Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

osobek napisał(a):
po pierwsze skad wiesz, ze to cena?
po drugie, ja nie widze w takich butach nic niesamowitego.

nie wiem,ale na pewno jest to coś czego nie powinno tam być;)
nie traktuje tego komentarza osobowo,bo nie wiem czyje to nogi,a Ty chyba wiesz:eviltong: ,ale poprostu buty na obcasach nie pasują mi do wystaw i spacerków z psami.Wyobraź sobie osobe wystawiającą wilczaka która biega po ringu w butach na obcasie :roll:jeszcze żeby te buty,miały jakiś inny ten obcas ale szpilka:roll:wiem,że każdy ma prawo ubierać się jak chce i w co chce ale mi nie musi się to podobać...;)

Posted

Co do obcasów i wilczaka - założyć może i można, ale jakoś nie jestem przekonana, że się to przeżyje, jeśli pies uzna, że koniec zajęć i on idzie do domu ;)

Ja ogólnie obcasów nie lubię, chociaż uważam, że wyglądają ładnie na nodze, to nigdy nie nauczyłam się w tym ustrojstwie chodzić normalnie ;)

Posted

Doginka napisał(a):
Ewa uważaj, bo tu szpiegów mamy:cool3:

gdzieś mi zwiał mój jeden post:roll:

nawet jakby osoba na zdjęciu była moją przyjaciółką to bym zdania nie zmieniła:shake:

ja tam nie mam zamiaru się z nikim kłuci:shake:I jeśli jestem na jakimś forum to po to,żeby poznać ludzi,którzy kochają psy,przede wszystkim tą samą rasę i żebym mogła dowiedzieć się więcej i czegoś nauczyć!!!A później przekazać to innym którzy będą zadawać tak głoopie pytania jak czasem ja!!!