Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehe jak się patrze na Rapcia to mnie ogólna radość bierze nie wiem dlaczego :diabloti: Jak tak na niego patrze to mi sie dalmatyńczyki przypominają bo on ma pod spodem taką bialutką skóre. Moja Juna ma różową ;)

Posted

Hej:) My u was z wizyta pierwszy raz, przyznam się, jeszcze nie przeglądnęłam wszystkich zdjęć ( bo sporo tego:oops:) Ale i tak wystarczająco widziałam i moge stwierdzić, że psiulki cuuudowne:loveu::loveu: Zobaczyłam was u Helgi i Areska i postanowiłam zajrzeć:)
A Twoja córa.....piekna dziewczynka, naprawdę, pewnie nie odgonisz się od chopaków wokół niej jak dorośnie;)
a mogę spytać czy tą kropeczkę na czole to ona taką ma??:oops: Bardzo ładnie to wygląda:roll: Chyba sobie taką domaluję:lol:;) Pozdrawiam i jesli mozna to będziemy zaglądać:)

Posted

Junka napisał(a):
hehe jak się patrze na Rapcia to mnie ogólna radość bierze nie wiem dlaczego :diabloti:

normlane;) przecież sznupki mają właściwości rozweselające:evil_lol:

Posted

LeCoyotte napisał(a):
normlane;) przecież sznupki mają właściwości rozweselające:evil_lol:

No fakt to jest prawda. Najbardziej jednak podoba mi się w nich ten uśmiech, a nie kazde psy tak mają a ta rasa właśnie tak ma :) Cudnie to wygląda jak Junka sie uśmiecha :loveu: A u chłopaków też to zauwazyłam :lol:

Posted

[quote name='Helga&Ares']http://images6.fotosik.pl/174/c63a5d3fdd111a26.jpg
świetne:loveu::loveu:
tak wysiedziały razem?:cool3:

spacerek? ooo, będą fotki:eviltong:
Zawszw razem wysiadują:evil_lol:, a fotek nie było, bo zaczęło padać:razz:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']http://images6.fotosik.pl/174/394a5bf29e9330c1.jpg
Też tu siedziałam, też tu siedziałam:multi::multi::evil_lol:
Tu raczej każdy , kto był w Skaryszaku siedział:diabloti:
[quote name='Junka']...bo on ma pod spodem taką bialutką skóre. Moja Juna ma różową ;)
Raper ma skórę jasnoniebieską, a Gordon jasnoszarą;)

Posted

[quote name='Anka_ZG']Hej:) My u was z wizyta pierwszy raz, przyznam się, jeszcze nie przeglądnęłam wszystkich zdjęć ( bo sporo tego:oops:) Ale i tak wystarczająco widziałam i moge stwierdzić, że psiulki cuuudowne:loveu::loveu: Zobaczyłam was u Helgi i Areska i postanowiłam zajrzeć:)
A Twoja córa.....piekna dziewczynka, naprawdę, pewnie nie odgonisz się od chopaków wokół niej jak dorośnie;)
a mogę spytać czy tą kropeczkę na czole to ona taką ma??:oops: Bardzo ładnie to wygląda:roll: Chyba sobie taką domaluję:lol:;) Pozdrawiam i jesli mozna to będziemy zaglądać:)
Zapraszamy miłych gości częściej :multi:- a ta kropka jest domalowana - to tilaka, taką robią sobie Hinduski:loveu:
[quote name='LeCoyotte']normlane;) przecież sznupki mają właściwości rozweselające:evil_lol:
PRAWDAAAAAAA:diabloti::loveu:
[quote name='Junka']No fakt to jest prawda. Najbardziej jednak podoba mi się w nich ten uśmiech, a nie kazde psy tak mają a ta rasa właśnie tak ma :) Cudnie to wygląda jak Junka sie uśmiecha :loveu: A u chłopaków też to zauwazyłam :lol:
Raper to nawet wargi w uśmiechu podnosi i odsłania ząbki:diabloti::loveu:

Posted

się naoglądałam! na pierwszych zdjęciach to zupełnie zgłupiałam i stwierdziłam, że dla osoby ktora nie zna tych psów sa nie do rozróznienia na pierwszy rzut oka na fotki:)

Posted

[quote name='Helga&Ares']nie ma fot:placz::placz:
nie ma tych codziennych, pięknych fot:mad:
Zaraz coś starszego zapodam;)

[quote name='AnkaG']Nowe pomniki ??? :cool3:

Boskie posążki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Betbet']się naoglądałam! na pierwszych zdjęciach to zupełnie zgłupiałam i stwierdziłam, że dla osoby ktora nie zna tych psów sa nie do rozróznienia na pierwszy rzut oka na fotki:)
Witam nowego gościa:loveu: - Rapcio jest naturalny, a Gordon kopiowany:loveu::loveu::loveu:;)

Posted

Doginka napisał(a):
To mały piecuszek - sam się tak przykrył - dodam, że koc był złożony w kostkę, ale Rapcio sobie go rozłożył:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - sam:crazyeye::diabloti:

no proszę jaki zdolniacha z niego:evil_lol::crazyeye: