ariss Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 zgrałaś już foteczki????? jak wyszły?u mnie dopiero się ściągają:razz: Quote
Doginka Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 gassira napisał(a):zgrałaś już foteczki????? jak wyszły?u mnie dopiero się ściągają:razz: Jeszcze nie dotarłam do domu:shake:;) - będę koło 23.00:diabloti: Quote
Doginka Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Helga&Ares napisał(a):dzięki za wyjaśnienie:loveu: ale masa pracy przy tym:cool1: Masa pracy, ale rezultat jaki :siara: Czy Wy też nie możecie edytować swoich postów?:crazyeye: Quote
Elitesse Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 edycja postow zostala usunieta bezterminowo :shake: Quote
Doginka Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Elitesse napisał(a):edycja postow zostala usunieta bezterminowo :shake: A to dlaczego????:crazyeye: Quote
eria Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 kurcze właśnie chciałam u siebie dokleić fotę do posta bo wkleiłam 4 i chciałam piątą a tu brak edycji :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: K********A Quote
Elitesse Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Doginka napisał(a):A to dlaczego????:crazyeye: yyy to juz pytanie do admina :roll: Quote
Doginka Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Elitesse napisał(a):yyy to juz pytanie do admina :roll: A tak w ogóle, to cieszę się, że do nas zajrzałaś:razz::p eria napisał(a):kurcze właśnie chciałam u siebie dokleić fotę do posta bo wkleiłam 4 i chciałam piątą a tu brak edycji :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: K********A Ja byłam cwańsza i nacisnęłam najpierw podgląd wiadomości:diabloti: Quote
Elitesse Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 sobie ogladam fotki z show bo mi sie lepiej laduja niz na esznaucach :eviltong::eviltong: Quote
ariss Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 to masz słodziaka na zachęte!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 http://images6.fotosik.pl/230/04f09bbb6517bad6.jpg jakie proste : O Quote
Doginka Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 gassira napisał(a):to masz słodziaka na zachęte!!!:loveu::loveu::loveu: http://images34.fotosik.pl/313/6f7d3965b23e1efb.jpg Ale cudny :calus:- znam go???:hmmmm::evil_lol::loveu: Quote
ariss Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Doginka napisał(a):Ale cudny :calus:- znam go???:hmmmm::evil_lol::loveu: Znasz!!! To mój nowy nabytek,ale narazie jest jeszcze na przechowaniu;) Quote
AnkaG Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Oooo Doginka Rapcio przeprowadza się do Gassków??? :diabloti: Co będzie z chłopem mieszkać jak taka laska mu się szykuje ... Quote
Doginka Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 gassira napisał(a):Znasz!!! To mój nowy nabytek,ale narazie jest jeszcze na przechowaniu;) :eviltong::cunao::eviltong: AnkaG napisał(a):Oooo Doginka Rapcio przeprowadza się do Gassków??? :diabloti: Co będzie z chłopem mieszkać jak taka laska mu się szykuje ... I do laski będzie wchodził na drabinkę:evil_lol::diabloti::evil_lol: Quote
AnkaG Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Już ty się nie martw sama mu sie podłoży :evil_lol: Quote
Doginka Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 AnkaG napisał(a):Już ty się nie martw sama mu sie podłoży :evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: - mój Rapcio idzie na psiego księdza:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - będzie żył w celibacie:eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts