sleepingbyday Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 matko buzka, w oczach mi sie mieni i mnozy. dla mnie one sa wszystkie takie same, jak chińczycy (hygnorantka :evil_lol:). rozpoznam tylko "gordzia i rapcia" Quote
Cheritka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ariss napisał(a):coś te białaski to nie moja bajka:roll: Moja też nie :shake:, ale z przyjemnością oglądam. Szkoda, że nie piszesz co to za pieski :-(, bo ja nic nie wiem czyje te psy Quote
ewka i haker Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 mi sie wogle białe nie podobają nnie wiem dlaczego jakoś z westami mi sie kojarzą:roll: Quote
ariss Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Olcia psy niczego sobie;)ale dalej nie moja bajka:eviltong:Ty zaolbrzymiona i zaminiaturzona jesteś a ja kocham średniaki:loveu::loveu::loveu: nie chce mi się dziś obrabiać fot z wystawy,bo straszna marnota mi wyszła:roll:ale masz mojego ulubieńca:loveu: Quote
weszka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Doginko słyszałam o sukcesie córuni! I chłopaki też się spisały! Gratulacje :) Zadowolona z werdytków? Bo ja tak chociaż Dirki była druga. Widziałam cię w ringu ale z daleka bo akurat ja też wchodziłam. Quote
Doginka Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Qrcze, cioteczki dogociółki - nie mogę cytować:angryy: - nie działa multipost, ani cytat:angryy: Ariss - fotka Rapera cudowna:loveu: Weszko, jestem zadowolona z werdyktu względem Rapera, ale Gordonowi mogło lepiej pójść;) Chiara I na 7 i CWC:multi::multi::multi: - jeszcze jestem w szoku:crazyeye: - nie spodziewałam się, że Chiara wygra, bo Hermiona jest duuuuuuuużo ładniejsza:loveu: SBD - zaraz się spotkamy na spacerku, to pogadamy:p Ka-Vanga - uwielbiam białaski;) Reszcie też dziękuję za gratki i za odwiedzenie fotogalerii:multi::loveu::p:loveu: Quote
Doginka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Dzisiaj Raper złoto i CWC, Gordon srebro i Chiara złoto i CWC:multi::multi::multi: Quote
Helga&Ares Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Doginka napisał(a):Dzisiaj Raper złoto i CWC, Gordon srebro i Chiara złoto i CWC:multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: CWC - ? Quote
Doginka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Helga&Ares napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: CWC - ? CWC = certyfikat na wystawowego championa;) - brakuje nam tylko jednego małego CWC;), Chiarze też:multi: Quote
weszka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Super! Brawo :multi: Ja głupio zrobiłam że nie zgłosiłam też Dirki na dzisiaj. Też jej brakuje małego CWC i może dzisiaj by dostała choć nie wiem jaki był skład w pieprzakach. Quote
Doginka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Jak wrócę do domku to zacznę wklejać foty z klubówki i z jesiennej;) Quote
łapeczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Gratulujemy wszystkiegooo wam doginkooo i czekamy na ten brakujacy CWC ;] no i oczywiscie na foty Quote
Helga&Ares Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Doginka napisał(a):CWC = certyfikat na wystawowego championa;) - brakuje nam tylko jednego małego CWC;), Chiarze też:multi: dzięki za wyjaśnienie:lol: oj to trzymam za Was, za to jedno małe CWC:loveu: Quote
ariss Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 wielkie Gratki dla Was:multi: masz jeszcze jedną,ale taka marnota mi wychodziła,że nie mam ochoty ich ani obrabiać ani wstawiać:shake: Quote
eria Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 no a ta znowu marudzi na foty :shake::evil_lol: Gratulacje dla Rapcia !:loveu::multi::multi: Quote
Doginka Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Dziewczynki, nie ja wciąż nie mogę cytować:placz::angryy::mad: Dzięki Wam za gratki dla Rapcia:loveu::loveu::loveu: Sędzia - Pan Król pochwalił grooming i w opisie zaznaczył efektowność szaty:multi::multi::multi: - nareszcie:multi::multi::multi: A tu fotki sznupków z Jesiennej Wystawy;) Quote
Recommended Posts