Kasia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Mona4'] Ja moge zaproponowac tylko tymczas!! To i tak dużo! U Mony doprowadziłoby sie Ją do stanu 'wyjściowego' i na pewno szybciutko znajdzie domek :lol: Mona to prawdziwa czarodziejka w psich przemianach :loveu: Quote
Mona4 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Wtatara zabiore!!!!!! ale niesprzedam jej nikomu:lol:ani podam na pozarcie mojemu wezowi:shake: O co mnie pewna osoba oskarzyla na pewnym watku!!! Tylko odda w kochajace i odpowiedzialne rece. A ta maskotka to YORK rodowodowy :evil_lol:z pewnej Gierialtowickiej hodowli:angryy: Quote
Mona4 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 fidelek2 napisał(a):To i tak dużo! U Mony doprowadziłoby sie Ją do stanu 'wyjściowego' i na pewno szybciutko znajdzie domek :lol: Mona to prawdziwa czarodziejka w psich przemianach :loveu: Fidelku,wystarczy okazac troche serca biednemu psu,a sam rozpromienieje. Quote
wtatara Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 mona wiem ,wiem u Ciebie piesek będzie miał cudownie jak miała Pixi. Niektórzy moze by zapoznali się z wątkiem Pixi w jakich warunkach mieszkała u Mony, ile serca i pieniędzy włożyła w jej opiekę.A jeszcze jedno nie mogła być zaszczepiona przed wydaniem mnie ,więc dostałam pieniążki na szczepienie. Pixi dostałam za darmo Quote
Ulka18 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Moze ten domek od Ani wypali. A jak nie to propozycja Mony jest nie do odrzucenia :p Sunia na pewno wyszlaby na prosta pod dobra opieka Mony i jej Rodzinki. Quote
wtatara Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 no to dowiedzcie sie o ten domek stały. Rozmawiałam dzisiaj z dziewczyną. Obiecała ja odpchlić i odrobaczyć Quote
wtatara Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Mona ja mam dzisiaj dostęp do internetu tylko do14. gdyby coś było pilnego to przez stacjonarny lub przez Kasię Quote
t_kasiek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 wtatara napisał(a):Mona ja mam dzisiaj dostęp do internetu tylko do14. gdyby coś było pilnego to przez stacjonarny lub przez Kasię tak, tak - jakby cos trzeba bylo przekazac to piszcie do mnie !!!! mi tez bardzo lezy na serduszku los Ślicznej !!!!!:roll: Quote
Mona4 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Dziewczyny, dostalam 50 zl od Nowej wlascicielki Shitshu!! mialo to byc na wykup nastepnej suczki.Ale stalo sie ajk sie stalo:angryy: pani Maria pnizakow niechce kazala przekazac na innego potrzebujacego psa!!! Wiec jak bedzie potrzeba,To te pniazki przekaze na Śliczną Na sczepienia !!! Quote
t_kasiek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 no to mamy juz na szczepienia....pewnie trzeba ja tez bedzie odrobaczyc i zbadac.... Mona - a co z ta pieska, ktora miala byc u ciebie na miejsce Pixi ?? bo gdzies mi sie zapodzial ten temat :( Quote
t_kasiek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 wyprowadzę Śliczną na wieczorny spacerek !!! Quote
Mona4 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Pieska ciagle u Ani,ja kupilam karme i puszki jutro o 18 pojade to zawiez zeby miala dobre zatelko,a Ania mniej wydatkow. Ja od jutra ide do pracy,wiem maluszek musialby siedziec sam przez 6 godzin:-( narazie pomoge Ani w wykarmieniu i szukaniu domku. tam sytuacja jest nieciekawa:shake: Ania ma male dziecko,nastepne w drodze i 2 swoje psy i tego maluszka.Szukam domku ale ciezko,bo sunia bedzie sredniej wielkosci,a ludziska chca malutkie psy. Quote
Aga-ta Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 sunia jest naprawde urocza, jednak zastanawia mnie jedno-ona wyglada jak po wizycie u fryzjera, wiec moze jednak sie komus zgubila...Czy ktos powiesil ogloszenia w okolicy lub sprawdzil (np. w pobliskich lecznicach), czy ktos nie szuka takiego psa? Byc moze w czasie cieczki zapedzila sie z jakims amantem...Czy byl ktos z nia u weta i sprawdzil, czy nie jest w ciazy? Bardzo prawdopodobne, ze "nie spelnila oczekiwan" swoich opiekunow, ale z drugiej strony trudno mi uwierzyc w to, ze ktos najpierw funduje jej wizyte u fryzjera, a potem ulice... Quote
wtatara Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 ja ją znalazłam na Allegro, ale opiekunowie mówię że ją ogłaszali gdzie sie dało. sunia jest już u nich kilka tygodni, więc chyba jej nikt nie szuka. Nie byli z nią u weta, obiecali ze pójdą odrobacza ją i odpchlą Quote
Mona4 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 widac slady strzyzenia na lapkach,przy palcach. niema nikogo kto by ja z tych dzialek zabral!!!!! zadnego tymczasu? oferuja sie domy tymczasowe,wiec czeba szukac transportu!!!!! niemozemyja tylko j podbijac,bo to tak jakby sie nic nierobilo!!!!! RADOM POMOCY!!!!!!!!!!! Quote
Kasia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Podniesiemy ślicznotkę na samą górę!!! Quote
Mona4 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Mapa dogomanikow ,oferujaca pomoc. W Radomiu jest spora grupa ludzi,moze oni pomoga zabrac z dzialek Śliczną!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27419 Quote
Kasia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Patia'] Jeśli domek u kolegi Gallegro nie wypali mogę ją wziąć do siebie na tymczas , gdyby sytuacja się skomplikowała mamy w pobliżu hotelik . Myślę , że Weszka mi pomoże ogłaszać , ona lubi takie kudłaczki , Weszka:cool3::eviltong: Tu macie oferte tymczasu od Patia. Quote
Mona4 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 na Mapie dogo jest 7 dogomaniakow oderujacych pomoc w RADOMIU Wlodi -DT [email protected] tel kont 50041 399 Quote
xxxx52 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 piesku uciekaj spod zimnego mokrego krzaczka na kanapke do wspanialych osob pragnacych Tobie pomoc! Szybko,szybko,gdyz noce sa b.zimne,a Ty mozesz zachorowac!!:-( Quote
Mona4 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dogomniacy z mapy dogo z radomia i okolic Ania Tygrysiczka [email protected] Stokrotka gg 4550828 Voess gg 5498448 [email protected] Warszawa Kostek gg1851560 [email protected] tel 504226339 Quote
xxxx52 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 lepiej byc nie moze dla pieska:multi:tyle ciotek wyciaga po ciebie rece i ofiaruje pomoc!Moze tylko jedna otrzymac,a i beda miejsca dla nastepnych sierot? Quote
Mona4 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 zobaczymy co z tego wyjdzie,my mozemy proponowac tymczas ,ale jezeli nikt jej z Radomian z tych dzialek niewezmnie to :shake: nawet niechce myslec. napisalam do WLODI zobaczymy moze on pomoze. Quote
wtatara Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Mona , proszę Cię szukaj kontaktu aby ktos z Radomia sie nia zainteresował.. trafia mnie ten internet .Poszła mi karta sieciowa i komputer w naprawie, a ze jest gwarancja to to potrwa. Mogę goscinnie wchodzić na chwilę Quote
Tigraa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Jedna radomianka już wie, czyli ja :p Ale nie mogę zaoferować tymczasu niestety, ze względu na częste wyjazdy... wtedy mam problem nawet ze swoimi dwoma psiakami... Quote
Recommended Posts