ewka i haker Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Doginka napisał(a): O matko - ja mam aż 2 ogniki, a jeszcze niedawno miałam niebieskie łapki!!!! gratuluje bo teraz za galerie liczą niestety Quote
Doginka Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Witam Wszystkich może ostatni już raz, bo przenieśli mnie do galerii, a ja chcę być w FB Nie pytali mnie o zdanie, o zgodę, więc skoro nie szanują userów, to ja też mam taką dogomanię w najgłębszym miejscu mojego ciała:eviltong: Będę wpadać może raz na jakiś czas, bo jakby Admin raczył mnie znowu przenieść na Fotoblogi to wrócę:razz: A teraz chcę podziękować, że Was poznałam wirtualnie, a niektórych w realu!:multi:Lubiłam tu być, ale nie lubię jak mną się pomiata!!!!!!!!!!!!!!!!!! ADMINIE zacznij szanować ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::mad: [quote name='eria']ja wszystko mam , tylko ciekawe na jak długo:roll: Ja już też mam;) [quote name='panienkabubu']Stronka uaktualniona:) Dzięki Kasiu - ale został jeszcze Ustroń i Wawka:cool3::p:loveu: [quote name='weszka']Doginko nie martw - przecież to całkiem dobre wyniki, w końcu wszyscy mają doskonałe oceny :lol: A masz duuużo fotek? Mam dużo fot, ale nie zamierzam ich wstawiać, bo jestem wściekła, że moje psy nie mają odpowiedniego Handlera - ja jestem z podwórka i moje psy to pety - to usłyszałam:angryy: A niestety na ringach miniatur tylko pewna grupa osób ma wspaniałe psy!:cool3: - te z podwórka nie mogą liczyć na sprawiedliwą ocenę:eviltong: Z tymi ognikami i postami to coś mieszają, dodali, a dziś widzę że jakoś znów mam mniej postów niż miałam po dodaniu :roll: Niech już się skończą te porządki bo nie dość że atmosfera przez to siada to jeszcze co chwilę coś nie działa :mad: Otuż to:razz: [quote name='AngelsDream']Doginka, to i tak super! Nie ma się co martwić! Głowa do góry. Masz rację - to i tak super, że Gordon jest poprostu naj - jak dla mnie nie ma sobie równych - ma najlepszą sierść, doskonała budowę, jest mocny, zwarty kompactowy, ma piękną, długą głowę, jest króciutki i bardzo proporcjonalny:p:razz::diabloti: [quote name='ewka i haker']gratuluje Dziękuję:loveu: Quote
ewka i haker Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 wiesz nie zostawiaj nas:(:(:( mi nie przeniesli bo mam psa i konia Quote
weszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Doginko nie odchodź :placz: Szkoda tego wszystkiego przez jakąś głupią administrację :mad: Miejmy to w doopie i róbmy swoje :diabloti: bo dobrze nam tu razem (chyba :cool3:) i to się liczy :cool1: Quote
AnkaG Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Doginko nie znikaj z kuzynami !!! Mnie też przenieśli ... Miejsca macie medalowe więc nie ma co włosów rwać. :lol: Quote
Doginka Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 ewka i haker napisał(a):wiesz nie zostawiaj nas:(:(:( mi nie przeniesli bo mam psa i konia weszka napisał(a):Doginko nie odchodź :placz: Szkoda tego wszystkiego przez jakąś głupią administrację :mad: Miejmy to w doopie i róbmy swoje :diabloti: bo dobrze nam tu razem (chyba :cool3:) i to się liczy :cool1: panienkabubu napisał(a):Nie wysłałaś mi żadnego maila?:hmmmm: AnkaG napisał(a):Doginko nie znikaj z kuzynami !!! Mnie też przenieśli ... Miejsca macie medalowe więc nie ma co włosów rwać. :lol: Ka-Vanga napisał(a):I mnie przeniesli tez :shake:. Nie musiałam Was szukać, bo mam subsktypcje:multi: Nas przenieśli:angryy: - miałam się obrazić, ale doszłam do wniosku, że to i tak nic nie da:shake:No i chyba nie umiałabym już żyć bez odwiedzenia Waszych...:hmmmm:blożków:niewiem: jak to teraz nazwać, ale chyba galerii lepiej pasuje:razz: Quote
Doginka Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 I chociaż jest późni i spać mi się zaczyna chcieć, to wstawię kilka foteczek z Ustronia na dobranoc:loveu::p - ach jak ja Was kocham:loveu: Quote
Doginka Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Jak wjeżdżaliśmy do Ustronia to lało, ale za jakieś pół godzinki wyszło słoneczko i już zostało:multi: Quote
Doginka Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Dodam, że te powyżej fotki robione z samochodu przez brudną szybę:razz: Quote
Doginka Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Dobranoc PSIAPSIÓŁKI MOJE:loveu::loveu::loveu::bye::sleeping::sleep2: Quote
panienkabubu Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 No :loveu: Widzę, że Gordon stoi namiejscu, na którym później zaparkowałam samochód :evil_lol: czadowo :evil_lol: Quote
Doginka Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='AngelsDream']Owce - muszę Baajowi pokazać! Pokaż owieczki, to może będzie jakaś pieczeń później:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='panienkabubu']No :loveu: Widzę, że Gordon stoi namiejscu, na którym później zaparkowałam samochód :evil_lol: czadowo :evil_lol: Pilnował miejsca dla Ciebie:diabloti: Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Przyszłam ponabijać sobie posty :diabloti: Fajne masz kundle, tylko dlaczego w rasowej galerii :crazyeye: :evil_lol: Quote
Doginka Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Pysia']Przyszłam ponabijać sobie posty :diabloti: Fajne masz kundle, tylko dlaczego w rasowej galerii :crazyeye: :evil_lol: Cholera, to przodkowie:diabloti::evil_lol: - ale mnie znalazłaś nieeeeeee:diabloti::loveu: Moja madre łapała zające:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts