weszka Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Ależ nadmorska sielanka... a ja kwitnę w biurze :( Quote
panienkabubu Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Nie ma to jak przytulanie się z mokruteńkim psem :diabloti: Zazdroszczę tego morza :placz: Ale znając moją Francę, to wypłynęłaby w morze i musiałabym organizować pomoc :evil_lol::evil_lol: Dlatego wolę w góry buahaha:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 ale pięknie!!!!! :mdleje: :loveu::loveu::loveu: a Gordon sobie łysinki nie spali??? Quote
sleepingbyday Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 cześć syrenki morskie wróciłam z mazur, gdzie było boooskoooo. a u zosi przełom. iformacje i zdjęcia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35688&page=44 cmok! ps- ne słyszałam jak wtedy dzwoniłaś, zobaczyłam następnego dnia (bo ja na wakacjach unikam telefonu). pewnie szłaś na spacer - a ja już byłam na mazurach :eviltong:. Quote
Doginka Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='eria']http://images6.fotosik.pl/244/4c67644a9be8d786.jpg Rapcio tu pięknie wyszedł:loveu: Rapcio zawsze pięknie wychodzi:eviltong::diabloti: [quote name='orpha']wam to niezadobrze tam nad tym morzem ?? :diabloti: Nawet bardzo dobrze:loveu: [quote name='weszka']Ależ nadmorska sielanka... a ja kwitnę w biurze :( A mówiłam przyjeżdżaj:eviltong::loveu: [quote name='panienkabubu'] Ale znając moją Francę, to wypłynęłaby w morze i musiałabym organizować pomoc :evil_lol::evil_lol: Dlatego wolę w góry buahaha:evil_lol: Ratowników Ci u nas dostatek;):diabloti: [quote name='malawaszka']...a Gordon sobie łysinki nie spali??? Już spalił:-(, dlatego dzisiaj miał koczowanie na kwaterze:razz: [quote name='ewka i haker']hejo doginko dawaj foty:D:D Zaraz wstawię;) [quote name='sleepingbyday']cześć syrenki morskie wróciłam z mazur, gdzie było boooskoooo. a u zosi przełom. iformacje i zdjęcia: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35688&page=44 cmok! ps- ne słyszałam jak wtedy dzwoniłaś, zobaczyłam następnego dnia (bo ja na wakacjach unikam telefonu). pewnie szłaś na spacer - a ja już byłam na mazurach :eviltong:. Łałłłłłłłłłłł:crazyeye:Zośka pływa, to jak wrócę pójdziemy nad jeziorko w parku i popływa razem z Gordim:loveu: [quote name='madziamn']piękne zdjecia nadmorskie:loveu: No ja myślę, że piękne:cooldevi: Quote
Helga&Ares Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Doginko piękne fotki!!! my też mamy zamiar jechać gdzieś nad morze, ale coś pogoda ma się spsuć:( Quote
Doginka Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Helga&Ares']Doginko piękne fotki!!! my też mamy zamiar jechać gdzieś nad morze, ale coś pogoda ma się spsuć:( Pogoda ma się zepsuć, ale tylko na chwilę;) Quote
Helga&Ares Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Doginka napisał(a):Pogoda ma się zepsuć, ale tylko na chwilę;) mam nadzieję, że masz rację:diabloti::lol::multi::loveu::mad: Quote
ewka i haker Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ale wy macie duzo zdjec z plazy tez takie chce Quote
Doginka Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Helga&Ares napisał(a):mam nadzieję, że masz rację:diabloti::lol::multi::loveu::mad: Wejdź w neta i sprawdź pogodę:p ewka i haker napisał(a):ale wy macie duzo zdjec z plazy tez takie chce To co wkleiłam, to mało, bo nieobrobionych mam ok 3000 fot:diabloti: Quote
Doginka Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='madziamn']piękne fotki doginko Dzięki:loveu: To tak na dobranoc kilka fotek:diabloti: Quote
Recommended Posts