Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Gass, ja Ci nagrałam wszystkie fotki na płytę CD;) - będę ją nosić w plecaku na wypadek naszego kolejnego przypadkowego spotkania:evil_lol:;)
Cały czas zachwycam się foteczką moich sznupków:crazyeye::loveu::loveu::loveu:
http://images33.fotosik.pl/227/25f6e999cc1f5d3d.jpg
Ale super złapałaś Gordusia:loveu::multi:

ja to dopiero w poniedziałek będą tam mogła pojechać,jak Tz uda mi się wyciągnąć...bo tak bym musiała i metrem i tramwajem dojeżdzać...:roll:

ale bardzo chętnie się z Tobą spotkać:loveu:...to i ja postaram nagrać Ci się płytkę..:cool3:

mam jeszczę taką..ale mało ostra wyszła:oops:

:loveu:

Posted

[quote name='gassira']błahahahh....zdecyduj się kobieto:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mi się kolorki podobają...ale jak zwykle do ostrości się czepiam:roll:
No co - miałam monitor w laptopie za bardzo nasycony:evil_lol::diabloti:
Teraz też w laptosiu oglądam, bo nie wracam do domciu:shake: - wiem, że miałam Ci na PW dać pewnw rady, ale jednak zrobię to jak już będziesz miała PS po polsku;)

Teraz idę na spacerek ze sznupami, a później mamcia pościeli łóżeczko i smacznie sobie zasnę:p

Posted

będę cierpliwie czekać:p

ale o tej godzinie na spacer:crazyeye:Gass już dawno śpi i ja też zaraz wskakuje do wyrka:razz:

a kto mi foty robił:mad::evil_lol:ja też Cię uwieczniłam:cool3:

Posted

gassira napisał(a):
będę cierpliwie czekać:p

ale o tej godzinie na spacer:crazyeye:Gass już dawno śpi i ja też zaraz wskakuje do wyrka:razz:

a kto mi foty robił:mad::evil_lol:ja też Cię uwieczniłam:cool3:

Wyszłam późno na spacer, bo DOGOMANIA pożarła cały mój czas i zapomniałam o piesiach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak w ogóle to mi wczoraj laptopik wysiadł, a zapomniałam kabelka i jechałam na bateriach i stąd moje nagłe zerwanie łączności:angryy:

Teraz idę na spacerek, bo piesi mnie męczą - kochają słoneczko:loveu: