Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wróciłam z UPIOA W OPERZE:loveu:
Jestem pod wrażeniem - cuuuuuuudo:loveu:
Super dobrali aktorów, niesamowicie dobrane głosy, swietna gra i słowa po polsku:loveu:
Jestem pod tak wielkim wrażeniem, że tego się nie da opisać - idę jeszcze raz - Jarek załatwia bilety:multi::multi::multi:
Ja mam każdą wersję filmu i obie wersje musicalu, kocham upiora i znam każą arię Kristin, Raula i Upiora na pamięć - mam obsesję na punkcie Upiora w Operze i to, co dziś zobaczyłam przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Polecam - warto iść:loveu::crazyeye::loveu:
Scenografia boska, ubiory cuuuuudo, wrażenia zabójcze. Owacje na stojąco trwały z 15 minut, ja chyba nie zasnę - zakochałam się w Raulu i w upiorze:loveu: - w ich głosach, a głos aktorki, która gra Kristin Daae doprowadza do orgazmu:loveu::eviltong:
BOSKO BYŁO!!!!!!:crazyeye::loveu:

Posted

normalnie nie wytrzymię, choc znów będziecie marudzić, że blogi mi sie pomyliły:eviltong:.
dostałam fotkę zosi z rodzeństwem, kiedy jako kilkutygodniowe szczeniory wylądowały w schronie.
zosia oczywiście się schowała przed aparatem :shake: i widac tylko czubek głowy. a ty się Syliwa dziwisz, że złapać ją trudno, bo sie odwraca - a jej to z maleńkości zostało :evil_lol:.

nieskromnie stwierdzam, że najładniejsza w miocie jest zofia:cool3:.

Posted

[quote name='sleepingbyday']nieskromnie stwierdzam, że najładniejsza w miocie jest zofia:cool3:.
Nie wiem, która to Zosia, bo po ogonie nie rozpoznaję:evil_lol::eviltong:, ale na pewno masz rację:diabloti:

DZIEŃDOBRY:p

Posted

[quote name='Doginka']Cholerka, fotosik ma awarię, więc te X poznikają i pojawią się fotki dopiero jak naprawią :angryy::mad:

no właśnie,tyle fot a ja pooglądać nie mogę:shake::-(

Posted

gassira napisał(a):
no właśnie,tyle fot a ja pooglądać nie mogę:shake::-(

A ja płacę za fotosik i też nic nie mogę:angryy::angryy::angryy:więcej nie dam im się nabrać :angryy: