Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']po Twoich fotach to widać że to już wiosna :evil_lol: odbiło im zupełnie :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - co ja się mam z tymi zboczkami:diabloti:

[quote name='malawaszka']http://images6.fotosik.pl/155/fa45db840ef90667.jpg

:loveu::loveu::loveu: śliczna!!!
Fota, czy Party? - chociaż nie wiem, która to - Party, czy Oksana:razz:, ale mogłaby bardziej wysunąć szyję:cool3::diabloti:

Guest Karmel
Posted

[quote=Doginka;977159

Super te dwie fotki :) ładniejszych portrecików moje Panny nie mialy:loveu::loveu::loveu::loveu: wielkie dzieki Sylwia:D:D:DD:D:D::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::oops::oops::razz::razz::razz::crazyeye:

Posted

Karmel napisał(a):
Doginka;977159
Super te dwie fotki :) ładniejszych portrecików moje Panny nie mialy:loveu::loveu::loveu::loveu:wielkie dzieki Sylwia[/quote napisał(a):

Kamil, cieszę się, że Ci się podobają portreciki - zrobimy jeszcze ładniejsze;) Ale mam prośbę - edytuj swojego posta, bo mi się galeria rozjeżdża:evil_lol:
[quote name='Sznaucerka-Balbina']Dobry :loveu:

Mam takie pytanie. Gdzie wy chodzicie na te spacery że tam tak pełno tych psów?:evil_lol:

Wiesz gdzie jest Park Skaryszewski? Tu mozesz nas znaleźć, ale nie w samym parku, tylko tuż przy nim;) - koło Markpolu:p
[quote name='weszka']To ci macho z tych twoich chłopaków :) tak się dobierać do dziewcząt ;)

Niooooo i Raper zasmakował w kryciu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):

Wiesz gdzie jest Park Skaryszewski? Tu mozesz nas znaleźć, ale nie w samym parku, tylko tuż przy nim;) - koło Markpolu:p

Oczywiście że wiem:loveu: Kiedyś tam jeździłam na koniach :) Tylko myślałam że tam nie wolno wchodzic z psami (?):lol:

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Oczywiście że wiem:loveu: Kiedyś tam jeździłam na koniach :) Tylko myślałam że tam nie wolno wchodzic z psami (?):lol:

U nas wszystko wolno:diabloti::multi::multi::multi:

A to dla Wszystkich Gości, coby za szybko nie zasnęli:razz:
Pobódka

Posted

weszka napisał(a):
Chlusnełąm se w twarz na noc :D

To myślę, ze Cię trochę ocuciło i możesz dalej oglądać fotki:evil_lol:

Patrzcie, jak młody zasmakował w pannach