Doginka Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Wróciłam z UPIOA W OPERZE:loveu: Jestem pod wrażeniem - cuuuuuuudo:loveu: Super dobrali aktorów, niesamowicie dobrane głosy, swietna gra i słowa po polsku:loveu: Jestem pod tak wielkim wrażeniem, że tego się nie da opisać - idę jeszcze raz - Jarek załatwia bilety:multi::multi::multi: Ja mam każdą wersję filmu i obie wersje musicalu, kocham upiora i znam każą arię Kristin, Raula i Upiora na pamięć - mam obsesję na punkcie Upiora w Operze i to, co dziś zobaczyłam przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Polecam - warto iść:loveu::crazyeye::loveu: Scenografia boska, ubiory cuuuuudo, wrażenia zabójcze. Owacje na stojąco trwały z 15 minut, ja chyba nie zasnę - zakochałam się w Raulu i w upiorze:loveu: - w ich głosach, a głos aktorki, która gra Kristin Daae doprowadza do orgazmu:loveu::eviltong: BOSKO BYŁO!!!!!!:crazyeye::loveu: Quote
sleepingbyday Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 no, potwierdzenie przyjęcia gordoniastego jak byk ! już on im pokaże...:evil_lol: Quote
Doginka Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 A tymczasem to ja Wam pokażę kilka nieudanych fot:oops: Quote
sleepingbyday Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 normalnie nie wytrzymię, choc znów będziecie marudzić, że blogi mi sie pomyliły:eviltong:. dostałam fotkę zosi z rodzeństwem, kiedy jako kilkutygodniowe szczeniory wylądowały w schronie. zosia oczywiście się schowała przed aparatem :shake: i widac tylko czubek głowy. a ty się Syliwa dziwisz, że złapać ją trudno, bo sie odwraca - a jej to z maleńkości zostało :evil_lol:. nieskromnie stwierdzam, że najładniejsza w miocie jest zofia:cool3:. Quote
Doginka Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='sleepingbyday']nieskromnie stwierdzam, że najładniejsza w miocie jest zofia:cool3:. Nie wiem, która to Zosia, bo po ogonie nie rozpoznaję:evil_lol::eviltong:, ale na pewno masz rację:diabloti: DZIEŃDOBRY:p Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 http://images6.fotosik.pl/172/50fd7c1c0339bd84.jpg piękny:) Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 http://images6.fotosik.pl/172/f7878c4e91ed8ba0.jpg pies chodzący po drzewach :evil_lol: ale rudy wieeeeeeewiór :loveu: Quote
Doginka Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Cholerka, fotosik ma awarię, więc te X poznikają i pojawią się fotki dopiero jak naprawią :angryy::mad: Quote
panienkabubu Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 :turn-l: mówiłam korzystać z photobucketa :evil_lol::loveu: Quote
Doginka Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 panienkabubu napisał(a)::turn-l: mówiłam korzystać z photobucketa :evil_lol::loveu: Daj mi do niego linke:p Quote
ariss Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Doginka']Cholerka, fotosik ma awarię, więc te X poznikają i pojawią się fotki dopiero jak naprawią :angryy::mad: no właśnie,tyle fot a ja pooglądać nie mogę:shake::-( Quote
Doginka Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 gassira napisał(a):no właśnie,tyle fot a ja pooglądać nie mogę:shake::-( A ja płacę za fotosik i też nic nie mogę:angryy::angryy::angryy:więcej nie dam im się nabrać :angryy: Quote
Matusz Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='panienkabubu']:turn-l: mówiłam korzystać z photobucketa :evil_lol::loveu: ja też mówiłem:turn-l::evil_lol: Quote
Junka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Śliczną masz tą córe :) a co to photobucket to cos zmienili i zajebiscie szybko sie foty ładują :multi: Quote
Recommended Posts