Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ooo !!! nieopitolony szitsiak ! :loveu::loveu::loveu: takie widoki to bardzo rzadkie, shih tzu na łące i w dodatku w futerku :loveu::loveu: dopiero oprócz Fruzi od Zuzolandii to drugiego takiego widzę

Posted

szkoda,że się minełyśmy ale jak trawe Wam skoszą to Marcina zmolestuje,żebyśmy do Was pojechali:razz:

To ja ładnie proszę Miśkę o Gasske modelinową:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='eria']ooo !!! nieopitolony szitsiak ! :loveu::loveu::loveu: takie widoki to bardzo rzadkie, shih tzu na łące i w dodatku w futerku :loveu::loveu: dopiero oprócz Fruzi od Zuzolandii to drugiego takiego widzę
U nas jest kilka takich nieopitolonych:razz:
[quote name='Helga&Ares']ale tu soczyście:loveu:
:loveu:
[quote name='gassira']szkoda,że się minełyśmy ale jak trawe Wam skoszą to Marcina zmolestuje,żebyśmy do Was pojechali:razz:

To ja ładnie proszę Miśkę o Gasske modelinową:loveu::loveu::loveu:
Szkoda, że się minęłyśmy dzisiaj:-(
A Dominika powiedziała, że zrobi Gassirkę z modeliny, ale dopiero jak już będą wystawione stopnie na zakończenie roku szk.;)
[quote name='ewka i haker']piekny piesek zrobiony przez miske
a co jej sie stalo w dominice w reke
Rękę wykręciły Miśce dziewuszyska z mafii szkolnej:angryy::mad::mad:I ja tego tak nie zostawię - już powiadomiłam dyrektorkę i pedagoga szkolnego i sprawa już jest załatwiana:cool3:

Trochę foteczek:p

Posted

[quote name='AnkaG']Ach te chłopaki,:lol: takie towarzyskie psiury.
Byłam dziś dumna z Gordonka - pięknie obronił szczeniaczka przed innym psem. Mój Gorduś jest baaaaaaaaardzo opiekuńczy w stosunku do szczeniaczków i suczek:loveu::loveu::loveu: