Neigh Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 W schronisku w Józefowie koło Warszawy przebywa ten oto piękny bernardyn. Pies jest bardzo ładny i młody - ma maksymalnie dwa lata. Jest przyjazny w stosunku do ludzi i zwierząt - niestety nie lubi kotów! Wydawałoby się, że powinien natychmiast zniknąć ze schroniska. Niestety.....pies jest chory, ma padaczkę. W schronisku przybywa od mniej więcej stycznia. Miał do tej pory dwa ataki. Domowa atmosfera na pewno poprawiłaby jego stan zdrowia. Quote
Neigh Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 No tak ............spada bidul, nikt do niego nie zagląda.........nikt nie lubi bernardynów??? Quote
Ziutka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Neigh czy pisałaś do Marki żeby dała go na swoją stronę adopcyjną Beniów :roll: Quote
Neigh Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Nie. Właśnie........kto się tu zajmuje bernardynami? Marka ? - takiego ma nicka? Szkoda psiura............młody i naprawdę baaardzo "w typie". No i fatalne miejsce w schronie mu się trafiło.......tak zwana "dziupla" - tam to już nikt nie zagląda...... Quote
schroniskoJozefow Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 benus do gory! zaraz poszukamy jakis ciotek benkowych ;o) Quote
Ziutka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Neigh'] Marka ? - takiego ma nicka? Tak, jej nick to Marka [quote name='Neigh'] Szkoda psiura............młody i naprawdę baaardzo "w typie". No i fatalne miejsce w schronie mu się trafiło.......tak zwana "dziupla" - tam to już nikt nie zagląda...... Ehh....u nas w Sochaczewie w naszym schronisku też mamy takie miejsce "wiaty" gdzie nikt już prawie nie zagląda bo zanim dojdzie do wiat to zdąży przejść przez cały schron i wybrać sobie psiaka.......a biedaki spod wiaty czekają.....:shake: Quote
Neigh Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Dokładnie..........o "dziupli" to nawet mało kto wie, że takie miejsce tam jest. Quote
ANETTTA Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 ja kocham bernasie i znowu mi serce płacze ze kolejna bida czeka i do tego z padaczka .....ja wiem ze to nie tragedia dla nas dogomaniaków ale dla innych ludzi to wiemy jak toi jest .... trzeba dac znac do marka i na molosy juz wklejam linka :placz::placz::placz::placz::placz:benius jest słodziutki .....moj benius wlasnie lezy na kanpie jakie to zycie nie sprawiedliwe \ Quote
ANETTTA Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 link ://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=7724&highlight=anettta Quote
ANETTTA Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 domku kochany tu kochany benius prosi ładnie o domek i serduszko plis :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
ANETTTA Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 klikam i klikam beniuś na 1 stronke meila do marki juz pusciłam Quote
Neigh Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Ja też puściłam...........Gdyby nie ganiał kotów, to już by miał dom.......Wzięła go jedna pani, ale odwiozła, bo ponoć koty strasznie gania. Quote
olenka_f Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 piękny pies, nowy właściciel zakocha się w nim na zabój:loveu: Quote
ANETTTA Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 cisza nikt nie kocha beniusi ....ona jest taki piekny :placz::placz::placz::placz::placz:samotny Quote
Neigh Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Jutro się Tobiaszem zajmę - właśnie go ochrzciłam.......jak sie komuś nie podoba to słucham propozycji.......ale jakoś tak do pasuje ........Tobiaszek......:-) Ciocia Cię Kochany powstawia.......bo dziś to już nie ma siły.... Oj żebyś Ty koty lubił.......jaka prosta to by była sprawa...... Quote
Neigh Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 No Tobiasz, ciocia domu szuka.......ale jak na razie martwa cisza. Jak na złość Quote
ANETTTA Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Tobiasz no juz na 1 stronke szoruj futrzaku po domek Quote
Neigh Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Powiem tak, gdybym nie miała kota........to chyba bym go wzięła:-) Mam słabość do takich wielkich oślinionych gębiszonów. No i to spojrznie........ A ludzie to oczu nie mają!! Quote
Neigh Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 No i nikt do bidulka nie zajrzał. A ja się dziś z nim face to face widzialam. Leżał sobie smutno koło budy i nawet nei wstał........nowe zdjęcia mam, ale nikt najwyraźniej nie chce ich oglądać...... Quote
Ziutka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Neigh napisał(a):No i nikt do bidulka nie zajrzał. A ja się dziś z nim face to face widzialam. Leżał sobie smutno koło budy i nawet nei wstał........nowe zdjęcia mam, ale nikt najwyraźniej nie chce ich oglądać...... Biedaczysko.....:shake: :shake: :shake: Już nawet z widoku człowieka się psina nie cieszy.....no w sumie jak ma się cieszyć skoro człowiek właśnie go tak skrzywdził :-( Neigh....Ja bardzo chcę zobaczyć niuniusia :loveu: Quote
ANETTTA Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 ja juz sie w nim zakochałam ....ale ja mam 3 psy i bernasia tez chce foty wrzucaj wszystko co masz ja mysle ze ktos go pokocha ......a to pewne ze on goni koty .......a moze ktos ma kota w domku a bernas mieszkał by na zewnatrz ....to tez jakeś rozwiaaznie domek potrzebny ' Quote
ANETTTA Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 biegnij futrzaczku na 1 stronke :placz::placz::placz::placz:moze cie ktoś wypatrzy Quote
Recommended Posts