Doginka Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Helga&Ares'] http://images6.fotosik.pl/205/8e965ab4ebca3638.jpg ale śliczniasty! To jest mały SPOKO:loveu: Quote
Helga&Ares Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 http://images6.fotosik.pl/205/083dee01c3d5300f.jpg a to co ma być?:evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Raper spraił kocówę małemu za to włażenie na plecy:mad:, ale nie zdążyłam zrobić fotki:shake:Ale ta kocówa to taka nie groźna - Rapcio położył małego SPOKO na plecki i przytrzymał go chwilkę, a potem puścił:diabloti: Za to Gordonek był w stosunku do maluszka bardzo opiekuńczy - bronił go przed wszystkimi psami i nawet poturbował jednego kundelka, który był zbyt namolny:mad: Quote
Doginka Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Helga&Ares']http://images6.fotosik.pl/205/083dee01c3d5300f.jpg a to co ma być?:evil_lol::evil_lol: A to próba dominacji - mały chciał pokazać Raperowi jaki jest wielki, ale się przeliczył:razz: Quote
malawaszka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 aaa jaki słodki Spoko :loveu: i jakie ma spoko imię :evil_lol: a ten Shar-pei to jakiś wyłysiały? Quote
ariss Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 niech koszą to trawsko:mad:bo zdecydowanie brakuje tam Gasskowej mordki;) Quote
Doginka Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='malawaszka']aaa jaki słodki Spoko :loveu: i jakie ma spoko imię :evil_lol: a ten Shar-pei to jakiś wyłysiały? To była panienka, ale tylko przelotem - widziałam ją pierwszy raz, więc nic nie wiem:razz::shake: [quote name='panienkabubu']No to powodzenia w Lublinie :loveu: Tfu Tfu Tfu na psa urok - i :cunao:3x obrót i pluję przez lewe ramię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - ale Raper z Albertem nie ma szans:placz: Sorki, że już dziś Was wszystkich nie odwiedzę, ale nie daję rady:sleep::sleeping::sleep2: Jeszcze tylko wrzucę kilka fot SPOKO i mówię DOBRANOC:user::p Quote
Doginka Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='malawaszka']aaa jaki słodki Spoko :loveu: i jakie ma spoko imię :evil_lol: a ten Shar-pei to jakiś wyłysiały? To była panienka, ale tylko przelotem - widziałam ją pierwszy raz, więc nic nie wiem:razz::shake: [quote name='panienkabubu']No to powodzenia w Lublinie :loveu: Tfu Tfu Tfu na psa urok - i :cunao:3x obrót i pluję przez lewe ramię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - ale Raper z Albertem nie ma szans:placz: Sorki, że już dziś Was wszystkich nie odwiedzę, ale nie daję rady:sleep::sleeping::sleep2: Jeszcze tylko wrzucę kilka fot SPOKO i mówię DOBRANOC:user::p Quote
Doginka Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='gassira']niech koszą to trawsko:mad:bo zdecydowanie brakuje tam Gasskowej mordki;) Trawę dziś zaczęli kosić:multi:;) Quote
malawaszka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 a czemu Gasski mogą przyjechać tylko na skoszoną trawkę? :hmmmm: pomyślałby kto, że takie damy :evil_lol::eviltong:;) Quote
ariss Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 malawaszka napisał(a):a czemu Gasski mogą przyjechać tylko na skoszoną trawkę? :hmmmm: pomyślałby kto, że takie damy :evil_lol::eviltong:;) Bo Tz ma bardzo silną alergię i dostaje bardzo mocnego uczulenia na takiej nie skoszonej:shake: Quote
malawaszka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 gassira napisał(a):Bo Tz ma bardzo silną alergię i dostaje bardzo mocnego uczulenia na takiej nie skoszonej:shake: łomatko aż tak?współczuję - ja kicham i smarkam czasem jak nakręcona, ale nie jest aż tak źle, żebym nie mogła chodzić - to by był straszny dramat jakbym nie mogła się szwędać po moich łąkach kochanych na wsi :shake: Quote
Doginka Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Ja za to dostałam strasznego uczulenia od słońca:placz::angryy: - w niedzielę wystawa, a ja jestem cała w takiej czerwonej pokrzywce:placz: - już wolę kichać od nieskoszonej trawy:diabloti: Ale Ewcia - koszą trawę!!!!:multi::multi::multi: A to jeszcze fotki Spoko:loveu: - tradycja musi być zachowana, dlatego ufociłam w odpowiedniej do tej galerii czynności:evil_lol: Quote
Doginka Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 I pilnowaciel małych piesków:loveu::diabloti::mad: Quote
Recommended Posts