [URL="http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id=581307&type=album&add1=doginka"][SIZE=5][COLOR=red]Ciężarówka Hiara[/COLOR][/SIZE][/URL] Quote
weszka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 To szare sznaucerowe maleństwo jakies takie przestraszone :shake: Było z kimś??? Gratuluję babciu :multi: Quote
Doginka Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='weszka']To szare sznaucerowe maleństwo jakies takie przestraszone :shake: Było z kimś??? Gratuluję babciu :multi:[/quote] Dafi - szare maleństwo była z paniąswoją;) Dzięki za gratki Ciociu:loveu: Quote
Doginka Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [SIZE=4][COLOR=red]Tu są owieczki i byk - buhaj:razz::diabloti:[/COLOR][/SIZE] [URL="http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id=581471&type=album&add1=doginka"][IMG]http://images6.fotosik.pl/388/909faf3a2a2f1ea0m.jpg[/IMG][/URL] Quote
AnkaG Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 No to babciu flaszki na pępkowe szykuj. :lol: Obejrzałam - rogi na ścianie fuj.:cool3: Owieczki fajne. Brzuchol faktycznie duży. Szkoda, że przed kryciem nie obcięli jej z tego futra. Quote
Doginka Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='AnkaG']No to babciu flaszki na pępkowe szykuj. :lol: ...Brzuchol faktycznie duży. Szkoda, że przed kryciem nie obcięli jej z tego futra.[/quote] Ona tak zarosła, bo była ciachana przed kryciem, ale nie mogli jej przecież na mrozy na zero ciapnąć :diabloti: - cholerka już się nie mogę doczekać. Milczałam do tej pory, bo krycie było niepewne, chociaż w pełnym zwarciu i musiałyśmy z P. Bożenką poczekać na rezultaty. A myślałyśmy, że Hiara była już po terminie krycia, bo gordon był nią średnio zainteresowany, a to u niego rzadkość:cool3: Quote
Doginka Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [U][COLOR=#0000ff][URL="http://doginka.wrzuta.pl/film/nGnbLecfev/atak_na_miske"][IMG]http://c2.wrzuta.pl/wm7999/1c367a470015bffa49871e8c/Atak%20na%20Mi%C5%9Bk%C4%99%21[/IMG][/URL][/COLOR][/U] Quote
AnkaG Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Haha jaki agresywny facet i nawet do gardła sie rzuca :diabloti: Quote
Doginka Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='AnkaG']Haha jaki agresywny facet i nawet do gardła sie rzuca :diabloti:[/quote] Agresor na filmiku, ale to owieczka jest:cool3::diabloti: Quote
ariss Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 kochany Gordonek:loveu:ale w szoku będę jak nagrasz taki filmik z Raputkiem:diabloti: Quote
Recommended Posts