Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Raper spraił kocówę małemu za to włażenie na plecy:mad:, ale nie zdążyłam zrobić fotki:shake:Ale ta kocówa to taka nie groźna - Rapcio położył małego SPOKO na plecki i przytrzymał go chwilkę, a potem puścił:diabloti:
Za to Gordonek był w stosunku do maluszka bardzo opiekuńczy - bronił go przed wszystkimi psami i nawet poturbował jednego kundelka, który był zbyt namolny:mad:

Posted

[quote name='malawaszka']aaa jaki słodki Spoko :loveu: i jakie ma spoko imię :evil_lol:

a ten Shar-pei to jakiś wyłysiały?
To była panienka, ale tylko przelotem - widziałam ją pierwszy raz, więc nic nie wiem:razz::shake:
[quote name='panienkabubu']No to powodzenia w Lublinie :loveu:
Tfu Tfu Tfu na psa urok - i :cunao:3x obrót i pluję przez lewe ramię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - ale Raper z Albertem nie ma szans:placz:

Sorki, że już dziś Was wszystkich nie odwiedzę, ale nie daję rady:sleep::sleeping::sleep2: Jeszcze tylko wrzucę kilka fot SPOKO i mówię DOBRANOC:user::p

Posted

[quote name='malawaszka']aaa jaki słodki Spoko :loveu: i jakie ma spoko imię :evil_lol:

a ten Shar-pei to jakiś wyłysiały?
To była panienka, ale tylko przelotem - widziałam ją pierwszy raz, więc nic nie wiem:razz::shake:
[quote name='panienkabubu']No to powodzenia w Lublinie :loveu:
Tfu Tfu Tfu na psa urok - i :cunao:3x obrót i pluję przez lewe ramię:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - ale Raper z Albertem nie ma szans:placz:

Sorki, że już dziś Was wszystkich nie odwiedzę, ale nie daję rady:sleep::sleeping::sleep2: Jeszcze tylko wrzucę kilka fot SPOKO i mówię DOBRANOC:user::p

Posted

malawaszka napisał(a):
a czemu Gasski mogą przyjechać tylko na skoszoną trawkę? :hmmmm: pomyślałby kto, że takie damy :evil_lol::eviltong:;)

Bo Tz ma bardzo silną alergię i dostaje bardzo mocnego uczulenia na takiej nie skoszonej:shake:

Posted

gassira napisał(a):
Bo Tz ma bardzo silną alergię i dostaje bardzo mocnego uczulenia na takiej nie skoszonej:shake:

łomatko aż tak?współczuję - ja kicham i smarkam czasem jak nakręcona, ale nie jest aż tak źle, żebym nie mogła chodzić - to by był straszny dramat jakbym nie mogła się szwędać po moich łąkach kochanych na wsi :shake:

Posted

Ja za to dostałam strasznego uczulenia od słońca:placz::angryy: - w niedzielę wystawa, a ja jestem cała w takiej czerwonej pokrzywce:placz: - już wolę kichać od nieskoszonej trawy:diabloti:

Ale Ewcia - koszą trawę!!!!:multi::multi::multi:

A to jeszcze fotki Spoko:loveu: - tradycja musi być zachowana, dlatego ufociłam w odpowiedniej do tej galerii czynności:evil_lol: