Doginka Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Miało być o pogodzie, a wlazła koza:evil_lol: To może teraz:diabloti: Quote
Doginka Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 I znowu koza:razz: - a może to Gordon???:evil_lol: Tę kozę głaskałyśmy po drodze nad morze:p Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 ehhh...szkoda,że mnie tam nie ma:-(Gasska tęskni za morzem i ja też:roll: a Wy już jutro wracacie????Czy jeszcze zostajecie??? Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 http://images6.fotosik.pl/251/f18156f2c5259b84.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye:zajekurnaaaaabiste:loveu: gdzie Miśka ten tatuaż se walneła:evil_lol:chyba za nisko;) Quote
Doginka Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [quote name='gassira']ehhh...szkoda,że mnie tam nie ma:-(Gasska tęskni za morzem i ja też:roll: a Wy już jutro wracacie????Czy jeszcze zostajecie??? Wracamy w poniedziałek rano;). Muszę z psami lecieć do Karoliny - tylko Ona jest w stanie wyleczyć moje sznupeczki szybciej niż ktokolwiek inny:razz: [quote name='gassira']http://images6.fotosik.pl/251/f18156f2c5259b84.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye:zajekurnaaaaabiste:loveu: gdzie Miśka ten tatuaż se walneła:evil_lol:chyba za nisko;) Miśka ma 2 tatu, jeden na ramieniu(ten za nisko), a drugi na łopatce:p A muszysko z foty urąbało mnie w nogę i jakgdyby nigdy nic usiadło sobie na kocu:angryy::mad: Quote
Doginka Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Czy pies może dostać zapalenia oskrzeli albo płuc????:razz: - boję się o Gordonka, bo on aż się dusi od kaszlu:-( Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 no niestety może:roll: zdjęcie Miśki też bardzo fajne:loveu: Quote
Doginka Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Ewa wybacz, że już do Ciebie nie zajrzę, ale padam ze zmęczenia:razz: Innych też ajmsoruję;) DOBRANOC:p Quote
Doginka Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 gassira napisał(a):no niestety może:roll: Skoro może, to chyba jednak wrócimy w niedzielę, bo Gordon dla mnie jest najważniejszy na świecie:loveu::loveu::loveu: Papapa;) Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Doginka napisał(a):Skoro może, to chyba jednak wrócimy w niedzielę, bo Gordon dla mnie jest najważniejszy na świecie:loveu::loveu::loveu: Papapa;) do mnie zaglądać nie musisz;)ale poszukaj sobie w necie o objawach itp...może coś ciekawego znajdziesz! DOBRANOC Quote
madziamn Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 przepiękne fotki Doginko wszystkie bez wyjątku:loveu: Zdrówka psinkom życzymy. Niech jak najszybciej dojdą do siebie. Quote
ewka i haker Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 super zdjecia miski:D:D\ szybkiego powrotu do zdrowia dla psiutkow Quote
malawaszka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 hahaha ale Miśka jest wariatka :evil_lol: a jaka opalona :crazyeye: trzymam :kciuki: za Gordusia i Rapcia!!! chłopaki mogli sie poprzeziębiać od biegania po gorącej plaży i potem zimna woda Quote
eria Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 no i ta łysa głowa Gordona na pełnym słońcu :roll: niech szybko zdrowieją! Quote
Helga&Ares Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 super fotki, miło popatrzeć ;) trzymam za chłopaczków, nie lubię, jak psy chorują... :( Quote
panienkabubu Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ja też trzymam :kciuki::loveu: Ale wszystko będize dobrze:loveu: Quote
Doginka Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Do wszystkich zajrzę wieczorem:loveu::loveu::loveu: Wróciliśmy wczoraj, bo pieski zamiast zdrowieć bardziej kaszlą. Idziemy dzisiaj do naszego veta:razz: Dziękuję za trzymane kciukaski:loveu: Dlaczego murzyn jest cały czarny, tylko ma dłonie jasne?????????:cool3: Quote
Doginka Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 eria napisał(a):bo się trzyma drążka ? tak to jakoś było ? Prawie - trzymał się drążka jak go wędzili:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts