Doginka Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 gassira napisał(a):fotka oka super wyszła:loveu: Dzięki:multi::loveu: Nawet nie myślałam, że ten S5IS jest taki szybki:p :multi::multi::multi: - foty w ruchu robi zajefajnie:multi::loveu: Quote
malawaszka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Doginka napisał(a): Rękę wykręciły Miśce dziewuszyska z mafii szkolnej:angryy::mad::mad:I ja tego tak nie zostawię - już powiadomiłam dyrektorkę i pedagoga szkolnego i sprawa już jest załatwiana:cool3: :crazyeye: :mdleje: jak to? jakiej mafii?? rany ten świat się niedługo skończy :shake: fajoski ten sznupek z modeliny :loveu: a Dominika to Twój klon - i nie mogę się napatrzeć jak ona się rozwija - z takiego słodkiego dzieciaka robi się śliczna panna :loveu: Quote
Doginka Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 malawaszka napisał(a)::crazyeye: :mdleje: jak to? jakiej mafii?? rany ten świat się niedługo skończy :shake: fajoski ten sznupek z modeliny :loveu: a Dominika to Twój klon - i nie mogę się napatrzeć jak ona się rozwija - z takiego słodkiego dzieciaka robi się śliczna panna :loveu: 3 dziewuchy z innej klasy zaciągnęły Miśkę podstępem na boisko za szkołą i zaczęły się nad Nią pastwić i przy okazji wykręciły Jej nadgarstek, a później chciały zakopać Dominikę w takim dole. Dzieciak przyszedł do domu cały w piachu:angryy: Dlatego od razu rozpętałam burzę i zastanawiam się, czy tego nie zgłosić na policję:mad::mad::mad: Quote
ariss Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Doginka napisał(a):3 dziewuchy z innej klasy zaciągnęły Miśkę podstępem na boisko za szkołą i zaczęły się nad Nią pastwić i przy okazji wykręciły Jej nadgarstek, a później chciały zakopać Dominikę w takim dole. Dzieciak przyszedł do domu cały w piachu:angryy: Dlatego od razu rozpętałam burzę i zastanawiam się, czy tego nie zgłosić na policję:mad::mad::mad: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:dajcie spokuj:shake::angryy::angryy::angryy:ja bym zgłaszała,bo szkoła może je pewnie tylko zawiesić więc im to na ręke,a szkołe i tak pewnie w terminie skończą no i gdzie tu kara:shake: i odpowiedzialność za własne czyny!!! Quote
malawaszka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Doginka napisał(a):3 dziewuchy z innej klasy zaciągnęły Miśkę podstępem na boisko za szkołą i zaczęły się nad Nią pastwić i przy okazji wykręciły Jej nadgarstek, a później chciały zakopać Dominikę w takim dole. Dzieciak przyszedł do domu cały w piachu:angryy: Dlatego od razu rozpętałam burzę i zastanawiam się, czy tego nie zgłosić na policję:mad::mad::mad: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: no w głowie się nie mieści!!! pewnie małe brzydule zazdrosne o Dominikę :diabloti: wrrr aż mi się cos robi na myśl, że w takim świecie mam mieć dzieci :shake: Quote
Doginka Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 gassira napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:dajcie spokuj:shake::angryy::angryy::angryy:ja bym zgłaszała,bo szkoła może je pewnie tylko zawiesić więc im to na ręke,a szkołe i tak pewnie w terminie skończą no i gdzie tu kara:shake: i odpowiedzialność za własne czyny!!! malawaszka napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: no w głowie się nie mieści!!! pewnie małe brzydule zazdrosne o Dominikę :diabloti: wrrr aż mi się cos robi na myśl, że w takim świecie mam mieć dzieci :shake: eria napisał(a):Doginka nie odpuścić !! zgłoś to na policję !! Dyrektorka szkoły bardzo mnie prosiła, żeby tym razem nie zgłaszać na policję, bo Ona już powzięła środki dyscyplinarne i te dziewuchy bardzo przepraszały i obiecały, że to się już nigdy nie powtórzy. Rodzice powiadomieni, oceny ze sprawowania obniżone i nagana pisemna w dzienniku i jeszcze coś tam, ale już nie chce mi się do tego wracać:razz: A te dziewuchy to takie wielkie w porównaniu z Miśką szkaradne 3 grubaski:mad::mad::mad: - zapowiedziałam im, że jak coś zrobią Dominice, to tym razem na 100% zgłoszę na policję:mad: - Widać było, że się jednak wystraszyły:cool3::diabloti: Quote
Helga&Ares Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Doginka napisał(a):3 dziewuchy z innej klasy zaciągnęły Miśkę podstępem na boisko za szkołą i zaczęły się nad Nią pastwić i przy okazji wykręciły Jej nadgarstek, a później chciały zakopać Dominikę w takim dole. Dzieciak przyszedł do domu cały w piachu:angryy: Dlatego od razu rozpętałam burzę i zastanawiam się, czy tego nie zgłosić na policję:mad::mad::mad: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: łomatko co za..........:angryy: ja bym zgłaszała:angryy::mad: :crazyeye::crazyeye: Quote
panienkabubu Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 SZNAUCER MINIATUROWY - CZARNO-SREBRNE PSY mł - 2 p - 1 otw - 2 ch - 1 SUKI sz - 1 mł - 3 posr - 3 otw - 1 wet - 1 to na Lublin :p Quote
Doginka Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Helga&Ares']:crazyeye: łomatko co za..........:angryy: ja bym zgłaszała:angryy::mad: :crazyeye: Te dziewuchy mają już sprawę w sądzie o znęcanie się nad słabszymi uczniami i to co teraz zrobiły pani dyrektor doda do akt:multi::mad: [quote name='panienkabubu']SZNAUCER MINIATUROWY - CZARNO-SREBRNE PSY mł - 2 p - 1 otw - 2 ch - 1 SUKI sz - 1 mł - 3 posr - 3 otw - 1 wet - 1 to na Lublin :p Dzięki Kasiu - znałam stawkę już od wczoraj;) Otwarta - ja i Karolina L., czyli Raper i Albert Karoli, a w championach tylko mój Gordon:cool3: A tu kilka foteczek na dobranoc:p Quote
Helga&Ares Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 http://images6.fotosik.pl/205/6793862e1fc94c42.jpg :crazyeye::evil_lol::evil_lol::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Doginka Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Kilka fot będzie rozmazanych, ale nie mam siły ich segregować - wrzucam jak leci:razz: DOBRANOC;) Quote
Doginka Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Helga&Ares']http://images6.fotosik.pl/205/6793862e1fc94c42.jpg :crazyeye::evil_lol::evil_lol::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: No co:eviltong:Cenzura musi być:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Doginka']No co:eviltong:Cenzura musi być:evil_lol: no a jak:evil_lol: http://images6.fotosik.pl/205/8e965ab4ebca3638.jpg ale śliczniasty! Quote
Recommended Posts