Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Wszystkich może ostatni już raz, bo przenieśli mnie do galerii, a ja chcę być w FB Nie pytali mnie o zdanie, o zgodę, więc skoro nie szanują userów, to ja też mam taką dogomanię w najgłębszym miejscu mojego ciała:eviltong:
Będę wpadać może raz na jakiś czas, bo jakby Admin raczył mnie znowu przenieść na Fotoblogi to wrócę:razz:
A teraz chcę podziękować, że Was poznałam wirtualnie, a niektórych w realu!:multi:Lubiłam tu być, ale nie lubię jak mną się pomiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ADMINIE zacznij szanować ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::mad:

[quote name='eria']ja wszystko mam , tylko ciekawe na jak długo:roll:
Ja już też mam;)
[quote name='panienkabubu']Stronka uaktualniona:)
Dzięki Kasiu - ale został jeszcze Ustroń i Wawka:cool3::p:loveu:
[quote name='weszka']Doginko nie martw - przecież to całkiem dobre wyniki, w końcu wszyscy mają doskonałe oceny :lol: A masz duuużo fotek?
Mam dużo fot, ale nie zamierzam ich wstawiać, bo jestem wściekła, że moje psy nie mają odpowiedniego Handlera - ja jestem z podwórka i moje psy to pety - to usłyszałam:angryy:
A niestety na ringach miniatur tylko pewna grupa osób ma wspaniałe psy!:cool3: - te z podwórka nie mogą liczyć na sprawiedliwą ocenę:eviltong:
Z tymi ognikami i postami to coś mieszają, dodali, a dziś widzę że jakoś znów mam mniej postów niż miałam po dodaniu :roll: Niech już się skończą te porządki bo nie dość że atmosfera przez to siada to jeszcze co chwilę coś nie działa :mad:
Otuż to:razz:
[quote name='AngelsDream']Doginka, to i tak super! Nie ma się co martwić! Głowa do góry.
Masz rację - to i tak super, że Gordon jest poprostu naj - jak dla mnie nie ma sobie równych - ma najlepszą sierść, doskonała budowę, jest mocny, zwarty kompactowy, ma piękną, długą głowę, jest króciutki i bardzo proporcjonalny:p:razz::diabloti:
[quote name='ewka i haker']gratuluje

Dziękuję:loveu:

Posted

Doginko nie odchodź :placz:
Szkoda tego wszystkiego przez jakąś głupią administrację :mad:
Miejmy to w doopie i róbmy swoje :diabloti: bo dobrze nam tu razem (chyba :cool3:) i to się liczy :cool1:

Posted

ewka i haker napisał(a):
wiesz nie zostawiaj nas:(:(:(
mi nie przeniesli bo mam psa i konia

weszka napisał(a):
Doginko nie odchodź :placz:
Szkoda tego wszystkiego przez jakąś głupią administrację :mad:
Miejmy to w doopie i róbmy swoje :diabloti: bo dobrze nam tu razem (chyba :cool3:) i to się liczy :cool1:

panienkabubu napisał(a):
Nie wysłałaś mi żadnego maila?:hmmmm:

AnkaG napisał(a):
Doginko nie znikaj z kuzynami !!! Mnie też przenieśli ...

Miejsca macie medalowe więc nie ma co włosów rwać. :lol:

Ka-Vanga napisał(a):
I mnie przeniesli tez :shake:.

Nie musiałam Was szukać, bo mam subsktypcje:multi:
Nas przenieśli:angryy: - miałam się obrazić, ale doszłam do wniosku, że to i tak nic nie da:shake:No i chyba nie umiałabym już żyć bez odwiedzenia Waszych...:hmmmm:blożków:niewiem: jak to teraz nazwać, ale chyba galerii lepiej pasuje:razz:

Posted

[quote name='AngelsDream']Owce - muszę Baajowi pokazać!
Pokaż owieczki, to może będzie jakaś pieczeń później:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='panienkabubu']No :loveu:
Widzę, że Gordon stoi namiejscu, na którym później zaparkowałam samochód :evil_lol: czadowo :evil_lol:
Pilnował miejsca dla Ciebie:diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Przyszłam ponabijać sobie posty :diabloti:
Fajne masz kundle, tylko dlaczego w rasowej galerii :crazyeye:
:evil_lol:
Cholera, to przodkowie:diabloti::evil_lol: - ale mnie znalazłaś nieeeeeee:diabloti::loveu:

Moja madre łapała zające:evil_lol::evil_lol::evil_lol: