Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś jeszcze dostałam zdjęcia z wakacji i wiadomość :

"Przesyłam Pani parę zdjęć z wakcji z Melcią zrobimy jakieś aktualne to zaraz prześlemy. Pani Patrycjo ona jest taka kochana rozwiktła nam jak najpiękniejszy kwiat, a mąż ma takiego "bziuma" na jej punkcie wszystko podporządkowane jest pod Melę :lol: "

Posted

Bardzo dobrze !

Pani Ela jeszcze mi przed chwilą napisała :

"Nasza Melunia i w rzece i na kajakach, rowerach wodnych ona wszędzie z nami jest proszę Pani , nawet na weselu się z nami bawiła , ona jest wszędzie bo nie wyobrażamy sobie jechać gdzieś bez niej. Całuski od nas i Meluni , o teraz sobie już smacznie spi w swoim łożeczku ale i tak do mnie przytupie a uwali się zawsze na mnie całym swoim ciężarem :evil_lol: "

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

wszystko dobrze , choc w grudniu przez jakiś czas pani Ela była unieruchomiona , miała powaznie pogryzioną nogę , gdy spacerowała z Melcią rzucił się na nie duzy pies , Melci nic się nie stało , pani Ela ją zasłoniła i została pogryziona :shake:

• 2 years later...
  • 9 months later...
Posted

U Melci wszystko dobrze :)

"Oczywiście zrobimy zdjęcia i prześlemy Pani. Melunia miewa się dobrze, bardzo dobrze - ja wiem że jestem wariatka ale uwielbiam ją - to jest moja sunia kochana. W zeszłym tygodniu byłyśmy u fryzjera - proszę Pani mam piękną fryzurkę, pazurki poobcinane jestem piękna proszę Pani-:) . Pani Patrycjo jest wszystko w porządku - jest zdrowiutka i słodka. Czasem nieusłuchana bo uparta jestem ale tak to sama słodycz.
Również życzę Pani Spokojnych, Zdrowych Świąt i Wszystkiego Najlepszego."

Posted

"Pani Patrycjo przesyłam zdjęcia Melci, może niektóre mi nie wyszły ale zawsze coś tam widać. Są to zdjęcia robione w wigilię,i w święta. Jak będę miała ładne zdjęcie to Pani prześlę syn nauczył mnie jak się wgrywa z tel. i wysyła -:) "

• 3 years later...
Posted

Czy ktoś jeszcze pamięta Melcię? Wszystko u niej w porządku , jakiś czas temu przeszła mastektomię ale teraz już zdrowie jej dopisuje. Pani Ela przesyła pozdrowienia

rLm1pD.jpg