Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku w Józefowie koło Warszawy przebywa ten oto piękny bernardyn.
Pies jest bardzo ładny i młody - ma maksymalnie dwa lata. Jest przyjazny w stosunku do ludzi i zwierząt - niestety nie lubi kotów!
Wydawałoby się, że powinien natychmiast zniknąć ze schroniska. Niestety.....pies jest chory, ma padaczkę. W schronisku przybywa od mniej więcej stycznia. Miał do tej pory dwa ataki.
Domowa atmosfera na pewno poprawiłaby jego stan zdrowia.

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie. Właśnie........kto się tu zajmuje bernardynami? Marka ? - takiego ma nicka?

Szkoda psiura............młody i naprawdę baaardzo "w typie". No i fatalne miejsce w schronie mu się trafiło.......tak zwana "dziupla" - tam to już nikt nie zagląda......

Posted

[quote name='Neigh'] Marka ? - takiego ma nicka?

Tak, jej nick to Marka

[quote name='Neigh'] Szkoda psiura............młody i naprawdę baaardzo "w typie". No i fatalne miejsce w schronie mu się trafiło.......tak zwana "dziupla" - tam to już nikt nie zagląda......

Ehh....u nas w Sochaczewie w naszym schronisku też mamy takie miejsce "wiaty" gdzie nikt już prawie nie zagląda bo zanim dojdzie do wiat to zdąży przejść przez cały schron i wybrać sobie psiaka.......a biedaki spod wiaty czekają.....:shake:

Posted

ja kocham bernasie i znowu mi serce płacze ze kolejna bida czeka i do tego z padaczka .....ja wiem ze to nie tragedia dla nas dogomaniaków ale dla innych ludzi to wiemy jak toi jest ....
trzeba dac znac do marka i na molosy juz wklejam linka

:placz::placz::placz::placz::placz:benius jest słodziutki .....moj benius wlasnie lezy na kanpie jakie to zycie nie sprawiedliwe
\

Posted

Jutro się Tobiaszem zajmę - właśnie go ochrzciłam.......jak sie komuś nie podoba to słucham propozycji.......ale jakoś tak do pasuje ........Tobiaszek......:-)

Ciocia Cię Kochany powstawia.......bo dziś to już nie ma siły....
Oj żebyś Ty koty lubił.......jaka prosta to by była sprawa......

Posted

Powiem tak, gdybym nie miała kota........to chyba bym go wzięła:-) Mam słabość do takich wielkich oślinionych gębiszonów. No i to spojrznie........

A ludzie to oczu nie mają!!

Posted

No i nikt do bidulka nie zajrzał. A ja się dziś z nim face to face widzialam. Leżał sobie smutno koło budy i nawet nei wstał........nowe zdjęcia mam, ale nikt najwyraźniej nie chce ich oglądać......

Posted

Neigh napisał(a):
No i nikt do bidulka nie zajrzał. A ja się dziś z nim face to face widzialam. Leżał sobie smutno koło budy i nawet nei wstał........nowe zdjęcia mam, ale nikt najwyraźniej nie chce ich oglądać......

Biedaczysko.....:shake: :shake: :shake:
Już nawet z widoku człowieka się psina nie cieszy.....no w sumie jak ma się cieszyć skoro człowiek właśnie go tak skrzywdził :-(
Neigh....Ja bardzo chcę zobaczyć niuniusia :loveu:

Posted

ja juz sie w nim zakochałam ....ale ja mam 3 psy i bernasia tez

chce foty wrzucaj wszystko co masz ja mysle ze ktos go pokocha ......a to pewne ze on goni koty .......a moze ktos ma kota w domku a bernas mieszkał by na zewnatrz ....to tez jakeś rozwiaaznie

domek potrzebny '