Elitesse Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Doginka dobrze ze tylko karty sie polamaly :cool3: Quote
Doginka Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Elitesse napisał(a):Doginka dobrze ze tylko karty sie polamaly :cool3: A co się jeszcze miało połamać:crazyeye::cool3: weszka napisał(a):Fajna para ten chłopczyk i olbrzymek :) Super para. Olbrzymek nie chciał z Pańcią biegać - odstawiał szopki:evil_lol: i Agnieszka poszła po posiłki, bo sędzia zasugerował, że to piękny pies i bardzo chce go ocenić i że może pies pójdzie z kimś innym:diabloti: - i poszedł:multi::loveu: Quote
Ka-Vanga Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Doginka napisał(a):Super para. Olbrzymek nie chciał z Pańcią biegać - odstawiał szopki:evil_lol: i Agnieszka poszła po posiłki, bo sędzia zasugerował, że to piękny pies i bardzo chce go ocenić i że może pies pójdzie z kimś innym:diabloti: - i poszedł:multi::loveu: no wlasnie zdzwilam sie, ze Alek wystawia Czakiego, bo zwykle Aga to robila kiedy nastepne fotki :cool3: Quote
Doginka Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='ewka i haker']super a chlopiec super sobie radzi Pewnie, że super:multi: [quote name='Ka-Vanga']no wlasnie zdzwilam sie, ze Alek wystawia Czakiego, bo zwykle Aga to robila kiedy nastepne fotki :cool3: Fotki straszne, ale co mi tam - wstawię;) Quote
Doginka Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 PRAWDA, że moje pieski są super?:cool3::diabloti::loveu: Rapciowi na USTROŃ muszę poprawić jedną łapkę;-) Quote
Elitesse Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 http://images6.fotosik.pl/224/fa5943a4c9c6b259.jpg moj TZ i moja doopka w tle :evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='ewka i haker']ile sznupow i GAska I wiele innych znajomych piesowatych:loveu: [quote name='Elitesse']moj TZ i moja doopka w tle Chyba gdzieś będziesz na pierwszym planie:diabloti:;) Quote
eria Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 olbrzymiasteeeeeeeee :loveu::loveu::loveu: ten mój misiocyt to jest kruszynka :D Quote
Doginka Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='eria']olbrzymiasteeeeeeeee :loveu::loveu::loveu: ten mój misiocyt to jest kruszynka :D Niooooooo, te są naprawdę olbrzymie:loveu: Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 czernysze :loveu::loveu::loveu: olbrzymki :loveu::loveu::loveu: i ten chłopaczek z olbrzymkiem rewelka!!!!:loveu: Quote
Doginka Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 I taki mały, słodki Gawrosz wpadł mi w obiektyw:diabloti::loveu:;) Quote
Recommended Posts