Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
łomatko aż tak?współczuję - ja kicham i smarkam czasem jak nakręcona, ale nie jest aż tak źle, żebym nie mogła chodzić - to by był straszny dramat jakbym nie mogła się szwędać po moich łąkach kochanych na wsi :shake:

no właśnie to wszystko jest dziwne,bo na wsi jak byliśmy na weeken to nie miał uczulenia,a w Warszawie to jakaś masakra jest:roll:

ale jak koszą trawkę to świetnie:multi::multi::multi:

Posted

gassira napisał(a):
no właśnie to wszystko jest dziwne,bo na wsi jak byliśmy na weeken to nie miał uczulenia,a w Warszawie to jakaś masakra jest:roll:

ale jak koszą trawkę to świetnie:multi::multi::multi:

Już skosili trawkę:multi::multi:;)
ewka i haker napisał(a):
ile tu pieknych zdjec:loveu::loveu:
ta sprawa z miska okropna:angryy:

Okropna, ale pożądnie załatwiona - dziewuchy mają sprawę w sądzie dla nieletnich:multi:

Dostałam dzisiaj zdjęcia córci Raperka z nowego domku, ale ich jakość jest trochę kiepska. Niemniej jednak 2 fotki są:multi:

Posted

[quote name='panienkabubu']A to szczeniaki już są w nowych domach?
Ale ten czas leci :mdleje:

Wow! Jak załatwiłaś tą sprawę?
Nie ja załatwiłam, tylko dyrektorka szkoły, bo te dziewczyny już nie pierwszy raz znęcały się nad słabszymi dziećmi:angryy:

A to fotki suni - jeszcze nie wiem, która to, dlatego nie podaję imienia;)
Fotki robiła chyba osoba nie za bardzo umiejąca obchodzić się aparatem, ale trudno, dobre i cokolwiek:p

Posted

Sorki wielkie Kochane(Kochani), ale dziś już nic nikomu nie odpowiem, bo padam na pysk:diabloti: - 2 psy zrobione, już dziś:razz: ja też będę zrobiona i dopiero jutro będę miała chwilkę wytchnienia przed podróżą do LUBLINA:multi::multi::multi:
DOBRANOC;)