Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O jak duzo tu zdjęć (w przeciwienstwie do Denisowej galeri) ale chciałam powiedziec, ze denis nie czuje sie juz samotny jako zarosniety sznaucer;)) Witamy w klubie, chociaż on to nawet głowe ma obecnie zarosnieta... no nic po sesji sie za niego trzeba wziac:)

Posted

To szare sznupkowate to czyjes?

A ten rudy pemborkowaty, ma blaszki ze szczepien z ostatnich trzech lat:lol:.

Pogoda brzydka, ale focisze fajne:loveu:.

Jak u was jest z policja? Widze ciagle w warszawskich galeriach tyle psow luzem, nie scigaja was?:razz:

U mnie jest masakra, psy chodze spuszczac na bardzo opuszczony skwer w oklolicach 21-22:shake:. Jeszcze ostatnio policjant mnie sie zapytal czy ma Hebe odstrzelic, bo na niego naszcekala:angryy:...

Posted

u nas są miejsca gdzie można normalnie chodzić z psami bez smyczy:razz:
mamy też nie pisaną umowe ze SM żeby nam w droge nie wchodzili:diabloti:
Jak mi ostatnio gass poleciała obszczekać mundurowych(byłyśmy w tym miejscu 1 raz)to już miałam czarną wizje mandatu,ale pan ją pogłaskał i powiedział że uwielbia psy i nie wie jak mają się wybiegać chodząc na smyczy-takich to ja lubie:loveu:

Posted

[quote name='ariss']u nas są miejsca gdzie można normalnie chodzić z psami bez smyczy:razz:
mamy też nie pisaną umowe ze SM żeby nam w droge nie wchodzili:diabloti:
Jak mi ostatnio gass poleciała obszczekać mundurowych(byłyśmy w tym miejscu 1 raz)to już miałam czarną wizje mandatu,ale pan ją pogłaskał i powiedział że uwielbia psy i nie wie jak mają się wybiegać chodząc na smyczy-takich to ja lubie:loveu:[/QUOTE]

U mnie o ile pies nie zarobilby palka, to mandat za cos takiego mialabys od razu:roll:. Przy ostatnim spotkaniu prawie dostalam mandat za brak kaganca, u psa, ktory nie jest agresywny tylko idzie i szczeka. Pomijajac fakt, ze za spuszczanie jestem spisana przez SM 4 razy, a u policji raz, co w efekcie kolejne spotkanie z policja da mi juz mandat, a za oba spuszczone dostane 500zl:cool1:. Szczerze zazdroszcze wam takich warunkow, kiedys u mnie tez tak bylo, w mojej galerii sa jeszcze zdjecia z parkow, teraz to juz tylko las, albo moj kochany skwer, na ktorym jescze nie spotkalam tych palantow:cool1:....

Posted

U nas też kiedyś straszyli, ale większość z nich już pracuje w ... ochronie ... :diabloti:
Taki co by mnie straszył odstrzeleniem psa zastał by po powrocie na komendę skargę za przekroczenie uprawnień, groźby karalne etc :evil_lol: ... a taki co walnął by bez powodu pałką miał by sprawę w sądzie ... :mad:

Prowadzanie całe życie psa na smyczy jest niehumanitarne, a więc obowiązek prowadzania jest w kolizji z ustawą o humanitarnym traktowaniu zwierząt!
A dodajmy do tego enigmatyczny zapis, ze wolno spuszczać w miejscach "mało uczęszczanych" ... :evil_lol:

Posted

[quote name='ewka i haker']ja myslam ze haker zarosniety a tutaj jeszcze bardziej chlopaki
ja oststnio hakera wyszesalam jakims takim trymerem o ile tak mozna to nazwac:evil_lol:[/quote]
Ja w połowie lutego rwę chłopaków na łyso, żeby na maj były gotowe:diabloti:

[quote name='madzior_ka']O jak duzo tu zdjęć (w przeciwienstwie do Denisowej galeri) ale chciałam powiedziec, ze denis nie czuje sie juz samotny jako zarosniety sznaucer;)) Witamy w klubie, chociaż on to nawet głowe ma obecnie zarosnieta... no nic po sesji sie za niego trzeba wziac:)[/quote]
Gordonkowi tak zarosła głowa, że nie widać uszu w tych kudłach - wystają mu jakieś malutkie różki:evil_lol:

[B]AnkaG[/B] - to szare cosidełko, to nibysznupka sąsiadki - bardzo już wiekowa;)

[B]puzzle[/B] - jak widać, nasze pieski chodzą luzem po bulwarku - nawet te większe:razz: - a spacerków w stresie i ciągłym strachu przed SM współczuję:roll:

[B]malawaszka [/B]- miało, to starowinka sąsiadki - nibysznupka (chyba jej mama w trakcie krycia patrzyła na sznaucera:evil_lol:):diabloti:

[B]ariss[/B] - wyjęłaś mi to spod paluszków, którymi klikam w klawiszki:diabloti:

[EMAIL="M@d"][B][COLOR=black]M@d[/COLOR][/B][/EMAIL] - w pełni się z Tobą zgadzam:razz:

A teraz wiadomość z ostatniej chwili - [B][SIZE=3][COLOR=red]Gordon za ok. 2 tygodnie zostanie tatą - szczonki rosną w brzuszku na potęgę:multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

ale super wieści przyniosłaś:multi::multi::multi:już jestem ciekawa kluseczek i mam nadzieje,że kontakt z "mamuśką"maluszków będzie dobry i będziemy mogli oglądać dużo foteczek:razz:

Posted

[quote name='ariss']ale super wieści przyniosłaś:multi::multi::multi:już jestem ciekawa kluseczek i mam nadzieje,że kontakt z "mamuśką"maluszków będzie dobry i będziemy mogli oglądać dużo foteczek:razz:[/quote]
Kontakt z hodowlą i mamusią Gordonkowych szczeniąt mam nieprzerwanie od 2 lat:p - Pani Hiary jest bardzo miła i ponad wszystko kocha swoje 3 sznupki:p:loveu:

Posted

[quote name='ariss']coś Ci się podpis rozjechał:crazyeye:[/quote]
Szopki się dzieją z moim podpisem:angryy: - teraz zniknął mi link do fotogalerii na dogo, a został do www:razz: - chociaż tyla:cool3:

Ile z takiej ciężarówki może być szczonków?:hmmmm::niewiem:
Na 2 tygodnie przed porodem:p - bardzo zarośnięta:razz:

[URL="http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id=581307&type=album&add1=doginka"][SIZE=5][COLOR=red]Ciężarówka Hiara[/COLOR][/SIZE][/URL]

Posted

[quote name='weszka']To szare sznaucerowe maleństwo jakies takie przestraszone :shake: Było z kimś???

Gratuluję babciu :multi:[/quote]
Dafi - szare maleństwo była z paniąswoją;)

Dzięki za gratki Ciociu:loveu:

Posted

[SIZE=4][COLOR=red]Tu są owieczki i byk - buhaj:razz::diabloti:[/COLOR][/SIZE]
[URL="http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id=581471&type=album&add1=doginka"][IMG]http://images6.fotosik.pl/388/909faf3a2a2f1ea0m.jpg[/IMG][/URL]

Posted

No to babciu flaszki na pępkowe szykuj. :lol:

Obejrzałam - rogi na ścianie fuj.:cool3: Owieczki fajne.

Brzuchol faktycznie duży. Szkoda, że przed kryciem nie obcięli jej z tego futra.

Posted

[quote name='AnkaG']No to babciu flaszki na pępkowe szykuj. :lol:
...Brzuchol faktycznie duży. Szkoda, że przed kryciem nie obcięli jej z tego futra.[/quote]
Ona tak zarosła, bo była ciachana przed kryciem, ale nie mogli jej przecież na mrozy na zero ciapnąć :diabloti: - cholerka już się nie mogę doczekać. Milczałam do tej pory, bo krycie było niepewne, chociaż w pełnym zwarciu i musiałyśmy z P. Bożenką poczekać na rezultaty. A myślałyśmy, że Hiara była już po terminie krycia, bo gordon był nią średnio zainteresowany, a to u niego rzadkość:cool3:

Posted

[U][COLOR=#0000ff][URL="http://doginka.wrzuta.pl/film/nGnbLecfev/atak_na_miske"][IMG]http://c2.wrzuta.pl/wm7999/1c367a470015bffa49871e8c/Atak%20na%20Mi%C5%9Bk%C4%99%21[/IMG][/URL][/COLOR][/U]