dagusiek Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ale duuuuużo fot:crazyeye: Oczywiście wszystkie są świetne:loveu: pozdrawiam i zapraszam do naszej galerii;) Quote
ariss Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Widziałaś dziś wilczaki???Bo były w skaryszaku:razz: Quote
ariss Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ku.rde coś dziwnego z postami się dzieję:angryy: Quote
Doginka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Helga&Ares']http://images6.fotosik.pl/177/e68ce8e8d0efe765.jpg i to fajne:loveu: :p:p:p [quote name='Junka']Doginko, że się tak zapytam Tyś sie zakochała w tych wiewiórkach?? :evil_lol: Tiaaaaaaa:loveu: [quote name='AnkaG']Ale pięęękny zestawik sznupkowy. :loveu: Twój zestawik też jest niczego sobie:loveu: [quote name='ewka i haker']ale piekna wiewora:loveu: Bo wszytkie wewóry som piękniusie:loveu: [quote name='dagusiek']Ale duuuuużo fot:crazyeye: Oczywiście wszystkie są świetne:loveu: pozdrawiam i zapraszam do naszej galerii;) Dzięki za pochwałę - odwiedzę Was jak znajdę wolną chwilkę;) Quote
Doginka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 gassira napisał(a):Widziałaś dziś wilczaki???Bo były w skaryszaku:razz: Dzisiaj byłam tylko na bulwarku;) - do parku sama nie chodzę:shake: gassira napisał(a):ku.rde coś dziwnego z postami się dzieję:angryy: No właśnie zauważyłam:crazyeye: Quote
ariss Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Doginka napisał(a):Dzisiaj byłam tylko na bulwarku;) - do parku sama nie chodzę:shake: Kochana przyjadę do Ciebie w poniedziałek:multi:no i będą też wilczaki...mam nadzieję,że Gorduś nie jest zadziora bo 2 samce tyle,że jeden maluszek no i może magriszona uda mi się wyciągnąć:razz: Quote
Doginka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 A tu Gassi zwiała z kadru i dlatego taka rozmemłana:evil_lol::eviltong: Quote
Doginka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 gassira napisał(a):Kochana przyjadę do Ciebie w poniedziałek:multi:no i będą też wilczaki...mam nadzieję,że Gorduś nie jest zadziora bo 2 samce tyle,że jeden maluszek no i może magriszona uda mi się wyciągnąć:razz: Tu może być problem, bo Gorduś przy suczce może się stawiać, tym bardziej, że zaakceptował Gassi jako swoje stado - wiem na pewno, bo bardzo reaguje na słowo "Gassira idzie":crazyeye::loveu::multi: Quote
Ka-Vanga Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 gassira napisał(a):Kochana przyjadę do Ciebie w poniedziałek:multi:no i będą też wilczaki...mam nadzieję,że Gorduś nie jest zadziora bo 2 samce tyle,że jeden maluszek no i może magriszona uda mi się wyciągnąć:razz: ale bedziecie miec wieeeeeeelkie spotkanko :razz: Quote
ariss Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Doginka napisał(a):Tu może być problem, bo Gorduś przy suczce może się stawiać, tym bardziej, że zaakceptował Gassi jako swoje stado - wiem na pewno, bo bardzo reaguje na słowo "Gassira idzie":crazyeye::loveu::multi: no to zobaczymy jak będzie...najwyżej z nimi umówie się wcześniej,albo później;) Ka-Vanga napisał(a):ale bedziecie miec wieeeeeeelkie spotkanko :razz: a może Ty z nami pojedziesz????:loveu: Quote
Doginka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Ka-Vanga napisał(a):ale bedziecie miec wieeeeeeelkie spotkanko :razz: Zawsze możesz do nas dołączyć - będzie nas więcej:p Gassi - jeśli tylko wilczaki nie będą burczeć, to Gordon będzie spoko;) Quote
Ka-Vanga Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Jak mi sie uda to na pewno do Was wpadne :loveu:. Quote
Ka-Vanga Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Doginka napisał(a):Gassi - jeśli tylko wilczaki nie będą burczeć, to Gordon będzie spoko;) Moja Naf lubi sobie warczec w zabawie :evil_lol:. Quote
ariss Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Jak mi sie uda to na pewno do Was wpadne :loveu:. Olcia a może jutro????:razz: Quote
malawaszka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 http://images6.fotosik.pl/178/b6ffe3f973ba03f6.jpg a ten co tak siedzi jak sirota????? :crazyeye: Quote
Doginka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Moja Naf lubi sobie warczec w zabawie :evil_lol:. Ale Nafka to panna jest, a Gordon to gentelman całą paszczą:evil_lol: [quote name='malawaszka']http://images6.fotosik.pl/178/b6ffe3f973ba03f6.jpg a ten co tak siedzi jak sirota????? :crazyeye: Siedzi tak, bo to łona jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 gassira napisał(a):Olcia a może jutro????:razz: buuuuuu ale Ty mozesz dopiero po 13, a zanim tam polazimy to sie zrobi kolo 16 i bedziemy w mega korkach wracac :placz: Doginka napisał(a):Ale Nafka to panna jest, a Gordon to gentelman całą paszczą:evil_lol: hihi nio to dobrze :cool3: Quote
ariss Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ka-Vanga napisał(a):buuuuuu ale Ty mozesz dopiero po 13, a zanim tam polazimy to sie zrobi kolo 16 i bedziemy w mega korkach wracac :placz: ale razem:loveu: Quote
Doginka Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Macie jeszcze kilka fotek przed snem:p Quote
Recommended Posts