Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No co Ty mówisz, przecież Zofia to urodzona modelka- aktorka. Wcale a wcale nie boi się obiektywu i światła flesza -przecież widać gołym okiem, że sprawia jej to przyjemność i cieszy się sławą:evil_lol::evil_lol::diabloti:

trala lala, znam zośkę i jej miny - te wizytowe to zośka spięta. a że urodzona modelka, to jasne jak 2x2! normalnie kate moss (ona też ma krzywe nogi, ale zosia za to ma porośniete ładniejszym futerkiem :eviltong:) no i na kalendarzu (prawie pirelli) wylądowała w końcu, nie?

Posted

[quote name='sleepingbyday']...trala lala, znam zośkę i jej miny - te wizytowe to zośka spięta. a że urodzona modelka, to jasne jak 2x2! normalnie kate moss (ona też ma krzywe nogi, ale zosia za to ma porośniete ładniejszym futerkiem :eviltong:) no i na kalendarzu (prawie pirelli) wylądowała w końcu, nie?
Z tymi nogami to masz rację:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Śpiącazadnia:diabloti:, czy idziemy na spacer o 22?:razz: - Ty, ja, Zosia i sznupy:razz:

Posted

AnkaG napisał(a):
Te twoje psiury to chyba napalone były na blond husky.:cool3:

Oksana i Party właśnie skończyły cieczkę:razz:, ale moje zboczeńce czują zapaszek:cool3::evil_lol:

Posted

Atkaaaa napisał(a):
Super foty! Haszczaki piękne!
Nowe fotki u nas :)
Zapraszam!

Dzięki za zaproszenie - jak wrócę z wieczornego spacerku to zajrzę;)
panienkabubu napisał(a):
:crazyeye:Skąd u Ciebie tyle haszczaków:crazyeye:

Ze spacerku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']Witamy sznupki :multi::loveu::multi:

my tutaj pierwszy raz ;)

Trochę zdjęć przejrzałem i bardzo mi się podobają:lol::lol:
siemka Matusz:p Miałam takie przeczucie, że prędzej czy później trafisz i do nas:diabloti: - zapraszam częściej;)
[quote name='malawaszka']WOW!! Anyia naprawdę wypiękniała :loveu: przepiękna jest i husky bez smyczy i nie ucieka :klacz: rewelacja!!!!! :loveu:
Monika, mówię Ci - jeszcze takiego posłusznego husia jak Anyia to ja nie widziałam:shake:Ona chyba ma coś z Pepy, bo chodzi za swoją ukochaną Pańcią jak Pepa za Tobą:diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']siemka Matusz:p Miałam takie przeczucie, że prędzej czy później trafisz i do nas:diabloti: - zapraszam częściej;)

ach, ta kobieca intuicja:p:diabloti:

pozdr.

Posted

[quote name='Helga&Ares']wyjechała:hmmmm:
Czemu się dziwisz?:razz:
[quote name='sleepingbyday']właśnie, co ty tu za bezeceństwa pokazujesz, dzieci oglądają:razz:.
oglądałam film, dopiero skończyłam.
A ja już zaraz kładę się do łóżeczka:sleep2:
[quote name='Cheritka']http://images21.fotosik.pl/152/615036c0b668a753med.jpg
dzięki Ewa, to jest fajowe:evil_lol:;)
[quote name='malawaszka']Doginka masz wolną chatę :drink1::beerchug:
Tiaaaa i cisza aż ogłusza:diabloti::razz:

A to na dobranoc;)