Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']hahah bez ogona i uszu :evil_lol:

hahaha świetne porównanie!!!

Doginko a może Ty znasz kogoś z dogomaniaków kto mieszka na Solcu i mógłby zrobić wizytę przedadopcyjną?[/quote]

ja nie mieszkam na solcu, ale blisko, mogę się przejść, tylko najwcześniej w poniedziałek. ewentualnie w piątek, ale dopiero ok 19.00. ew. kontakt na priv ze szczegółami, jak byś chciała.

Posted

[quote name='Doginka']Ja będę o 12, ale sznupy cz-s idą dopiero o 12.50:razz:[/quote]

eee a skad ci sie ta godzina wziela ? :niewiem::hmmmm:

[IMG]http://img151.imageshack.us/img151/6384/ringwv0.png[/IMG]

Posted

[quote name='Elitesse']eee a skad ci sie ta godzina wziela ? :niewiem

[URL]http://img151.imageshack.us/img151/6384/ringwv0.png[/URL][/quote]
Jakwcześniej wchodziłam w plan sędziowania to była 12.50:crazyeye: - musieli zmienić:razz:Dzięki za tę uwagę, bo pojechalibyśmy na 12.00 i byłoby po filipku;)
[quote name='sleepingbyday']ja nie mieszkam na solcu, ale blisko, mogę się przejść, tylko najwcześniej w poniedziałek. ewentualnie w piątek, ale dopiero ok 19.00. ew. kontakt na priv ze szczegółami, jak byś chciała.[/quote]
Ola, możemy tam razem pojechać:p
[quote name='Ka-Vanga']Czesc ,

hehe jaki slodki maly gryzon .[/quote]
Kazałam jej 2 miesiące temu obciążyć uszka, żeby nie stały jak u zająca, ale mała Łucja zadecydowała, że takie mają zostać i tak zostawili:angryy: Mój braciszek stwierdził, że to Łucji pies i Ona decyduje:angryy: - A taką ma piękną główkę ta suczka,żeby nie te uszy:loveu:

[SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]Cholerne emotki! - musiałam ciachnąć[/COLOR]:angryy:[/SIZE]

Posted

[quote name='furciaczek']Rozkoszna jest:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
Jest jest i rozkosznie gryzie - wszystkich oprócz łucji:razz:
[quote name='ewka i haker']siwtna ta mala ona ma rodowdow
...[/quote]
Ta mała jest z pseudohodowli:angryy:I miała być wielkości Yorka w/g pseudohodowcy:mad:
Ech...kłóciłam się z rodzinką o to, ale na wsi jest takie zacofanie:shake::-o

Posted

[quote name='Tinka:)']takie dwa małe białe puchate szczeniaczki z wystawy :razz:[/quote]
Aaaaaaaa, babka sprzedawała je przed wystawą:angryy:Ale kuleczki słodkie:loveu:

Posted

[quote name='Doginka']Aaaaaaaa, babka sprzedawała je przed wystawą:angryy:Ale kuleczki słodkie:loveu:[/quote]
pokazywała jakąś karteczkę z yorkami, może to te ''nowe odmiany'' których sie teraz namnożyło...:roll:

Posted

[quote name='Tinka:)']pokazywała jakąś karteczkę z yorkami, może to te ''nowe odmiany'' których sie teraz namnożyło...:roll:[/quote]
Aqrat ta pani miała i Yorki i bolończyki, a na kartce reklamowała swoją hodowlę - hyba ANITAS:hmmmm:

Posted

Dziki mały nietoperek :evil_lol:
Ale ta to kłapie od razu, a Keysi jak była młoda to ktoś podchodził, ona dała się pogłaskać, ktoś sie nachylał a ona wyskok i kłapnięcie z charkotem przed samym nosem ... Przyjemniutka była.

U wetów miała przezwisko zołza.:evil_lol:

Ugryzła dwie fryzjerki, mojego brata ...

Moje pieski są słodkie. Kiedys był u nas znajomy. Stwierdził, że psów się nie boi. One siedziały pod stołem (trzy bo nie było jeszcze Nuki) - zaczął je na niby drażnic. Do dzisiaj nie wiemy która go rąbneła w rekę co pod stołem była. :diabloti:

Posted

[quote name='Helga&Ares'][URL]http://images6.fotosik.pl/222/4f6cb22ce18d0d23.jpg[/URL]
a to to małe to skąd jest?[/quote]
Ze wsi:evil_lol::diabloti:
[quote name='łapeczek']sliczna jest ...
a ten malutki szczeniaczek to co to jest ???[/quote]
Ten malutki to wiejski kundelek:loveu:
[quote name='weszka']Ale uszak! Śmiesznota. A te maluchy to co z nimi będzie??? Do wydania czy zostają tam gdzie są?[/quote]
Jeszcze nie wiem, zapytam się cioci;)
[quote name='AnkaG']Dziki mały nietoperek :evil_lol:
Ale ta to kłapie od razu, a Keysi jak była młoda to ktoś podchodził, ona dała się pogłaskać, ktoś sie nachylał a ona wyskok i kłapnięcie z charkotem przed samym nosem ... Przyjemniutka była.

U wetów miała przezwisko zołza.:evil_lol:

Ugryzła dwie fryzjerki, mojego brata ...

Moje pieski są słodkie. Kiedys był u nas znajomy. Stwierdził, że psów się nie boi. One siedziały pod stołem (trzy bo nie było jeszcze Nuki) - zaczął je na niby drażnic. Do dzisiaj nie wiemy która go rąbneła w rekę co pod stołem była. :diabloti:[/quote]
Majka kłapie zębami tylko jak się ją chce na ręce wziąć:razz::angryy:, a tak to jest przesłodka:loveu:Pogryzła mnie jak ją strzygłam, bo oczywiście niewystawowa to pod maszynkę poszła:razz: - No cóż, ciocia Sylvia się postarała(mam nadzieję, że wygląda jak sznaucer po moim strzyżeniu):cool3:

Posted

a kiedy idą średnie czarne???Ja niedostałam jeszcze potwierdzenia:angryy:pewnie będziemy odbierać na miejscu:roll:
Sylwia,biore wielki namiot,więc trochę cienia będzie:razz:

Posted

[quote name='gassira']a kiedy idą średnie czarne???Ja niedostałam jeszcze potwierdzenia:angryy:pewnie będziemy odbierać na miejscu
Sylwia,biore wielki namiot,więc trochę cienia będzie[/quote]
Na stronie Krakowa jest już plan sędziowania - ja teraz nie sprawdzę, bo jeszcze nie dotarłam do domku:shake:, ale jak wrócę to sprawdzę.
A chętnie się z Wami rozstawimy - nie będę musiała swojego namiociku rozstawiać:razz:ale najpierw muszę uprzedzić mojego dzikusa Jarka:diabloti: - bo to odludek jest:angryy:
A potwierdzenie dostałam w poniedziałek;)

Napisał [B]weszka[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10384106#post10384106"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]... A te maluchy to co z nimi będzie??? Do wydania czy zostają tam gdzie są?[/I]

[B]Szczeniaczki są do wydania za 4 tygodnie - będą odrobaczone;)[/B]
[B][U]Pomóżcie znaleźć dla nich domki, bo inaczej trafią na łańcuch:placz:[/U][/B]
[B]Są 2 - piesek i suczka - urosną tak gdzieś do kolana - mama trochę przypomina spaniela:p[/B]

[URL]http://images6.fotosik.pl/222/4f6cb22ce18d0d23.jpg[/URL]

[URL]http://images6.fotosik.pl/222/4d3c925bdd211cdc.jpg[/URL]

Posted

[quote name='panienkabubu']Doginka, wrzucałas jakieś zdjecia bernardynow z Kalisza?:cool3: Czy mi umknelo?:evil_lol:[/quote]
Nie robiłam fot bernardynom, bo nie widziałam żadnego:shake: - widocznie wystawiały się w tym samym czasie co my:razz:

Posted

[quote name='gassira']a kiedy idą średnie czarne???Ja niedostałam jeszcze potwierdzenia:angryy:pewnie będziemy odbierać na miejscu:roll:
Sylwia,biore wielki namiot,więc trochę cienia będzie:razz:[/quote]

[B]Gas[/B] olbrzymy startuja o 12 a popieprzone srednie o 13;10 - czarnuchy sa pomiedzy :lol:

Posted

Zaczynamy się po malutku szykować na Kraków;)Już zaczynam łapać malusieńkiego stresika:diabloti::razz:
Obydwa moje kundle mają ładną konkurencję:cool3: - po 5 psów w klasie otwartej i championów:razz:
TRZYMAJCIE KCIUKI:loveu:

Posted

[quote name='Doginka']Zaczynamy się po malutku szykować na Kraków;)Już zaczynam łapać malusieńkiego stresika:diabloti::razz:
Obydwa moje kundle mają ładną konkurencję:cool3: - po 5 psów w klasie otwartej i championów:razz:
TRZYMAJCIE KCIUKI:loveu:[/QUOTE]
Dacie radę! Wiem to:razz::loveu:
SZCZYMAM mocno:cool3: