Doginka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='eria']Ale fajny benio :loveu::loveu::loveu: i Gordon na szklanym stoliku hihi Eeeeeeee no, tylko szybka szklana, bo stolik drewniany:diabloti: [quote name='ewka i haker']http://images6.fotosik.pl/219/9252a192ad5be83e.jpg pieknie na stole:D:D Do zdjęcia tylko:diabloti: [quote name='Cheritka']Towarzystwo masz fajne, ale może wreszcie przyjedziecie do nas na spacer :roll: Przyjadę i to specjalnie do Ciebie, bo mam interesa:loveu:Ale najpierw muszę załatwić wszystkie sprawy przed wyjazdem na morze;) - mam telefon do Ciebie, to w razie czego dryndnę:p Quote
malawaszka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Doginka'] Droga:angryy:Fryzjerka wzięła 50 zł:razz: e tam droga - ja też tyle płaciłam, więc jak na Wawskie ceny to nie drogo:razz: http://images6.fotosik.pl/219/5c45801cbd8a0a66.jpg :turn-l: a Gasskowej zasłaniałaś dekolt :evil_lol: Quote
weszka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Kawał :D:D:D Może to sposób na dostatnie życie :diabloti: Ale Gordoniasty elegancko ufryzowany :loveu: Ja muszę coś z Dirki zrobić ale nie będzie lekko :roll: Quote
Doginka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='malawaszka'] :turn-l: a Gasskowej zasłaniałaś dekolt [/quote] Gasskowej nie pytałam o pozwolenie, a Marzenka wyraziła zgodę na publikację fotek:razz::evil_lol: - nie zauważyłam tego:evil_lol: [quote name='weszka']Ale Gordoniasty elegancko ufryzowany :loveu: Ja muszę coś z Dirki zrobić ale nie będzie lekko :roll:[/quote] Qrcze, w tym problem, że łap nie umiem lepiej zrobić, a w przyszły weeckend wystawa:placz: Quote
łapeczek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Witamy sie w poniedzialek ... i czekamy na jakies nowinkowe foteczki xD Quote
Doginka Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 No dobra wklejam trochę nowinkowych fotek - jakość gorsza, bo już wieczór się robił:diabloti: Quote
Doginka Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Robiłam porządek w szafce Domiśki i znalazłam takie cuś:diabloti: Nie mam żadnych wątpliwości - to RAPER:evil_lol: Quote
Doginka Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Macie jeszcze jakieś resztki z Kalisza:diabloti: Quote
panienkabubu Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Opowieść o starszej damie i jajach zajebista :loveu; Benio ładniusi :loveu: Quote
Recommended Posts