Yona Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 O taka wiadomość z allegro dzisiaj dostałam: "Treść wiadomości: Witam jestem zainteresowany tym pieskiem sam mam takiego bernardyna suczke jest po prostu idetyczna,tylko mogl bym sie dowiedziec cos wiecej gdzie musze przyjechac itp czy nie jest agresywny ??" Ciekawe, doczytał Pan, że Tobik będzie wykastrowany, czy nie?...:p I dalej... Chce go dlatego, że będzie wykastrowany, czy nie doczytał i dlatego go chce... Quote
Neigh Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 O Tobiasza jest mrowie telefonów......ale ja jakoś tak jestem ostrożna......... Quote
Yona Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 No to i dobrze... Ćwicz się w tej materiii. Jak wystawimy boksera, dobkę i amstaffa, to dopiero przydadzą Ci się te umiejętności :cool1: Quote
Neigh Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Yona napisał(a):No to i dobrze... Ćwicz się w tej materiii. Jak wystawimy boksera, dobkę i amstaffa, to dopiero przydadzą Ci się te umiejętności :cool1: No właśnie..........aż się boję. Ale mam pewien pomysł. Trzeba dodać w ogłoszeniu - aby mieć pewność, że pies trafi w odpowiednie ręce osoby chętne do adopcji będą proszone o zgodę na wizytę przedadopcyjną. Nie wiem czy damy radę to robić...... Ale to też odstrasza oszołomów...... A co do Tobiasza.......bardzo proszę wszystkich żeby trzymali kciuki, jutro około 9 rano ma być może najważniejsze spotkanie w swoim życiu....... Quote
Yona Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Neigh napisał(a):No właśnie..........aż się boję. Ale mam pewien pomysł. Trzeba dodać w ogłoszeniu - aby mieć pewność, że pies trafi w odpowiednie ręce osoby chętne do adopcji będą proszone o zgodę na wizytę przedadopcyjną. Nie wiem czy damy radę to robić...... Ale to też odstrasza oszołomów...... A co w tym trudnego? Naśle się jakąś ciotkę blisko mieszkającą i przepyta delikwenata na okoliczność adopcji psa :cool3: Quote
Neigh Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Tada dam..........Otóż dziś ( jednak nie jutro ) około godziny 17.00 Tobiasz - obecnie REBUS ( bo nie wiadomo skąd on......) wyjechał z nowym Państwem w kierunku pod Rzeszowa:-). Państwo o 12 doszli do wniosku, że czekać nie będą........ani jutro wyjezdzać o 4 rano. No i wsiedli.......i przyjechali i zabrali:-) Doniesienia z drogi...........zsikal się w autku, ale siedział hihihi bardzo grzecznie, powodujący tym samym brak wizji w lusterku wstecznym:-) Mam obiecane zdjęcia za dni kilka........ Yona zdejmuj ogłoszenia:-) No ciotka, możesz się czuć dumna i blada ( opalona też możesz)!!! Quote
Ziutka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Neigh napisał(a):Tada dam..........Otóż dziś ( jednak nie jutro ) około godziny 17.00 Tobiasz - obecnie REBUS ( bo nie wiadomo skąd on......) wyjechał w znowym Państwem w kierunku pod Rzeszowa:-). Państwo o 12 doszli do wniosku, że czekać nie będą........ani jutro wyjezdzać o 4 rano. No i wsiedli.......i przyjechali i zabrali:-) Jesoooo....ależ wieści kochana Neigh :laola::laola: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Neigh napisał(a): Doniesienia z drogi...........zsikal się w autku, ale siedział hihihi bardzo grzecznie, powodujący tym samym brak wizji w lusterku wstecznym:-) Kochany Tobiaszek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:....Boshe....ależ się cieszę :multi: :multi: :multi: Quote
Yona Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 No to Tobika podmienić by trzeba :cool3: Mam nadzieję, że jakieś fajne fotki dzisiaj przywieziesz :) Quote
Irkowa Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 :sweetCyb::lilangel::ylsuper:Yuuuuuuuuuuuhu Quote
ANETTTA Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Chrupek napisał(a)::sweetCyb::lilangel::ylsuper:Yuuuuuuuuuuuhu cudownie hihihihi hura Quote
Neigh Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Dostałam zdjęcie, ale na telefon........ja nie wiem czy tu będę umiała przerzucić. Wszystko można o Neigh powiedzieć, ale nie to, że ma zdolności techinicze:-) No i p. Piotr informuje: Rebus W OGÓLE nie reaguje na kota, ani na konie ( bo p. Piotr ma konie....). Jest wspaniały!!!! No baaa........w końcu "to moj" pies, ja mam same takie. A kot to musiał być widać pretekst......jak każdy dobry. Quote
Yona Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 To może do szczęśliwych zakończeń tego Tobika by... :razz: Quote
mysza 1 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Hurra! :multi::multi::multi::multi::multi:. Quote
Ziutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Neigh napisał(a):Dostałam zdjęcie, ale na telefon........ja nie wiem czy tu będę umiała przerzucić. Cioteczko jak z tym zdjęciem :cool3:...........jeśli się nie udało to prześlij mi na telefon 603 837 761.....wrzucę je wieczorkiem jak TZ przywiezie kabelek. Quote
Ziutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 TOBIASZEK vel REBUS ze swoim nowym opiekunem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Neigh Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Warto dodać, że Pan jest lekkuchno szmyrgnięty. ( w pozytywnym znaczeniu). Ma konie.......a ja hmm no jezdzę. Także wyglądał telefonicznie na "rozumiejącego klimat". Wielkie dzięki Ziuta:-) słowna Istoto:-) Quote
Ziutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Neigh napisał(a): Wielkie dzięki Ziuta:-) słowna Istoto:-) Nie ma za co :lol:.........polecam się na przyszłość :cool3: Quote
olenka_f Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 tak sie cieszę, wszystkiego dobrego kochany Tobiaszku :multi::multi::multi: Quote
Neigh Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Szczęście nie trwało długo. Przed chwilą dzwonił Pan Piotr. Przez łzy powiedział, że Rebus miał kolejny atak i serce mu stanęło. Miał dom.........ci ludzie naprawdę go pokochali. I żył tam dwa tygodnie. To wszystko jest takie cholernie niesprawiedliwe!!! Tracę wiarę.........za dużo tego wokół mnie ostatnio. Quote
Irkowa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-(:placz::shake: Quote
ANETTTA Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ON MIAŁBYC TAKI SZCZESLIWY :placz::placz::placz::placz::placz::placz:DLACZEGO TO TAK SIE DZIEJE ..................................... Quote
Recommended Posts