Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O taka wiadomość z allegro dzisiaj dostałam:

"Treść wiadomości:
Witam jestem zainteresowany tym pieskiem sam mam takiego bernardyna suczke jest po prostu idetyczna,tylko mogl bym sie dowiedziec cos wiecej gdzie musze przyjechac itp czy nie jest agresywny ??"

Ciekawe, doczytał Pan, że Tobik będzie wykastrowany, czy nie?...:p
I dalej... Chce go dlatego, że będzie wykastrowany, czy nie doczytał i dlatego go chce...

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yona napisał(a):
No to i dobrze... Ćwicz się w tej materiii. Jak wystawimy boksera, dobkę i amstaffa, to dopiero przydadzą Ci się te umiejętności :cool1:

No właśnie..........aż się boję. Ale mam pewien pomysł. Trzeba dodać w ogłoszeniu - aby mieć pewność, że pies trafi w odpowiednie ręce osoby chętne do adopcji będą proszone o zgodę na wizytę przedadopcyjną. Nie wiem czy damy radę to robić......
Ale to też odstrasza oszołomów......

A co do Tobiasza.......bardzo proszę wszystkich żeby trzymali kciuki, jutro około 9 rano ma być może najważniejsze spotkanie w swoim życiu.......

Posted

Neigh napisał(a):
No właśnie..........aż się boję. Ale mam pewien pomysł. Trzeba dodać w ogłoszeniu - aby mieć pewność, że pies trafi w odpowiednie ręce osoby chętne do adopcji będą proszone o zgodę na wizytę przedadopcyjną. Nie wiem czy damy radę to robić......
Ale to też odstrasza oszołomów......

A co w tym trudnego? Naśle się jakąś ciotkę blisko mieszkającą i przepyta delikwenata na okoliczność adopcji psa :cool3:

Posted

Tada dam..........Otóż dziś ( jednak nie jutro ) około godziny 17.00 Tobiasz - obecnie REBUS ( bo nie wiadomo skąd on......) wyjechał z nowym Państwem w kierunku pod Rzeszowa:-).

Państwo o 12 doszli do wniosku, że czekać nie będą........ani jutro wyjezdzać o 4 rano. No i wsiedli.......i przyjechali i zabrali:-)

Doniesienia z drogi...........zsikal się w autku, ale siedział hihihi bardzo grzecznie, powodujący tym samym brak wizji w lusterku wstecznym:-)

Mam obiecane zdjęcia za dni kilka........
Yona zdejmuj ogłoszenia:-)

No ciotka, możesz się czuć dumna i blada ( opalona też możesz)!!!

Posted

Neigh napisał(a):
Tada dam..........Otóż dziś ( jednak nie jutro ) około godziny 17.00 Tobiasz - obecnie REBUS ( bo nie wiadomo skąd on......) wyjechał w znowym Państwem w kierunku pod Rzeszowa:-).

Państwo o 12 doszli do wniosku, że czekać nie będą........ani jutro wyjezdzać o 4 rano. No i wsiedli.......i przyjechali i zabrali:-)

Jesoooo....ależ wieści kochana Neigh
:laola::laola:

:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2:

Neigh napisał(a):
Doniesienia z drogi...........zsikal się w autku, ale siedział hihihi bardzo grzecznie, powodujący tym samym brak wizji w lusterku wstecznym:-)

Kochany Tobiaszek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:....Boshe....ależ się cieszę :multi: :multi: :multi:

Posted

Dostałam zdjęcie, ale na telefon........ja nie wiem czy tu będę umiała przerzucić. Wszystko można o Neigh powiedzieć, ale nie to, że ma zdolności techinicze:-)

No i p. Piotr informuje: Rebus W OGÓLE nie reaguje na kota, ani na konie ( bo p. Piotr ma konie....). Jest wspaniały!!!!

No baaa........w końcu "to moj" pies, ja mam same takie. A kot to musiał być widać pretekst......jak każdy dobry.

Posted

Neigh napisał(a):
Dostałam zdjęcie, ale na telefon........ja nie wiem czy tu będę umiała przerzucić.

Cioteczko jak z tym zdjęciem :cool3:...........jeśli się nie udało to prześlij mi na telefon 603 837 761.....wrzucę je wieczorkiem jak TZ przywiezie kabelek.

Posted

Warto dodać, że Pan jest lekkuchno szmyrgnięty. ( w pozytywnym znaczeniu). Ma konie.......a ja hmm no jezdzę. Także wyglądał telefonicznie na "rozumiejącego klimat".

Wielkie dzięki Ziuta:-) słowna Istoto:-)

• 3 weeks later...
Posted

Szczęście nie trwało długo. Przed chwilą dzwonił Pan Piotr. Przez łzy powiedział, że Rebus miał kolejny atak i serce mu stanęło.
Miał dom.........ci ludzie naprawdę go pokochali. I żył tam dwa tygodnie.
To wszystko jest takie cholernie niesprawiedliwe!!!
Tracę wiarę.........za dużo tego wokół mnie ostatnio.