Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Najlepiej wypytać Panią. Skoro dała ją na allegro to może inne ogłoszenia też były? Jeśli tak i przez taki czas właściciel się nie znalazł to trzeba szukać nowego domku.

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patia napisał(a):
Wszysko w porządku . Rano trzeba ją wynosić na dwór , bo sen to ona ma :loveu: dziś zrobię jej zdjęcia

:multi::multi::multi: będą foteczki.....

Posted

Pięęęęęęęekne zdjęcia, ja jestem zadurzona po uszy w Ślicznotce :loveu::loveu::loveu:
A Bąbelek też bossska poza :loveu:
Tak, Maniuś z tego wątku też jest kochany i bardzo podobny do Ślicznej.. biduś w schronie :(

Posted

[quote name='wtatara']Patia moge zmienic tytuł[/quote]

Tak , proszę , zmień .

Weszko , sprawa jeszcze nie rozstrzygnięta ale myślę , że w parę miejsc można ją wkleić , może przy okazji sobowtórek znajdzie domek . Szkoda , że on tak daleko .

Posted

Weszka dziękuję :loveu:

Sunia przekonała się do suchego i wcina karmę dla grubasów. Byłam z nią u moich rodziców , gdybyście widzieli co ona robi gdy ktoś je ciastko :-o Oj , chyba już wiem w jaki sposób nabrała sadełka.

Ta sunia to zero kłopotu , leniuch jeśli trzeba , kompan na spacerach , jesli masz ochotę . Zostaje sama w domu , nie brudzi :loveu: no i łapeczki ma cudne do miętolenia i mięciutkie futerko :loveu: