Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ariss napisał(a):
coś te białaski to nie moja bajka:roll:

Moja też nie :shake:,
ale z przyjemnością oglądam.

Szkoda, że nie piszesz co to za pieski :-(,
bo ja nic nie wiem czyje te psy

Posted

Olcia psy niczego sobie;)ale dalej nie moja bajka:eviltong:Ty zaolbrzymiona i zaminiaturzona jesteś a ja kocham średniaki:loveu::loveu::loveu:

nie chce mi się dziś obrabiać fot z wystawy,bo straszna marnota mi wyszła:roll:ale masz mojego ulubieńca:loveu:

Posted

Doginko słyszałam o sukcesie córuni! I chłopaki też się spisały! Gratulacje :) Zadowolona z werdytków? Bo ja tak chociaż Dirki była druga.
Widziałam cię w ringu ale z daleka bo akurat ja też wchodziłam.

Posted

Qrcze, cioteczki dogociółki - nie mogę cytować:angryy: - nie działa multipost, ani cytat:angryy:
Ariss - fotka Rapera cudowna:loveu:
Weszko, jestem zadowolona z werdyktu względem Rapera, ale Gordonowi mogło lepiej pójść;)
Chiara I na 7 i CWC:multi::multi::multi: - jeszcze jestem w szoku:crazyeye: - nie spodziewałam się, że Chiara wygra, bo Hermiona jest duuuuuuuużo ładniejsza:loveu:
SBD - zaraz się spotkamy na spacerku, to pogadamy:p
Ka-Vanga - uwielbiam białaski;)
Reszcie też dziękuję za gratki i za odwiedzenie fotogalerii:multi::loveu::p:loveu:

Posted

Helga&Ares napisał(a):
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
CWC - ?

CWC = certyfikat na wystawowego championa;) - brakuje nam tylko jednego małego CWC;), Chiarze też:multi:

Posted

Super! Brawo :multi:
Ja głupio zrobiłam że nie zgłosiłam też Dirki na dzisiaj. Też jej brakuje małego CWC i może dzisiaj by dostała choć nie wiem jaki był skład w pieprzakach.

Posted

Doginka napisał(a):
CWC = certyfikat na wystawowego championa;) - brakuje nam tylko jednego małego CWC;), Chiarze też:multi:

dzięki za wyjaśnienie:lol:
oj to trzymam za Was, za to jedno małe CWC:loveu:

Posted

Dziewczynki, nie ja wciąż nie mogę cytować:placz::angryy::mad:

Dzięki Wam za gratki dla Rapcia:loveu::loveu::loveu:
Sędzia - Pan Król pochwalił grooming i w opisie zaznaczył efektowność szaty:multi::multi::multi: - nareszcie:multi::multi::multi:

A tu fotki sznupków z Jesiennej Wystawy;)