sleepingbyday Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 a nas ostanio zwalniali z pracy o 14 z powodu gorąca - plusy instytucji państwowej...:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Doginka']http://images6.fotosik.pl/246/c6bbf73a410236d8.jpg hihi, ale chlopcy tu smiesznie wyszli - jak mini i sredniak ;) super wczasy i foty :) Quote
Doginka Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Kinia']Super foty:) :loveu::loveu::loveu: [quote name='sleepingbyday']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117779 nie wiem, czy umiem, ale założyłam bloga...:oops:. to z tęsknoty za doginką... Wracam w piątek(chyba). Poprosimy ciocię Erię, to zrobi Zosi piękny banerek i podlinkujemy go do blożka;):p [quote name='AnkaG']Ale psy się wyszalaaaaały. I ciotki chyba też. :lol: No ja jeszcze mogłabym poszaleć:cool3::diabloti: [quote name='AnkaG']Kurna jak mam urlop to pogoda się zepsuła. A w pracy miałam w piątek w pokoju 31 stopni. :-( A u nas dziś pada, ale od jutra znow ma być pięknie:p [quote name='sleepingbyday']a nas ostanio zwalniali z pracy o 14 z powodu gorąca - plusy instytucji państwowej...:evil_lol: Ja też tak chcę:razz: [quote name='malawaszka']ahhh szczęściaro cudne fotki :loveu: Dzięki:loveu: [quote name='Ka-Vanga']hihi, ale chlopcy tu smiesznie wyszli - jak mini i sredniak ;) super wczasy i foty :) O qrcze rzeczywiście :crazyeye:- mam średniaka cz-s:evil_lol::loveu: - jedyny na świecie:multi: Quote
Doginka Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Cioteczki, Wszystkie Was poodwiedzam, ale dopiero jak wrocę do Wawki, bo teraz za wolno to wszystko trwa:cool3: Ale macie trochę fotek na otarcie łez:diabloti: Quote
malawaszka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 a Gorduś dalej golasek po słońcu gania :mad: czytałaś co działo sie z Majorem u Panienkibubu? jak się przegrzał Quote
furciaczek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 uwielbiam ta galerie:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='furciaczek']uwielbiam ta galerie:loveu::loveu::loveu: Ja Twoją też, tylko teraz mam neta z blue conect-a i wolno mi chodzi, ale zajrzę do Ciebie jak tylko wrócę:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 http://images6.fotosik.pl/247/7fbfd6338c717628.jpg hahahahah nietoperz w kagańcu :evil_lol: wow ale mewa miała udane polowanko :crazyeye: zignorowałaś mojego posta :obrazic: a ja się martwię o rodzinę Bolusia :lol: Quote
Ka-Vanga Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Doginka napisał(a):O qrcze rzeczywiście :crazyeye:- mam średniaka cz-s:evil_lol::loveu: - jedyny na świecie:multi: hihi jedynego to na pewno nie ;), ale na pewno nielicznego :cool3: ale tu u Was leeeeeeetnio - tez chce na wakacje :placz: Quote
madziamn Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 przepiekne fotki Doginko aż miło zajrzec do Waszej galeryi. Quote
Doginka Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 malawaszka napisał(a):a Gorduś dalej golasek po słońcu gania :mad: czytałaś co działo sie z Majorem u Panienkibubu? jak się przegrzał :crazyeye:przeczytam w Wawce:razz: Nasze sznupki mają na plaży namiocik:p;) malawaszka napisał(a): ...zignorowałaś mojego posta :obrazic: a ja się martwię o rodzinę Bolusia :lol: :crazyeye::hmmmm::ices_bla: Wybacz:modla: Ka-Vanga napisał(a):hihi jedynego to na pewno nie ;), ale na pewno nielicznego :cool3: ale tu u Was leeeeeeetnio - tez chce na wakacje :placz: Ola, jestem przerażona - właśnie wyjęłam z Gordona kleszcza:placz:Był wbity, ale uschnięty - exspot go zabił:razz: - mam nadzieję, że nie był zarażony babeszją:cool3: Quote
Ka-Vanga Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Doginka napisał(a):Ola, jestem przerażona - właśnie wyjęłam z Gordona kleszcza:placz:Był wbity, ale uschnięty - exspot go zabił:razz: - mam nadzieję, że nie był zarażony babeszją:cool3: obserwuj i tyle - hehe chyba niewielu jest z takim "szczesciem" jak ja i moje sabaki do wylapywania tych zakazaonych kleszczy :diabloti: Quote
Recommended Posts